Отговори
# 255
Аз се надявам стреса за живота на Ферит да даде оздравителен ефект на болестта на Сейран/каквато и да е тя/
Дето се вика-клин,клин избива

# 256
Мале в Х някои се чудят новината да не е че ще има 4-ти сезон. 🤣🤣🤣

# 257
Добър вечер ,момичета  Kissing Heart
Трейлъра чак толкова лош не е ама пък и тежка драма не е.. Simple Smile Сигурно на ден по лъжичка ще ни дават,  че да ни запалят предновогодишния интерес колкото може повече.  Simple Smile
Сега да му видим и на Акиф бомбата каква е Thinking  Само да не е като на Емрулах драмата  Simple Smile
Шегата на страна ,но предполагам ,че ни очаква една доста драматична серия в петък.  Thinking

# 258
# 259
По-кратък фраг, не можаха ли да направят..

# 260
Аз си мисля, че тази седмица ще има 3 фрага. С това си обяснявам този. Но дори и в тези няколко секунди, играта на Афра е изключително въздействаща

# 261
VAL, това и аз си го помислих. Дано стреса излекува Сейран и Бамбито да се роди щастливо с мама и тате. А, ако са две, както помечта Ферит, още по добре.
А, за бомбите вече не им вярвам. Това е предварителна реклама, епизода да се гледа от повече хора.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 20:00 от Катерина49

# 262
И Емрулах кара хората да чакат това?? Просто смехотворно 😃 другите сериали какви фрагмани имат, нашият е пак като от индийски сериал.

# 263
  • София
Истинският фраг ще е утре, бас хващам. Нали и Акиф пуснал част от репортажа от ялъто, пита за новия сериал актьорите от нашия Joy

https://www.instagram.com/reel/DD7b8S8oOIM/?igsh=bndudzl1anY5d2Nm

А с тази смешка нашите и в тренда влезли Joy

# 264
Истинският фраг ще е утре, бас хващам. Нали и Акиф пуснал част от репортажа от ялъто, пита за новия сериал актьорите от нашия Joy

https://www.instagram.com/reel/DD7b8S8oOIM/?igsh=bndudzl1anY5d2Nm

А с тази смешка нашите и в тренда влезли Joy

Дано това да не е новината на годината за която говори Акиф. 🤣😵‍💫

# 265
Хелоу!
Да видим дали пък деде няма да е спасителя, Ифакат казва, че Халис е изпратил хора.

# 266
Ще има втори враг. Но когаааа?

# 267
  • Ямбол
Хей момичета 🤗.Фрага въобще не ми хареса имам чувството,че са го пуснали от има няма накъде.Милата Сейран ...💔❤️‍🩹

# 268
Тази седмица ще дават само нашия сериал и шербета ,би трябвало да вдигат рейтинга защото сме го закъсали.  Фрага ми беше като първия фраг на 48еп😁. Постно ,но се надавам да излезе нещо добро от втория фраг ,дори може и 3-ти фраг. Изобщо да не се пестят тази седмица.

# 269
Те нека се бъзикат още със зрителите, ще видят ръст на рейтинга на куково лято. Тази смешка изобщо не я смятам за фраг. Емрулах да спре с голите обещания и да мине към действия.
Шербо пусна втори фраг преди малко, бая силен. Не знам нашите на какво разчитат, че и тръгнали да рекламират други сериали. Смях в залата!

Общи условия

Активация на акаунт