Хей очички, хей ги две, тез чертички май са две-12.03-18.03

• 15 172
  • 590
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, вижте какво открих за ябълките

http://www.asenovgrad.info/index.php?page=3

# 46
за нищо .
Дано си вземем най - плодовитата ябълка и да получим най - страхотния подарък за Великден !

# 47
здравейте бе мацки Crazy
гледам нови попълнения си имаме в редиците welcomeама не се задържайте много,много
Дилянче това с ябълките не го знаех. Thinking
аз сега отивам да си взема договора с условията за новата работа и утре сигурно пътувам към София.
а момичета малко тъпо е ако не ходите на църква по принцип,сега изведнъж да се затърчите да оставяте ябълки.

# 48
Едно голямо мерси на Morgy! Hug
Това с ябълките е много сладко - аз мисля да се пробвам  Thinking

# 49
Добре дошли на новите мацки!  bouquet
Дилянче, това с ябълките - във  всяка църква ли може да се направи или само в определени?

# 50
pretty , всички църкви , миличка !
поне в Пловдив е така .
ти като отидеш ще видиш много ябълки там на иконата на Богородица !

# 51
pretyy мисля че може във всяка църква, но по-специални литургии има в църквите с името на Богородица и особено в Асеновград. Някъде по-горе имаше линк със инфо за този празник Благовещение.
Не че съм много веща в църковните дела, но ходя на църква когато имам възможност и мисля, че всички православни литургии са еднакви в различните църкви.

# 52
  • София
Привет в хубавата тема, както винаги!
Имам питане за ябълките- аз останах с впечатлението че се носи питка а взимаш ябълка или нещо не разбрах?  newsm78
Иначе аз и сега си ходя на църква, имаме много хубава наблизо до работата и винаги когато имам възможност отивам да запаля свещичка за здраве. Peace
Хубаво денче.

Голди пиши на ЛС кога си тука Peace

# 53
  • София
Момичета, и аз се записвам в темата!
Не знам дали ще съм този месец, надявам се......
Въпреки, че температурите ми са повече от гадни, ......дано да не ми дойде! Praynig

# 54
Специално за Мушмурочето! Hug
Деси, ти си в страхотно настроение като гледам и ме зареждаш и мен с оптимизъм Heart Eyes
Мен пак ме боли гърлото, писна ми вече.Тъкмо ми беше минало Sad
Списъка с НЕчакащите е страхотен, дано всички НЕдочакаме гадната гостенка Praynig

# 55
elpet я ти пак си остави питка, когато взимаш ябълката, ама сега и ябълка си остави

# 56
Rumito: Аз наистина съм в страхотно настроение и се надявам да ви заразя всички с много усмивки  Joy Имам предчувствие, че ще видя двете чертички в четвъртък  newsm44 ....
Че всички чакащи да ги видят наистина ще ги видят и това ще е истински бейби бум  newsm44 newsm44

# 57
Деситкеее....много ме радвашс тия усмивки и това човече дето вдига ръцете нагоре....дано има две черти айде стискаме палци......
Няма само да се самонавиваш, че после е много гадно Wink
Целувки!

# 58
  • v. turnovo
Мен пък взе сериозно да ме понаболява ниско долу,може и лелката да подрани Sad.Дано да не е това

# 59
Бреййй,каква фиешън-весела темичка сте избачкали.
На всички от "оня" списък по-горе>>> EFP
На ову-ловящите>>> fertilization
На всички останали>>> smile3534хубава,слънчева седмица.

Аз дадох кръвчица сутринта и привечер ще докладвам.
24 кинта кръвен тест за бременност smile3515-кви са тия работи бре.Тук имаме една частна клиника в Люлин-тая година даже личен лекар си избрах при тях.Та отивам в лабораторията и обяснявам,че искам да дам кръв за установяване на бременност.Пратиха ме на касата и там жената,каза,че има 2 тест-за 11 лева и за 24,но не било необходимо да се прави по-скъпия,след като и споменах,че имам закъснение от 1 седмица и два положителни домашни тест.Ма в лабораторията лелката нещо се размрънка и ме върна да доплатя без да поиска подробности.
Ама нищо де.Имала-дала.

Общи условия

Активация на акаунт