Деган при повръщане

• 1 533
  • 29
  •   1
Отговори
Здравейте!

Моля ,споделете ако сте давали Деган на децата ви. Имам две деца, на 2,8 г и на 7,5г. В момента има чревен вирус. Всяка година го хващат и е нещо страшно. Повръщане с дни, нищо не помага. Голям ужас преживявам всеки път. Лятото когато си бях в Бг ми казаха да взема Деган на хапчета. Чета обаче тук разни неща и се чудя дали мога да го дам и как действа.

Хубава вечер!

# 1
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
За малкото 100% не. Моята лежа в пирогов след сама се беше наяла с деган. За голямото е много на кантар.
Вомитусхил е подходящ вариант.

# 2
За малкото 100% не. Моята лежа в пирогов след сама се беше наяла с деган. За голямото е много на кантар.
Вомитусхил е подходящ вариант.

За голямо съжаление не помага. Всеки път давам и нищо, нито капките, нито свещичките помагат. Попитах в аптеката за други лекарства, казаха,че няма.

# 3
  • София
Zofer от Турция, ако има как.
Но не знам дали е ок за деца.
Ваксинирани ли са за Ротавируси?

# 4
Без да се шегувам, в кока колата има една съставка, която действа против повръщане. Вие си преценете дали  да е газирана, или разгазирана. Също и чай от джоджен, мента, или смучене на ментови бонбони.
Деган води до привикване.

# 5
Zofer от Турция, ако има как.
Но не знам дали е ок за деца.
Ваксинирани ли са за Ротавируси?

Благодаря, ще погледна. Ваксинирани са и двете.

# 6
Деган ползвахме аз и таткото за малкия свещички вомакур , след първата свещичка повръщането спря напълно ,обаче преди това дадохме 3  свещички вемотосхил ,не помогнаха и след първата свещичка вомакур повръщането спря напълно . Така че препоръчвам ,за деган не мога да кажа нищо

# 7
Деган ползвахме аз и таткото за малкия свещички вомакур , след първата свещичка повръщането спря напълно ,обаче преди това дадохме 3  свещички вемотосхил ,не помогнаха и след първата свещичка вомакур повръщането спря напълно . Така че препоръчвам ,за деган не мога да кажа нищо

Дегана при вас как действа? Едно хапче ли се взима и повръщането спира или по схема?

Защо купих Деган лятото е поради факта , че никакви други капки/ свещички нямат ефект. Не съм давала все още и не знам дали смея. Жал ми е обаче, че е такава мъка всеки път. Явно и двете са доста чувствителни към чревните вируси. Знам, че на наши приятели са били инжекции Деган когато децата им бяха на 3-4 години но си е друго когато си отидеш на лекар.

# 8
  • Варна
Принципно колкото и да са ужасни тези вируси се самоограничават, т.е. повръщането е максимум 24 часа. Как така повръщат с дни? Не мисля, че има нещо, което да спре повръщането в острата фаза, а и не трябва, но повече от ден за мен не е нормално да продължи. Гледай да не се обезводнят през това време, особено малкото дете.

# 9
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
На моите като повръщат и натриев цитрит им изписват.
Има сироп за децата и е някакви тънки пари.
Друго, което помага при нас е електролитен разтвор. Хидрасек ли беше .... Лятото лепнаха такъв вирус, и само това ги оправи.

# 10
Хидратин алфа са изписвали на моите деца, ама сега не знам дали го има още.
EDIT:  Има го, сега чекнах в нета.

# 11
Принципно колкото и да са ужасни тези вируси се самоограничават, т.е. повръщането е максимум 24 часа. Как така повръщат с дни? Не мисля, че има нещо, което да спре повръщането в острата фаза, а и не трябва, но повече от ден за мен не е нормално да продължи. Гледай да не се обезводнят през това време, особено малкото дете.

Нормално или не, така е при нас. Били сме и по лекари тук за този проблем. Казват,че до няколко дена е нормално, стомаха е раздразнен и се получава така. Малката го кара за по 24 часа, при голямата си е винаги 2-3 дена. Надявам се с годините да става по-добре и да минава по-леко. Изследванията са в норма, в чужбина ни лекуват по-друг начин. Не знам дали е добре това или не но е факт.

# 12
  • София
Аз отключих някакъв гаден рефлекс, като започна да повръщам и не мога да спра поне 6 часа. Затова имам Зофер. Мисля, че е по-различен и по-добър от Деган.

# 13
На 2 и нещо беше дъщеря ми, когато ѝ предписаха Деган (1/4 от хапчето). Еднократно го дадохме и помогна веднага. До 13-14 г. някъде караше всяка година този вирус и винаги давахме по веднъж, повече не е било необходимо. Не помня обаче от колко години ѝ изписаха цяло хапче.
Консулирайте с лекар за дозата.

# 14
  • Бургас
Вомакур свещички. При Деган е важно да е правилна дозировката, помага.

Общи условия

Активация на акаунт