Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 89 838
  • 398
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Ми не знам от какво е тогава, но факт е, че досега такива проблеми не съм имала, но итолкова дебела не съм била, като изключим следродовия период...

Аз съм с тахикардия.Един от факторите, които я предизвикват е загубата на тегло - независимо от каква стартова позиция.Бързото, рязко сваляне на килограми.Както и голямата загуба на тегло - всичко това провокира сърцебиене.
Самото подлагане на диета - също.

Ако в съчетание с таблетките си и на диета, от която слабееш, нищо чудно да получаваш сърцебиене.

Това са хипотези в твоя случай.
Но ако отидеш на лекар, това ще те пита:Дали си спокойна, т.е. има ли нещо емоционално, което да го предизвика.
Ако отречеш - питат дали си на диета.Дали си свалила килограми.Дали се натоварваш физически.
Ако отречеш и това, те гледат на ехограф/не е задължително да отречеш споменатите неща, за да те прегледат, де.Правят и кардиограма/
Ако ехографът не покаже някакви проблеми със сърцето, пак отивате към емоционалните проблеми, диетите и т.н.
Преживяла съм го. Mr. Green

# 121
оооо още не съм започнала сериозната диеТА, ОТЛАГАМ Я ЗАщОТО ОщЕ СИ ХОДЯ С ДЪЛГИТЕ ПУЛОВЕРчЕТА, НО щЕ ТРЯБВА ДА Я ПОДХВАщАМ ЗДРАВО защото с топлото време падат и дрешките а с това излизат и сланинките Sick

а колкото до натоварения ритъм и изнервящата работа... Моята е по много от всичко, но пък за сметка на това е и от много години така...

Абе...какво го мисля, още не съм приритала, а да смъкна килца е наистина важно за мен, не е само суета, а и в чисто здравословен план

# 122
Здравейте Мами и Дами Simple Smile
Пия си го вече кларинолчо 21 дни в комбинация с някоя диетка, минавам с колелото по 20 км на ден у дома/отнема ми по около час и половина с почивките/ Мога да ви се похваля че целулитът почти изчезна и паласките намаляха драстично . Не съм хапвала хляб и сладки неща от 1 месец,от време на време по лъжичка мед/когато освирепея за сладко Simple Smile /
В началото не вярвах и на тия хапчета ама май ефекта го има , наистина разгражда мазнините .
Вече влязох в дънките от миналата година , и не само това , вече са ми поувиснали  Laughing
Успех на всички

# 123
DO dendra:
Clarinol se pie SLED iadene..ne trqbva predvaritelno-zatova ti stava losho.

# 124
Да се запиша и аз. Днес си купих хапчетата и ще пиша след една седмица дали има резултат.

# 125
DO dendra:
Clarinol se pie SLED iadene..ne trqbva predvaritelno-zatova ti stava losho.

На мен аптекарката ми каза, че се пие преди хранене. После на кутията прочетох, че трябвало да се пие след хранене и се учудих. Кое е вярното?
Потърсих в Интернет, но нямаше много информация. Попаднах само на един форум, в който едно момиче обясняваше, че тя самата го е взимала след хранене и не е бил много ефективен. После разбрала, че трябва да е преди - и ефектът не закъснял. Хм..  newsm78

# 126
Pie se sled hranene-inache ne samo moje da ti stane gagno na stomaha, a i nqma kakvo da se razgrajda.
Shto se otnasq do men- sled 1 opakovka ot 60 kapsuli resultata e sledniq/ne treniram izobshto/:
nikakva razlika v tegloto
 -2cm ot hansha
po-stegnati kraka
uvelichavane na muskulite na gornata 4ast na racete- samvsem seriozno- toq efekt ne go o4akvah i  ne mislih 4e e vuzmojno da e ot klarinola, dokato ne pro4etoh tova:
http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=57
mai pove4e nqma da pia klarinol, zashtoto ne iskam muskuli a iz4istvane na maznini i zatova mai shte si vzema fat burner. uspeh na vsi4ki!

# 127
Pie se sled hranene-inache ne samo moje da ti stane gagno na stomaha, a i nqma kakvo da se razgrajda.
Shto se otnasq do men- sled 1 opakovka ot 60 kapsuli resultata e sledniq/ne treniram izobshto/:
nikakva razlika v tegloto
 -2cm ot hansha
po-stegnati kraka
uvelichavane na muskulite na gornata 4ast na racete- samvsem seriozno- toq efekt ne go o4akvah i  ne mislih 4e e vuzmojno da e ot klarinola, dokato ne pro4etoh tova:
http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=57
mai pove4e nqma da pia klarinol, zashtoto ne iskam muskuli a iz4istvane na maznini i zatova mai shte si vzema fat burner. uspeh na vsi4ki!

