Полет с Qatar Airways

• 726
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,
Предстои ми пътуване с Катарските авиолинии, макар и с около 100 полета(нискотарифни и чартъри) зад гърба си имам въпроси и ще съм благодарен за мненията ви.
Нужно ли е да правим онлайн чекинг или може директно на летището когато предаваме багажа си(както при чартърите?)?
Извън предвиденото меню(икономична класа) по време на полет има ли възможност за покупка на безалкохолни и алкохолни напитки?
Освен стандартния ръчен багаж имам ли право на допълнителна чанта(дамска чанта, лаптоп и тн)
В общи линии ще съм благодарен за всякакви съвети.
Благодаря предварително Simple Smile

# 1
Всичко може, това са катарците - чекират ви на летище, продават ви алкохол, дават ви слушалки без да трябва да ги плащате 😆

Стандартният ръчен е точно чанта или лаптоп. Може би към салонен имате предвид?

# 2
Не знам да продават, но безплатно безалкохолни дават допълнително. По принцип извън часовете когато сервират храна може да отидете до кухнята и да си вземете безалкохолни и снаксове.
Дават да вземеш и personal item като дамска чанта или костюм в калъф или нещо такова освен основния ръчен багаж

# 3
Благодаря за разясненията.

# 4
Ако имате престой над 6 часа на Доха може да се си направите кратка евтина разходка из града, организирана от авиокомпанията.
Другия месец със семейството ми, надявам се да можем да го направим.

# 5
  • Sofia
Ако имате престой над 6 часа на Доха може да се си направите кратка евтина разходка из града, организирана от авиокомпанията.
Другия месец със семейството ми, надявам се да можем да го направим.

Как се заявява такава разходка?

# 6

Общи условия

Активация на акаунт