Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 90 179
  • 398
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Как се чувствате, не сме ли се отказали вече. Аз не знам дали ще си купя втора опаковка.
а, какво ти отказване- рано е още  Laughing

засега съм понамалила малко, да кажем с около килограм което си е добре опредлено, понеже не ходя редовно на фитнес, но определено се чувствам по-добре с кларинола (дори и самовнушение да е, не ми пречи) Peace
обаче вчера изобщо не го пих, понеже от едно гости се натровихме всички с марули и повръщах доста, та реших че не ми е до кларинола... надявам се 1 ден без да не е проблем Rolling Eyes

# 301
Здравейте и от мен,
Сутринта се меря на кантара-и какво да видя-не е мръднал и грам Cry Cry Cry Много се разочаровах наистина,но определено на сантиметри има промяна,но къде отиват тези сантмитри,не трябва ли да се намалят и кг???Не мисля да се отказвам де..само да си се пооплача..

# 302
  • София
Здравейте и от мен,
Сутринта се меря на кантара-и какво да видя-не е мръднал и грам Cry Cry Cry Много се разочаровах наистина,но определено на сантиметри има промяна,но къде отиват тези сантмитри,не трябва ли да се намалят и кг???Не мисля да се отказвам де..само да си се пооплача..

Радвай се, тези сантиметри може да отиват на горния етаж.  Grinning

# 303
Здравейте и от мен,

От твоята уста в Божиите уши Grinning
ама засега определено не са се насочили към него!!!

# 304
  • Burgas, Bulgaria
еми 2 кг. надолу съм незнам от движението ли от диетата ли от хапчетата ли ама съм много радостна. не че диетата ми е строга дори биричка си хапвам просто се ограничавам.

# 305
  • София
Здравейте и от мен,

От твоята уста в Божиите уши Grinning
ама засега определено не са се насочили към него!!!

Joy Joy Joy

# 306
Здравейте мили дами,

реших да споделя, че отслабнах с два килограма за една седмица, но не от хапчета... Установих, че зимата ми действа зле - качих малко килограми, една тежест в стомаха...не се чувствам добре. Една неделя реших, че трябва да направя нещо. Промених начина си на хранене. Основно зеленчуци - салати, без мазнини, със сирене или шунка и лимонов сок за вкус. Плодове - между храненията. В резултат - суъм малко по лека,  няма напрежение и тежест в стомаха, редовно ходя до тоалетна. И да добавя - никакъв алкохол, бира или безалкохолни... Не беше лесно, но си струваше усилията Mr. Green

# 307
Ако постигаме добри резултати май не се дължи на Кларинола. Много бих искала да не съм права, т.е. да не сме си дали парите напразно.

Моля ако има дами, които са приемали Кла повече от 1 м да споделят. 1-вата опаковка ще ми свърши скоро и се чудя за 2-ра.

# 308
  • София
цоп и от мен
2 килца надолу и цялостно усещане за намаляване Grinning мерките не съм мерила още, но скоро ще мине месеца и ще ги мерна Peace

# 309
Много се радвам за вашите добри резултати. 2 кг е чудесно полстижение, като имаме предвид че тук всички сме поддържани и по принцип изглеждаме добре.

Значи ще продължим с опаковките? Аз се съмнявах и даже не знаех да продължа ли с КЛаринола. Само си мисля дали да не премина на др. марка кла продукт. В аптеките има много марки.

# 310
  • София
Аз го пих на морето миналата година, заедно с кафе Витаголд и за месец смъкнах 4-5 килограма без никакви диети.
Може да е било от климата, от водата, от жегите, не зная, само споделям заради въпроса.

# 311
Здравейте момичета!
Аз приключих едномесечния курс с Кларинола на Валмарк. и тъй като на мен много добре ми действат тези линолови киселини реших да се пробвам с нещто по-качествено/ ако се съди по цената/ за по-добри резултати.  Вчера си купих и от днес започвам minceur 24+, който също съдържа линолови киселини. Една опаковка стига за 14 дни, цената е 36.40 лева. На опаковката пише, че изследаванията показват намаляване на теглото за 30 дни с повече от 3 кг и обиколката на талията средно с 3см, а за 60 дни с 6.7см. След 10 дни ще се отчета.
Успешна седмица!   bouquet

# 312
  • Smolyan
Айде и аз да се отчета - за 1 седмица - 3 килограма, с малки ограничения в храненето, ама наистина малки - без хляб и т. н.

# 313
Zuzi, браво!   bouquet
такива резултати не бях срещала, наистина ли не правиш нищо специално. Да не би като количества храна да се ограничаваш.А спорта? Кажи повече подробности...

# 314
Zuzi, браво!   bouquet
такива резултати не бях срещала, наистина ли не правиш нищо специално. Да не би като количества храна да се ограничаваш.А спорта? Кажи повече подробности...

Общи условия

Активация на акаунт