Дори итова да е ефекта, пак подобрява външния вид, особенно след раждане, когато всичко ти е отпуснато и разтегнато. Е не бива да се прекалява, както с всяко нещо Wink
Аз привършвам малката опаковка в комбинация с диета и съм доволна. След няколко дни ще дам точен отчет. Обещавам!

Успех на всички!!!

# 128
  • София
Доня Коприва,при това положение, прегледай се.Може да ти дадат нещо за сърцебиенето.Някакъв бета блокер, който обаче смъква и кръвното, като се почне, не се спира веднага, трябва задължително да се пие известно време, а след това се намалява и спира по схема.Аз не съм фен на тези хапчета.Звучи тъпо, но те ми променяха нивото на кръвната захар, а и не слабеех при приема им, да не кажа, че дебелеех.
Обаче, ако са наложителни, взимат се.Пила съм ги, защото имах ужасна тахикардия - пулс над сто.Падаше под сто само докато спях.Слагаха ми холтер, за да направят отчет за 24 часа и лекарката изтъпя, защото беше решила, че всъщност получавам сърцебиене само при стрес.Е, не беше така, ама като й казвах, не ми вярваше.После много ме съжали.

Сега нямам този проблем.Просто ми мина.И аз не зная как.Ама ми изследваха де що можаха.Така и не разбраха причината. Mr. Green

# 129
спрях Кларинола, незнам дали от него или от нещо друго, но изкарах едно много тежко разстройство, много тежко, с колики, прилошаване и т.н. Беше 1 час след като си бях изпила последната капсула, но посред нощ след малка купичка таратор. Така и не си купих  нова опаковка...
не знам дали това е грешка, но не мога да се насиля да го пия повече това...ще мисля друг вариант

# 130
Не разбрах, след толкова време...в тая тема намерили се някоя отслабнала от Кларинола или всички се осланят на надежди newsm78

# 131
  • София
Е, щом ти е зле,Доня Коприва, естествено, че ще го спреш.
Не се насилвай, като не ти иде отвътре.
Синът ми от вчера също е с разстройство.Аз бях вчера тоже.Може летните вируси да ни споходят по-рано тази година, че то зима нямаше, а този сезон не ми е ясно какъв е в момента, но е повече пролет, отколкото зимата беше зима.

МАхни Кларинола - не е кой знае каква загуба.Той само подпомага, не решава проблемите с теглото кардинално - където с него, там и без.  bouquet

# 132
  • София
Не разбрах, след толкова време...в тая тема намерили се някоя отслабнала от Кларинола или всички се осланят на надежди newsm78

Само от Кларинола, без диета...хъм...не ми се вярва, аз нямам такъв личен опит с ни една добавка.Но аз самата, ако съм на диета, КЛА ми помага, признавам си - по-добри са ми резултатите, отколкото само на диета, без КЛА.
Миналата година с КЛа/това си е като Кларинола, но беше друга форма, на Адифарм/ и лека диета смъкнах 6 кила за около 2 седмици.Без КЛА ги свалям само с диета за около месец.

# 133
някои истини за кларинол кла 1000. напоследък доста се говори за клк (конюгирана линолова киселина). в действителност тя наистина има свойството да затруднява преносът и натрупването на мастни клетки, а вече натрупаните мазнини да ги използва като източник на енергия в човешкото тяло. това води до следващият логичен извод. как да отслабнете ако не спортувате, т.е. възможно ли е да изгаряте мазнини и да ги превърщате в мускул ако нямате физическа активност? изследванията показват че е възможно но не особено ефективно. за да има истински ефект трябва спорт, редуцирано хранене и хапове. тогава има ефект. това 1000 малко подвежда. концентрацията на кла в една капсула на валмарк е 800, в тези на норд фарма 600. поради тази причина ако взимате тези на валмарк е добре да си пиете 3 капсули, нищо че казват между 1 и 3, а при тези на норд фарма 5-6 на ден. ефект има но е бавен. разбира се строго индивидуален. мой познат свали 7 кг. с кларинол за месец и половина при това без спорт и диета, аз го пия от 3 седмици и видим резултат няма. аз не спортувам обаче поради операция. така че ако имате парички действайте, ако не ви мързи спортувайте. само не се лъжете с китайски хапове, защото ще свалите но страничните ефекти са много и страшни

# 134
нищо не помага този Кларинол повярвойте дори има обратен ефект пия го вече цял месец и приятелите ми не можаха да ме познаят такава сам дундаааа

Общи условия

Активация на акаунт