Може би всички са се нахвърлили на Ферит и съответно на Суна като са разбрали за ипотеката и са ги натирили ,но даже и Сейран да се е държала гадно с тях не ми се вярва ,че толкова много ще полудеят ,ще се напият и ще се изкексят и то с такава страст. 

Едно нещо е сигурно, ако това което видяхме в края на трейлъра се окаже истина - смятам, че почти няма да им останат зрители, които да гледат тая простотия - и феновете на Абсун и тези на Сейфер ще спрат да гледат сериала.
Не мога да повярвам как тези сценаристи си играят с чувствата на зригелите. Винаги правят обратното на това, което искат феновете - само и само да ги тормазят. Седмици наред феновете на Сейфер пишат че ги искат заедно - феновете на Абсун пишем, че искаме повече романтични сцени между Суна и Абидин - искаме и да си имат бебе - а те какво направиха - първо им отнеха бебето, после направиха пак абсурден завой към Ферит и Суна - най-отвратителното за мен нещо. Ами никой не бива да приема това. За пръв път от началото на сезон 3 не ми се гледа въобще епизода.
Знам, че на повечето пишещи тук все Суна им е крива и не им пука за Абсун - но се жегнаха защото е намесен Ферит и в случая ще пострадат и Сейфер. Ами на мен ми пука и за двете двойки и не искам да са разделени - искам Абсун заедно и Сейфер заедно - без изневери и лъжи. Но с този фраг сценаристите буквално пометоха и Абсун и Сейфер - да им е честито. Вървят усилено към края на сериала. 
Сега пак ще се скарат - и Суна сигурно ще отиде някъде, ще дойде и Ферит ще пита за нея и ще хукне някъде и той - а Аби ще си помисли, че са заедно и ще си представи това - а в действителност Суна ще се напие, но ще говори с друг човек - във фрага не я дават с кого пие умишлено - може пък да е с майката на Аби или да дойде Асуман, ими със самата Сейран дори. А момента дето Сейран отива в онази хижа ли е къща ли е - може да няма нищо общо със сцената от трея - може там Ферит да й готви изненада. Поне се надявам да е така и сцената с Ферит и Суна да е кошмар - и да не е истинска - въпреки трейлъра и озета ще се моля да не е истина. Ако се окаже вярна - тогава аз приключвам със сериала. 

Препоръчани теми