Догодина, до амина, в "Искам бебе" бебета ще има

• 24 720
  • 752
  •   2
Отговори
# 300
Честито бебче 🍀

# 301
Честито момченце SunLove! Бъдете здрави, щастливи и сплотени. Heart

# 302
Честито момченце! Бедете много здрави и безкрайно щастливи! 🍀

# 303
Честито SunLove. Честито ти момченце. Да са Ви здрави дечицата и много да Ви радват.

# 304
SunLove, честито! Жив и здрав да ви е и много да ви радва!

# 305
Честито ново попълнение в семейството 🩵 бъдете живи и здрави!

# 306
Здравейте, момичета. Надявам се всички сте добре. Аз до няколко дни влизам в 7-ми месец и вече мисля да се ориентирам към покупки, та в този ред на мисли дали може да споделите списъци с необходими неща по които вие сте се водили. Ориентирам се долу горе какви неща ще трябват, но бих искала да мога да виждам всичко на едно място, да си направя една екселска таблица по категории, да събирам линкове и да е по-прегледно, включително нужни покупки за раждането, за новороденото и след това. Колкото по-подробен списъка, толкова по-добре. Реално мисля да се придържам към минимализъм, но все пак предпочитам да имам подробен списък и после да трия, отколото да забравя нещо. Благодаря предварително.

# 307
Аз направих скоро доста подробна екселска таблица. Ако искаш пиши ми на лично, за да ти я споделя.
Препоръчвам ти да дебнеш по-скъпите неща от amazon.de
Тази седмица се сдобих с комплект столчета за кола и база на cybex - Base G, Cloud G и Sirona G за няма и 1000 лв общо.
Помпите за кърма на Медела са много намалени, почти всичко на Philips Advent. И това са само нещата, които аз следя.

Sun , честита рожба! Heart

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:17 от Mel_

# 308
Благодаря ти Мел, ще ти пиша. И на другите момичета, които ми писаха на лично също благодаря. Що се отнася до Амазон, тъкмо наскоро приятели ни казаха, че в Амазон има някакъв baby wish list, който след като се активира дава 15% отстъпка на всичко, дори и на намалените неща. Но май има един месец период в който се активира и след това може да се ползва. Тези дни ще го разуча.

Редактирам се, отстъпката от 15% за baby wish list-а се активира 14 дни след регистрацията.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 20:40 от S.G.C.

# 309
Да, и аз си направих такъв wishlist, но поръчах преди да се е активирал, че не бях сигурна колко ще продължат промоциите, но не малко неща останаха за купуване. Добавям си активно и там. Жалко, че Cybex balios не я продават в момента там, не знам дали ще я добавят пак.

# 310
Сън честито бебче!!

S.G.C. в тази тема има всякакви списъци https://www.bg-mamma.com/?topic=1730761
а от мен само да имаш предвид, че много неща можеш да взимаш в последствие

# 311
Благодаря Одри, не я бях отразила тази тема въобще, ще я прегледам. Не следя и отчетните, че там за май месец са умряла работа, а и друго си е да си питам познати лица.

# 312
Момичета, помни ли някоя от вас кога д-р Румен Маринов иска да се направи преглед на новороденото? Записах час точно когато малкия прави един месец, но се чудя дали не е рано. С голямото дете така и не отидохме за този преглед и ми се иска сега са не го спестявам.

# 313
На 1 месец ми беше казал, но и ние пропуснахме.

# 314
На нас ни каза на 2я месец.

Общи условия

Активация на акаунт