Отговори
# 555
На мен пък ми е интересно , като каже някой актьор - "чета сценарии". Какво четеш аджеба , като после играеш не това което си прочел. И как , като си подписал договор за едно , играеш нещо съвсем друго. Сигурно в тези договори дават съгласие  за промени в сценария , но едно е промяна , друго е подмяна. Не им завиждам на актьорите  и те като нас  подведени.
Е , ние трябваше да гледаме сериал  "за две сестри". Сега вече ще го гледаме в пълния му блясък.

# 556
Сега четох в Х един със спойлери уж, тук-там познава и писа, че Феро няма да предаде Сейран! Обаче пък аз не мога да изтрия гнусотията в съзнанието си от трея ! 😢 Дано се окаже наистина наслагване на кадри и режисьорски похват това , което показаха в трея

# 557
Аз съм сигурна BELL, че няма да има нищо между Ферит и Суна, и тая гнусна сцена не е реална...
Проблема е друг! Защо трябваше да снимат и да дават това, защо трябваше да ни подвеждат и с озета! Това ли заслужава фандома за Новогодишния епизод! 😥😥🤕🤕🤬🤬🤬
Дори епизода да бъде страхотен, с халвет между Сейфер, ще можем ли да се зарадваме на това??? Тая сцена ме преследва цяла нощ и цял ден! Такова омерзение чувствам...

# 558
Както написа една мацка, това, което са заснели е толкова отвратително, че ако се окаже сън, не мога да кажа: Ох, добре, че е сън Grinning

# 559
Както написа една мацка, това, което са заснели е толкова отвратително, че ако се окаже сън, не мога да кажа: Ох, добре, че е сън Grinning
Именно, Еве....Дори това няма да можем да си кажем, нито ще забравим 🤕☹️

# 560

Абсолютно. Дори да се окаже сън няма да си върна нито една дума, така ми скъсаха нервите тези петимата+монтажистчето.🥴

# 561
  • Яко в Матрицата...
Слушах около час една стая в Х, възмутени са много туркините, ядосани, но вече са го приели. Всяко чудо за три дни Wink Странното е, че акаунти, които не са писали и давали спойлери от доста време, сега изведнъж се появиха, че и призовават да не изоставяме сериала, какво ли вече не сме били преглътнали, това било от истинската история... Което други твърдят, че не е вярно... Много съмнително взе да става всичко... Има и един акаунт в Х Vv, той пък твърди, че Феро и Сейро ще са на диванчето в страстна прегръдка. Да видим какво ще излезе.

# 562
Рени, тоест в истинската история наследникът е спал със сестрата на жена си, това ли твърдят акаунтите?

# 563
Мда, това пишат. Затова уж сестрите от истинската история, не поддържали връзка.

# 564
Мда, това пишат. Затова уж сестрите от истинската история, не поддържали връзка.

"Истинската Сейран" нормална ли е да му прости такова нещо, че и 2 деца му родила. Бляк.🤮

# 565
Има такова нещо в реалната история, дори Сейран заминава за чужбина именно заради Ферит и Суна.
Понеже сега и аз слушам една стая, та там казаха: Като са искали да дават такова нещо, да бяха го дали, но в първи сезон. Сега е ни в клин, ни в ръкав.

# 566
Е, то не се знае истина ли е? Нали сестрата отказала да се разказва нейната история и да е прототип?

# 567
Значи няма шанс да е сън. 🤮🤮🤮

# 568

Вече толкова се отдалечиха от истинската история, че вече не е ясно дали пишат нея

# 569

Вече толкова се отдалечиха от истинската история, че вече не е ясно дали пишат нея

Да, обаче гадостите явно си ги следват.

Общи условия

Активация на акаунт