Отговори
# 540
Няма логика това да се случи, защото дори не са загатнали Ферит да има чувства.
Тъпата Бурджу дано няма повече успешен проект, Емрулах също. Отследвал е Дениз, дето толкова си писа с нея и тя винаги се е държала добре с него. Вече не му трябва, използвач, и неговата карма ще дойде. Вече е с близо 2000 последователи по-малко.

И Димес са коментирали Нетфликс

Със сигурност не е защото има чувства, а защото явно и двамата са се напили и са се потдали на емоциите, дано обаче след това има някакво разкаяние и от двете страни, защото...
А Емрулах, вчера лъга цял ден хората, повдигаше им настроението, и днес с цялата си наглост препубликува фрага.

# 541
  • София
Ферит, много пиян, се заключи в дома на Пелин, нека не го забравяме. Логиката е НУЛА.

Лиз и още едно приятелче от училището

А на Мастилото в Х пак са й писали отчаяни деца, които искали да си посягат. И не само на нея. Абсолютен социален експеримент.

# 542
Ферит, много пиян, се заключи в дома на Пелин, нека не го забравяме. Логиката е НУЛА.

Лиз и още едно приятелче от училището

А на Мастилото в Х пак са й писали отчаяни деца, които искали да си посягат. И не само на нея. Абсолютен социален експеримент.

Това не е нормално наистина, как ще си посегнеш заради един сериал. За съжаление и в живота се случват подобни неща

# 543
Здравейте Kissing Heart
От вчера големи вълнения и тук и в Х има .Екипа на сериала предполагам е доволен защото разбуни духовете всички говорят за сериала ,но дано и в събота сутринта след като видят рейтинга също да останат доволни и щастливи от постигнатите резултати.
Аз все още вярвам ,,че  сцената между Ферит и Суна е нечия фантазия или сън и  мисля ,че  е на  Абидин.Той в последната серия  доста се постара да се надъха срещу Ферит ,Суна и Корхан .Майка му му повлия ,но и той и даде мноооого благотворно поле върху което да си извърши манипулациите .На Аби за съжаление му трябваше само едно подбутване ,за да се настрои срещу  новите си роднини. И още нещо което ми е в подкрепа за теорията ми е това ,че всички други сцени са някак накъсани и хаотични ,само сцените с Абидин са ясни така че според мен той си ги е нафантзирал Ферит и Суна въз основа на това което направиха те и други работи които се случват явно в предстоящия епизод.
Суна и Ферит ,за да постъпят така трябва да се е случило нещо което тотално да ги откаже от Сейран.А какво може толкова да направи Сейран за един ,че даже сигурно и за половин епизод  . Thinking  Може би всички са се нахвърлили на Ферит и съответно на Суна като са разбрали за ипотеката   и са ги натирили ,но даже и Сейран да се е държала гадно с тях не ми се вярва ,че толкова много ще полудеят ,ще се напият и ще се изкексят и то с такава страст. Thinking
Ооох не знам ,айде да идва петък и да ми свърша вече чуденката.Да става каквото ще става  и това е положението.
Мерт и Берил обаче определено нямат никаква вина ,ако изобщо може да се говори за вина. Те са артисти, каквото им се напише това играят и толкова.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 17:48 от Eny87

# 544
Имам как да си посегнеш ,една позната като започна началото на 3-ти сезон ми разказва ,че една нейна приятелка (възрастна туркиня  ) се припознава в образа  на Сейран й е било много тежко да гледа тогава епизодите . Имала е подобна съдба като на Сейран.  Тогава пак реваха по цели нощи по стаите. Много си играят и с психическото здраве на зрителите. Да не забравяме ,че това е Турция.  И не малко туркини гледат. Всичко е въпрос на твоя лична гледна точка.  Те прекаляват наистина колкото и пари да дават и на Емрулах и той прекали. Много грешно ни предават това което искат ние да видим.

# 545
Здравейте, не издържам и аз реших да се включа с коментар четейки някои размишления. Едно не мога да разбера, къде видяхте страст в тази цялата гнусотия 🙃 Аз не виждам никаква страст изиграна и от двамата актьори. Не знам кое ви се вижда страстно, всеки втори коментар страст, та страст.  Аз такова нещо не виждам. За мен просто магията СайФер от вчера тотално се заличи. Това е. Какъвто и сюжет да измислят вече все тая. Вероятно ще гледам от любопитство колкото и да съм ядосана, но със сигурност няма как да върнат онова хубаво очакване, че каквото и да измислят на ГГ ще ги съберат заедно и ще се наслаждавам на техните моменти. Това явно е моята граница за този сериал. Сега вече и да има в някакъв момент СейФер сцени все ми е тая. А това, сън ли е, реалност ли е все тая.

