Отговори
# 585
А къде мога да прочета истинската история, понеже ми стана интересно, знаете ли?

# 586
Така и не разбрахме как са се развели СейФер. Дали Суна няма пръст там?

# 587
  • София
Аз се радвам, че от сутринта вече 4 големи акаунта се заключиха, дано не ги отключват и дано и други го направят. С тези така трябва да се действа, никакво взаимодействие.
А рейтингите ще се вдигнат, в това съм 100 процента сигурна. Няма два сериала, миналата седмица имаше и мач. Така, че ако тоталът им е под 6 ще е зле. Много добре са си направили сметката кога да си показват извращенията.

# 588
Пускам ви линк с този Билал в някакво предаване, доста зле се изказват за този фраг Grinning Защо ли??? Едната даже каза, че трябва да приключат селиала още веднага нямало смисъл да чакат епизод 100.... другата пък казва въобще да не пускат тази серия, било отвратително Joy

https://youtu.be/IVIpdFsTSz0?si=yqM-l3ogo0x2qWJX

# 589
А каква е тази къща?
Първоначално ми се струва, че Суна пие в пристройката , в която са Есме и Кязъм.
А после луксозна къща .

# 590
В събота им пожелавам рейтинг 2, че даже и това им е много.

# 591
  • София
Влизам, за да ви поздравя за празниците, и да ви кажа Rolling Eyes Rage (повръщащото човече не го намирам) за серията утре. Две серии изгледах, минавам пак на клипове.
Това вече прекрачва тънката червена линия и на най-търпеливите зрители, според мен. Ако Суна забременее от Ферит, аз лично казвам "Аферим" на СЦ. Smiley Целият екип при психоложката, която, уж, е дала записките си за този сериал.

# 592
# 593
Защо да няма 4 сезон? В този до края ще гледаме Суна бременна от Ферит, а Сейран в чужбина бременна. Със скок във времето стартира 4 сезон. Сейран се връща от чужбина с нов мъж и детето на Ферит, или пък с Кая, като съпруг. Ферит се бори да признае детето и пак да спечели Сейран, развежда се със Суна, а тя полудява. Аби собственик на имението и фирмата. Ферит работи за него. Но кой ще гледа? Сценаристите и семействата им? Помните ли в началота на 3 сезон, снимачните работници носеха в знак на протест снимка на Сейран. Сега дано и те се присъединят пак с протест към феновете. Явно актьорите имат кофти договори и не могат да отказват сцени.

Ще стискам палци и ще се моля, рейтингът в събота за АВ да е 1. Искам отмъщение!!!! Дано на туркините да не им мине до събота и да гледат повторението, а не в петък.

Как не ги е срам, другите сериали имат по 3 фрага!
Е, ако фрагът е като този от вчера, по-добре да няма, че ще измрат феновете и няма да има кой да ги оплюва тия гадове.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 23:46 от ani.zaiche

# 594
  • София
Защо да няма 4 сезон? В този до края ще гледаме Суна бременна от Ферит, а Сейран в чужбина бременна.
Скрит текст:
Със скок във времето стартира 4 сезон. Сейран се връща от чужбина с нов мъж и детето на Ферит, или пък с Кая, като съпруг. Ферит се бори да признае детето и пак да спечели Сейран, развежда се със Суна, а тя полудява. Аби собственик на имението и фирмата. Ферит работи за него. Но кой ще гледа? Сценаристите и семействата им? Помните ли в началота на 3 сезон, снимачните работници носеха в знак на протест снимка на Сейран. Сега дано и те се присъединят пак с протест към феновете. Явно актьорите имат кофти договори и не могат да отказват сцени.

Ще стискам палци и ще се моля, рейтингът в събота за АВ да е 1. Искам отмъщение!!!! Дано на туркините да не им мине до събота и да гледат повторението, а не в петък.

Как не ги е срам, другите сериали имат по 3 фрага!
Е, ако фрагът е като този от вчера, по-добре да няма, че ще измрат феновете и няма да има кой да ги оплюва тия гадове.
Това вече го пиша в графа "извращения".

# 595
Наистина в грима на Ферит има разлика. Когато се прибира има рана на челото от дясно и на бузата. Когато са на дивана със Суна раните ги няма. Но при целувката има рани от ляво на бузата, но с друг вид, а не като раните при връщането след боя. Защо? Грешка на гримьора или...

Дали Ферит може да постъпи така със Сейран и Суна? Когато бяха за парите и Ферит се "веселеше" покрай Казъм, той не поглеждаше жените, които танцуваха, гледаше в земята. Ако е такъв женкар, че не му пука с коя спи, щеше да им се наслаждава.

Мерт и Берил не се следват в инста.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 08:33 от ani.zaiche

# 596
Добро утро!
😁 лоши са

# 597
Добро утро!!
Денят настъпи,да видим довечера дали по Коледа стават чудеса или ще ни предложат първоначалният вариант Ферит женен за Суна.Иска ми се,но не мога да ви пожелая приятно гледане. Лек ден на тези,които днес ще работят.

# 598
За СейФер да пиша в рима
нямам вече аз ищах
Сценаристите петима
луди ли са не разбрах

Със една целувка гнусна
убиха нашите мечти
Епизода мисля да пропусна,
във кой СуФер ще се роди

# 599
Добро утро!
😁 лоши са
Скрит текст:

Добро утро, дами!
  Още една безсънна нощ и вече сме с няколко часа по- близо до истината.
  И аз все повече и повече се убеждавам, че няма да има нищо между Суна и Ферит. Стигнах до там, че вече и изневяра от страна на Суна не виждам (дори с друг мъж). На втората целувка се вижда част от сатенен ръкав (пижама) и най- вероятно Суна е в спалнята си. Вижда се и част от скулата на мъжа, който съвсем умишлено е сниман откъм тила. Ами... това е Абидин. Simple Smile Продължавам да виждам добро операторско майсторство и наслагване на кадри от две разлини целувки.
Понеже грам не съм притеснена и ядосана, че ще се случват извращения, гледам комичните коментари из групите във Фейса, хиля се и се възхищавам на духовитостта на авторите им.
Сташа, и това е добро! Simple Smile Само да не се окаже, че Емруллах е ерген и няма жена за споделяне. Wink
 Знам, че от високо се пада най- лошо, така че се надявам довечера да не се сгромолясам с гръм и трясък.

Общи условия

Активация на акаунт