💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 115 921
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 155
# 1 156
Закривай

# 1 157
  • София
Е това вече е върха на гаврата с бедния зрител.
От Нова определено правят всичко възможно този седми сезон да им бъде последният...

# 1 158
  • Бургас
Пази Боже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 1 159
  • София
Е, кажете честно, този след игрите каст няма да го гледам 💩 Даже още не съм 100% сигурна, че и игрите ще гледам, но искам поне да видя участниците и ще преценя.

# 1 160
diavolo, те вече го подпукаха в коментарите под видеото:
Най-култовото е че бил бащата на Емилито от другия канал JoyJoyJoy

Теодор няма деца за съжаление, иначе доколкото знам е женен. Той е много готин човек.

Дяволо Аз за визитката казах още рано време, че ще е култува и не е за изпускане. Другото, което е, човек с професия миньор не е имало до сега.
Хареса ми визитката му. Нормална, да не кажа обикновена за това предаване. Като си спомня каква бизнесдама бяха изкарали Виолета преди.

Иначе в личен план, дано, ако с жена си искат, разбира се, да им се случи и да имат деца Grinning
Има една дъщеря

# 1 161
Ужаааас! Новият водещ на След игрите... 😳😳😳
Явно се гаврят с нас:

Аз лично веднага им блокирах гнусният подкаст и ги блокирах и в инстаграм! Оставам с впечатление от сега, че след като и Ваня се е отказала да води жалкият им подкаст и са сложили този плужек, най-вероятно игрите ще бъдат още по-нагласени и отвратителни! Жалко е, колко ги изопачиха няма спомен от 2,3 и 4 сезон като качество! Аз лично миналия сезон напълно ги отказах и този дори и първият епизод няма да си пусна, ще ги следя чрез  надкаст, чакалкаст и чрез вас, защото не искам да се ядосвам колко опропастиха целият формат и го превърнаха в един боклук! А беше едно от любимите ми шоута за гледане, битките бяха топ и племената със сносни хора! След това заложи от пети сезон на помията и всеки сезон копаят все повече дъното!
 Успех на всички със слаби нерви, дано поне вие се справите с това да не се вбесявате как бутат своите хора, нагласят всички битки и нечестното издаване на стратегиите на хората, които пречат на техните хора да стигнат до финал! Аз поне няма да се мъча! 😌😁😁

# 1 162
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Потвърдено ли е,че Ваня е отказала да е водеща?
Гледах видео с нея и Светлина и на въпроса дали ще бъде водеща на подкаста,каза,че не знае все още,не са я информирали за текущия сезон.
Звучи ми като да не са я поканили въобще и направо са дали ролята на Мартин.

Който въобще не го харесвах в сезона му заради надменното поведение и пасивно-агресивни коментари за играчите,но като водещ може и да се справи. Дайте му 1 шанс все пак.

# 1 163
Да бе, ще му даваме шанс на това мекотело..

# 1 164
Потвърдено ли е,че Ваня е отказала да е водеща?
Гледах видео с нея и Светлина и на въпроса дали ще бъде водеща на подкаста,каза,че не знае все още,не са я информирали за текущия сезон.
Звучи ми като да не са я поканили въобще и направо са дали ролята на Мартин.

Който въобще не го харесвах в сезона му заради надменното поведение и пасивно-агресивни коментари за играчите,но като водещ може и да се справи. Дайте му 1 шанс все пак.
Мои спекулации са, че е отказала, но имайте предвид, че тя самата е имала договор с тях и не може да си каже истината сама! Личеше си, че не  харесва това, в което участва още в предния сезон като им правеше интервютата след като отпадаха и не можеше да си каже искрено мнението! Вярвам, че и тя е на същото мнение като Неделчо и Туджаров, които отказаха да обсъждат тогава финала! Целият сезон беше нагласен! И сега просто са пробутали този, защото е роднина на продуцента! И аз лично никакъв шанс не бих му дала, не го харесах още в началото във визитката му и това, което видях през целият сезон ми потвърди мнението за него! На мнение съм, че Ивка и Ваня не ставаха за падкаста, но в сравнение с този вярвам, че са били невероятни!
П.С. Смятам, че Павел щеше да е страхотен за подкаста и изпитвам съмнения, че ще е добър вадещ на шоуто! По-добре да беше някой нов актьор за шоуто и Павел за подкаста! На вие като зрители, които ги следят ще ми покажете дали мнението ми е било грешно или правилно, когато изгледате сезона!

# 1 165
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много интересно.
Самата тя е казвала колко много й харесва да води Подкаста, да не говорим,че е предаване,което тя обича и следи.
И в допълнение заплащането да работи нещо,което не изисква много време,умения и дипломи, някак си не ми се връзва да е отказала.
Наистина не знам каква е причината,но ще бъда изненадана ако самата тя е отказала. По-скоро са преструктурирали водещи.

# 1 166
Много интересно.
Самата тя е казвала колко много й харесва да води Подкаста, да не говорим,че е предаване,което тя обича и следи.
И в допълнение заплащането да работи нещо,което не изисква много време,умения и дипломи, някак си не ми се връзва да е отказала.
Наистина не знам каква е причината,но ще бъда изненадана ако самата тя е отказала. По-скоро са преструктурирали водещи.

Може и аз да съм в грешка, но след като зрителите бях ме окей с нея като водещ на подкаста и си имаше гледния, не виждам причина да се откажат от нея и да сложат този на нейно място, след като се знае, че половин България не може да го гледа! Другото, което смятам е, че ако игрите продължават в този вид и си личи колко са нагласени да бъдеш част от екипа по-скоро ти подронва реномето вместо да ти дава повече дивиденти, а парите се изкарват така или иначе!

# 1 167
Ужаааас! Новият водещ на След игрите... 😳😳😳
Явно се гаврят с нас:

Уф... връзкарчето. 😀

Ще погледна първия епизод понеделник, така и така съм на легло.

# 1 168
Трябваше да сложат Момчи.
Смятам, че щеше да се справи добре. Когато трябва, умее да говори и щяхме да чуем интересни разговори.

# 1 169
  • гр.София
Мартин и тънкото му гласче - ужас!
Завиждам,че ще гледате в редовното излъчване. Ние не си доспивахме миналата година , ставаме рано. Ще гледам постфактум.

Общи условия

Активация на акаунт