# 546
Момичета, да сте чели някъде за трети фраг?

# 547
  • София

Само това остава Scream

# 548
Пак се замислих за казаното от Мерт, че без значение от реакцията в социалните мрежи трябва да се следва първоначалната идея. Тук обаче не говорим феновете да са разделени в мненията си да речем 50 на 50, защото тук съм сигурна, че нито един зрител не одобрява ставащото, напротив, хората са погнусени. Тогава за кого правят този сериал, щом мненията на хората не са важни? За роднините на сценаристите и тези на продуцента? Ами да се съберат в някой киносалон и да си го гледат, какво занимават хората с глупостите си.😖

# 549
Честита Коледа и Весели празници на всички! Нека всички ние, както и нашите любимци да бъдем живи и здрави ... HeartFlowers Evergreen TreeHands Pray

Относно трейлъра - ще кажа само едно - отвратителен е. Чувствам се ужасно зле, разочарована съм, отвратена съм и дори не ми се коментира това, което сценаристите правят с верните си зрители. Triumph Едно нещо е сигурно, ако това което видяхме в края на трейлъра се окаже истина - смятам, че почти няма да им останат зрители, които да гледат тая простотия - и феновете на Абсун и тези на Сейфер ще спрат да гледат сериала. Triumph Не мога да повярвам как тези сценаристи си играят с чувствата на зригелите. Винаги правят обратното на това, което искат феновете - само и само да ги тормазят. Седмици наред феновете на Сейфер пишат че ги искат заедно - феновете на Абсун пишем, че искаме повече романтични сцени между Суна и Абидин - искаме и да си имат бебе - а те какво направиха - първо им отнеха бебето, после направиха пак абсурден завой към Ферит и Суна - най-отвратителното за мен нещо. Ами никой не бива да приема това. За пръв път от началото на сезон 3 не ми се гледа въобще епизода. Rolling Eyes Знам, че на повечето пишещи тук все Суна им е крива и не им пука за Абсун - но се жегнаха защото е намесен Ферит и в случая ще пострадат и Сейфер. Ами на мен ми пука и за двете двойки и не искам да са разделени - искам Абсун заедно и Сейфер заедно - без изневери и лъжи. Но с този фраг сценаристите буквално пометоха и Абсун и Сейфер - да им е честито. Вървят усилено към края на сериала. Angry

Аз все още смятам, че това не е истина и ще се окаже кошмар на Абидин - дано да съм права! От миналата серия той се побърка щом разбра, че Суна и Ферит тайно са ипотекирали имението и взе, че се присети за целувката им от преди години - когато дори Суна и той не бяха заедно. Пълна глупост. Абидин се държа отвратително към Суна - и именно тук се видя отново че Суна обича Абидин - цяла нощ плака за него на студа. Sob Сега пак ще се скарат - и Суна сигурно ще отиде някъде, ще дойде и Ферит ще пита за нея и ще хукне някъде и той - а Аби ще си помисли, че са заедно и ще си представи това - а в действителност Суна ще се напие, но ще говори с друг човек - във фрага не я дават с кого пие умишлено - може пък да е с майката на Аби или да дойде Асуман, ими със самата Сейран дори. А момента дето Сейран отива в онази хижа ли е къща ли е - може да няма нищо общо със сцената от трея - може там Ферит да й готви изненада. Поне се надявам да е така и сцената с Ферит и Суна да е кошмар - и да не е истинска - въпреки трейлъра и озета ще се моля да не е истина. Ако се окаже вярна - тогава аз приключвам със сериала. Disappointed

И само последно да вметна - не разбирам това масово плюене под пубкициите на Берил, на Мерт на Афра - обвиняват Берил и Мерт че се съгласили да снимат сцената - плюят по Ерсин как позволил на Берил да играе това, а по Афра да напускала сериала и Мерт - ами това е прекалено. Те са актьори и в договора им пише, че трябва да изпълняват това, което пише в сценария, колкото и да не им се иска - така, че не е редно да се бъркат реалност със сериал. Това е .. Hug

# 550

Току виж ни пуснали интернет версия на роднинския кекс.🤮

# 551
  • София

Току виж ни пуснали интернет версия на роднинския кекс.🤮

О, аз съм сигурна, че са снимали.
За мен Афра има железен договор в това отношение. Сигурна съм, че е имало клауза относно целувки и сцени. При другите - едва ли.

# 552
Пак се замислих за казаното от Мерт, че без значение от реакцията в социалните мрежи трябва да се следва първоначалната идея. Тук обаче не говорим феновете да са разделени в мненията си да речем 50 на 50, защото тук съм сигурна, че нито един зрител не одобрява ставащото, напротив, хората са погнусени. Тогава за кого правят този сериал, щом мненията на хората не са важни? За роднините на сценаристите и тези на продуцента? Ами да се съберат в някой киносалон и да си го гледат, какво занимават хората с глупостите си.😖

Да не се следват мненията на феновете означава, да се следва сценария замислен от самото начало. Не те знам на колко години си, но ако си гледала американски сериали в периода 2009- 2016 би трябва да знаеш, че генерално сериалите де заснемат предварително и така се излъчват седмица за седмица, или половината сезон се заснема и така почва излъчването. Съответно работят със сценарий, който не е "повлиян" от мнението на фенски страници. Тогава може и да се даде оценка на сценария. Но такива измислици, снимане от седмица за седмица и писане на сценарии седмица за седмица, до това водят.
Аз искам да гледам историята от сценаристите, не прищевките на 5-6 профила, които даже не смеят да застанат с лицата си, но са с усти по 2 метра.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 18:17 от bellie_ellie

# 553
Ми те и другите сериали снимат седмица за седмица, ама такова дъно и такова неуважение и подигравка към зрителите, които им вадят парите не са достигали. 🙄

# 554
Аз не съм видяла в този сериал някой да се събразява с феновете. Напротив, написаха невероятни глупости, които нито са били по действителния случай, нито пък са имали първоначална идея за това. Да не изброявам сега, че ще стане дълго, но всички знаете за какво говоря Smiling Imp
Ферит и Суна не изглеждат чак толкова пияни. особено Ферит, него си го знаем как иззглежда и се държи. Сцената е буквално като първия халвет на Сейферите, направо съм потресена.

Общи условия

Активация на акаунт