Египет /Тема 17/

• 48 678
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Абакс май са  най-предпочитани за Тунис.За Египет и Турция съм забелязала ,че постоянно анулират полети.
Моите деца се завърнаха от Десерт Роуз и са много доволни от всичко.Дори казват ,че повече им харесало от Турция.А там са ходили в хотели над средното ниво в Лара,Белек и Сиде .

# 631
Абакс май са  най-предпочитани за Тунис.За Египет и Турция съм забелязала ,че постоянно анулират полети.
Моите деца се завърнаха от Десерт Роуз и са много доволни от всичко.Дори казват ,че повече им харесало от Турция.А там са ходили в хотели над средното ниво в Лара,Белек и Сиде .
И аз се чудя за тези анулирани полети за Египет от Абакс. Видях, че само те имат полет от Варна за началото на септември за Шарм и си мисля, дали може 21 дни преди полета да съобщят, че полета се анулира. Тази година все още нищо не съм резервирала по ред причини. Тя работата с цените в Турция стана дали за запазя някоя Ефталия в Анталия или Риксос в Египет...

# 632
  • София
Тя работата с цените в Турция стана дали за запазя някоя Ефталия в Анталия или Риксос в Египет...
Ако е така си е ясен избор на кон ( Риксос) за магаре ( Ефталиите)

# 633
  • Русе, София
Здравейте, на 7 - ми летим за Кайро. Притесних се като прочетох за пясъчната буря. Има ли някой който в момента е там, да каже как са нещата. Благодаря.

# 634
  • Sofia
Тя пясъчната буря минава и отминава. До 7ми даже ще са забравили за нея.

# 635
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мина и замина.
При нас даже не се усети, освен с многото пясък една сутрин.
Малко по-хладно е от обикновено, но за мен е плюс. Simple Smile става за разходки.

# 636
Много се изненадах, че не мога никъде да обменя и да закупя от България - Египетски паундове…
Знам, че е забранен износа им от Египет, но не знаех, че явно и вноса попада в тази категория и единствения вариант е на място в Египет да обмениш, което май изобщо не е изгодно като валутен курс. Добре, че в Револют мога да обменя, но друг е въпроса колко работят с карти в Шарм ел Шейх….

Обмених иначе и имам 230 долара в брой, да видим обаче дали ще ми стигнат.

# 637
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не съм чувала да е забранен износа им.
Най-вероятно се въздържат да ги купуват заради динамичния курс.
Преди сменяхме в тавекс.

# 638
  • Sofia
Изтеглете си от Револют картата като пристигнете там. Банкомати има навсякъде

# 639
Аз на Варчев проверих и на Тавекс във Варна, но нямат.

Благодаря за съвета с банкоматите.

# 640
Във Варчев ми бяха казали, че мога да поръчам 3 дни предварително.

# 641
  • Стара Загора
Здравейте, пратиха ни билетите за полета на 11-ти в 8:15 сутринта е, което е чудесно.  Чета за египетските паундове, аз мисля въобще да не търсим, нали Американските долари вървят навсякъде?

# 642
  • Sofia
Вървят, но е много досадно как постоянно ги проверяват коя година са, да няма нещо смачкано, скъсано. Банката не им ги приемала. А те нямат право да държат валута в себе си и всяка вечер трябва да ги внасят в банката. Обменете си там местна валута, по-удобно е и за вас и за тях.

# 643
  • Стара Загора
Разбрах, благодаря Mondaris!

# 644
Вървят, но е много досадно как постоянно ги проверяват коя година са, да няма нещо смачкано, скъсано. Банката не им ги приемала. А те нямат право да държат валута в себе си и всяка вечер трябва да ги внасят в банката. Обменете си там местна валута, по-удобно е и за вас и за тях.
всяка вечер? каква разправия... тоест ако някой ти даде бакшиш от един долар, ти вместо да се прибереш след работа при семейството си хукваш в банката да го внесеш? Какво ще стане, ако не го направиш? След малко отивам в тавекс да проверя за египетски, да обменим малко и ако няма на място с револют, но ще вземем и долари.

Общи условия

Активация на акаунт