Отговори
# 105
Да. Докторката каза, че трябва първо да й подсилят имунитета, щом е решила да се лекува.

# 106
  • София
Аз май все повтарям едно и също, но мисля, че Сейран е бременна вече.

# 107
Много се надявам да си права!🤞❤️

# 108
А за какво сестрата й каза, че е отрицателен резултата?
Логично е и Суна да го спаси.
Кома никак не е лош вариант, бяхме я забравили 🙂

# 109
  • София
То за Суна е логично, но не искам да е тя. Реално и Сейран може, както ги спаси с колата.
Туркините наистина са харесали серията, но много малко сцени на СейФер. Има и недоволни, но не е както предишните две седмици.

# 110
Най ми хареса сцената лудата Сейран с джипа. Много готина,такава я искам.Направо ги хвърли в тъча Ферит и Абидин. Струва ми се,че Аби нарочно заблуждава госпожата за да разбере къде са камъните и играта и.На него му стана ясно каква е целта и. Много правилно и каза,че не е там заради него,а да го използва за отмъщение.Надявам се и Кязъм да ни изненада,но все пак това е Кязъм. Мисля,че в случая Халис ще спаси Ферит заедно със Сейран и Суна.Но след това Абидин няма да се поколебае на чия страна да е. В крайна сметка "великата госпожа" може да остане с пръст в устата. Не,че много и пука де за детето и,пък може да се окаже,че въобще не му е майка,а някаква роднина на майка му,сестра например.
Мими, много искам да си права, защото майката въобще не ми хареса. Тя е обсебена от мисълта за отмъщение и
използва сина си за тази цел. Що за майка си да го настройваш за отмъщение и ненавист. А Абидин не е никак глупав, защото е минал през изпитанията на живота и знае много.

# 111
Реалност или кома, Сейран е бременна и според мен!🤗

# 112

Наистина трябва да е бременна вече, защото Есме или Суна със сигурност ще кажат на Ферит, че Сейран не трябва да забременява и той със сигурност ще се съгласи, защото няма да иска да рискуват. А така като е бременна нищо вече няма да могат да направят.

# 113
То за Суна е логично, но не искам да е тя. Реално и Сейран може, както ги спаси с колата.
Туркините наистина са харесали серията, но много малко сцени на СейФер. Има и недоволни, но не е както предишните две седмици.

Отново чета хейт към Сейран, че не била мислила за Ферит как ще се чувства ако умре, че била се държала с Ферит добре в този епизод само защото разбира че може да се разболее отново, дори четох че в днешната сцена в стаята с Ферит го била хванала по същия начин както била хванала Синан и всякакви глупости, каквото и да направи Сейран все е виновната и няма угодия

# 114
В епизода ни показаха Кязъм, който разбра целта на Чичек и Суна, която говори с Ферит по телефона, затова са двамата "заподозрени" спасители, а дали ще е някой друг, ще видим.
Иначе и другите се чудят каква и коя беше изненадата загатната от Емру.

# 115
И аз това се чудя. Очаквах поне да има нова песен, но май само Фуат трябваше да ни изненада.

# 116
  • София
Анабел, все по-често се чудя какви профили четеш Flushed
Мрънкаха, че Абидин има много сцени, а СейФер малко, това видях. Акаунти, дето са все недоволни, този път са доволни.

А Сейран как разбра къде са като ги спаси?

# 117
Анабел, все по-често се чудя какви профили четеш Flushed
Мрънкаха, че Абидин има много сцени, а СейФер малко, това видях. Акаунти, дето са все недоволни, този път са доволни.

Повечето профили, които чета мразят Сейран и обичат Ферит, не знам как винаги попадам точно на такива. Когато Ферит се извинява веднага му прощават, но когото Сейран се извинява казват че тя била същата със Синан

# 118
  • София
Ужас, аз затова чета само тези, дето следвам. Ако някой почне да пише тъпотии, за моите разбирания, го отследвам.

# 119
Ужас, аз затова чета само тези, дето следвам. Ако някой почне да пише тъпотии, за моите разбирания, го отследвам.

Явно някои са обсебени по-скоро от Мерт и затова постоянно защитават Ферит за всичко. Иначе не си обяснявам защо винаги Сейран е критикувана, аз също понякога я критикувам, когато виждам че не е права, но в случая в днешния епизод показа някакви чувства към Ферит, извини му се че се е държала лошо.

Общи условия

Активация на акаунт