Отговори
# 285
Мерт е, Ферит е взел заложник и го е вкарал в багажника Flushed

Бандит голям е Феро бей. 😎

# 286
Добро утро, момичета, в навечерието на Бъдни  вечер да ви пожелая Весели празници.Нека има здраве,спокойствие и поводи за много усмивки за вас и вашите семейства!
След фрага и последната изтекла снимка на Феро си мисля,че Суна е казала на Халис и той е пратил хора.Но пък тя как е разбрала къде е точно ми е загадка.Започва да се изгражда едно доверие между нея и Ферит,което трябваше да се случи със Сейран.Да видим дали наистина ще тръгнат по тази линия.

# 287
Добро утро

Страхувам се да не се възвърнат чувствата на Суна към Ферит
Не,че нещо ще се случи между нея и него,само може да се получи разрив между двете сестри
А може би това е целта на сценария,за да се доближи до живота на прототипите
Някой знае ли ,къде живеят те?Имат ли подобно имение на брега на  Босфора?

# 288
  • София
Добро утро, не знам къде живеят, но отскоро следвам Джихан Камер и бижутата Атасай, непрекъснато са по разни приеми, презентират си новите колекции. Това трябваше да гледаме и в сериала вече, ама...

# 289
Здравейте, момичета! 😊

Желая ви весело посрещане на празниците! Бъдете много здрави и благословени!🌲😘

След вчерашната претоплена "бомба" от Акиф, днес дали поне ще ни зарадват с нов по-читав фраг?🤔

# 290
Добро утро ,мацки. Евнджелин,много си права. А точно тази седмица трябва да гърмят нашия сериал. След вчерашния Чачо много почнаха в Х да публикуват спомни на АфРам от летището 😁😘.
Пожелавам  ви едно топло посрещне на Бъдни вечер🤍

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 10:25 от Албенаа

# 291
Нашата красавица има още една нова корица .

# 292
Ауууу. 🔥🔥🔥 Много, наистина много ми харесва тази корица на Афра. 🖤😎🤘🧿

П.с.: Момичета, желая ви светло посрещане на празниците. Бъдете с любимите си хора и се насладете на моментите си с тях максимално.❤️

# 293
Афито е бомба! ❤🔥❤🔥❤🔥

# 294
# 295
Ще ме извинят турските звезди, ама по ярки от тези няма! 👍 Да не кажа , че сега са единствените…….! ❤🔥❤🔥❤🔥

# 296
Странно, в Х отново се вихрят с комата. Защо ли се сетиха за нея?

Във фрага Суна постоянно гледа надолу, не обръща внимание на Сейран. Защо не е казала първо на Сейран за Ферит? Какво планира Суна за Ферит, Аби прав ли е?

Защо Суна помага на Сейран само когато трябва да отдалечи Ферит от нея или да скрие нещо важно за Сейран от него? Реално Суна никога нищо не пожертва за Сейран, но Сейран винаги се жертва за нея. Поиска имението , за да спаси брака си, а после с лека ръка го заложи? Защо? Не го ли направи, защото Сейран когато разбере ще се скара с Ферит.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 13:20 от ani.zaiche

# 297
# 298
  • Пловдив
Привет следобедно, момичета!
Желая ви светла, топла и споделена Бъдни вечер!

# 299
Да са ви светли и топли празниците, момичета Heart

Днес има ли сет? Къде са тези хора? Да не сме на уволнение Smirk

Чаатайчо да взима пример от Кубито Stuck Out Tongue Winking Eye От снощи се смея Grinning

Общи условия

Активация на акаунт