Отговори
# 270
  • София
Силно се надявам за празниците да има поне 2 положителни епизода.

# 271
  • София
Ама хората сериала са го продали, реклама не им трябва, нито рейтинг. Ето я май боНбата, не е свързана с нашите

https://x.com/akifyamann/status/1871264359122649417?t=iteoMFOjj-L-_W8HCVywMg&s=19

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 20:55 от MysteryG

# 272
Имам усещането, че Сейран сънува това. Ако е така, има шанс да се събуди и заради това предчувствие да разбере рано, че Ферит го няма и да тръгне да го търси и спаси.
Ако не е сън, то вече Ферит отдавна го няма и шансове за спасение няма. Ще е намерен ранен. Но пък престъпниците с намерение да убият, не оставят работата наполовина, защото ще има полиция и отмъщение. Те убиват и заравят тялото. А днес в Х споменаха за снимки в гора, но може да е лъжа.

# 273
Е това ли е бомбата, Чаатайчо беглеца Joy

Силно му симпатизирам, ама що остави така девойката. Grinning

Не искам вече никакви бомби, тази вечер пълно разочарование. Confused

# 274
Е, каква е тази бомба, нали обявиха още преди дни новината, че Чачо и тази мацка са заедно? Чачо дори не са успели да го снимат. 😄

# 275
  • София
Е това ли е бомбата, Чаатайчо беглеца Joy

Силно му симпатизирам, ама що остави така девойката. Grinning

Не искам вече никакви бомби, тази вечер пълно разочарование. Confused

Жал ми стана за девойката, как се оглежда.
Ами остава и да са ходили да го заравят Ферит, но вчера какво снимаха толкова на онова място, където Мерт пушеше, нали и Афра била там.
Ама хората имат рейтинг на утрешния сериал да вдигат, много ясно, че ще пуснат тогава истинския фраг, този беше ненужен.

# 276
Наистина ужасно грозно я е зарязал Чаатай, как се оглежда паникьосана. 🥴Голям кавалер, няма що.

# 277
Делулу ЧагиЗо, взе ми думите от устата, за беглеца.

# 278
Ами те само нашите имат истинска любов, другото е ПР. Мерт как се озърта за Афра на летището, помните ли? От поглед не я изпуска и за миг, е те това е любов, въпреки, че не обича вниманието, не я изоставя.

# 279
https://www.instagram.com/p/DDnAb90oYYy/?img_index=2&igsh=MTRqNHYwM3AzNXprMA==
Има няколко снимки,които лично аз не съм виждала.Особенно тази на която явно е припаднала Афи...кой знае колко пъти е повтаряна тази сцена,като напусна Ферит..
Фрага не ми хареса и не защото ще има драма,а защото имам чувството,че ще правят паралел с 66,то гора,че ще го убиват,екшън и ако и Сейран ще го намери,кому е нужно това.Въртим се в кръг,серии да има.Аз със сигурност ще гледам до края,но единствено заради труда на Афра и Мерт.Преди се ядосвах,сега ми е все едно какъв ще е фрага.

# 280
  • София
Ооо, снимката на Афра като си сряза ръката е това. Дето целия АфРам-ски фендом разследва дали Мерт я държи, че нали точно тогава каза, че са колеги.

# 281
Ооо, снимката на Афра като си сряза ръката е това. Дето целия АфРам-ски фендом разследва дали Мерт я държи, че нали точно тогава каза, че са колеги.

Тогава аз все още гледах само сериала и ви четях от време на време Grinning

# 282
  • София
Започва да става все по-странно

# 283
Скритото лице не е ли на Мерт?

# 284
  • София
Мерт е, Ферит е взел заложник и го е вкарал в багажника Flushed

Общи условия

Активация на акаунт