Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 28 816
  • 895
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Един мъж може да преследва жена две /2/ години и да ѝ свали всички звезди за единия секс, после да я зареже.

Тук от една среща вече всеобщо бъдеще......моля ви. Не знам какъв опит имате и трите, ама не е там разковничето.

# 61
Ти една от тези жени ли си?
Защото ако не, няма как да знаеш какво са показали мъжете.
Всъщност малко жени биха казали, че са си дали "най-милото" за няма нищо. Естествено, че ще кажат, че много ги е харесвал. Няма да кажат, че са си разделили сметката, той не е слушал какво му говори, между срещите е отговарял с огромно закъснение, накрая я е гоустнал.

# 62
Единият е получил пост-коитално просветление... Innocent

# 63
  • София
Точно!
От една среща или полу такава да се вадят генерални заключения не е сериозно.
Може да няма мачване, може да са разчели възпитаното отношение с нещо повече, може да не са отговорили на очакванията, може да са глесени за чук и бег, много неща може.

# 64
  • Melmak
Руби, чак пък детайлен фийдбек след няколко срещи.. няма нужда.

# 65
А приятелките ти с какви надежди тръгват на първа среща? Доста странно. Първите месеци са опознавателни.
Е, защо? Ако си по-сериозно настроен, няма да ходиш на срещи с едничката идея секс. Колкото и опознавателни да са месеците, хората не са чак толкова сложно устроени, че да не подадат повечето си основни сигнали още първия месец. Сега, ако срещите са два пъти месечно, вече става сложно и тези срокове не важат, но при срещи 2 и повече пъти в седмицата би трябвало да имаш обща идея след месец ще го бъде ли, че изобщо да продължиш да опитваш.

# 66
  • София
С описаните мацки е станала някаква "грешка в превода", която не е до майките. И или това се премълчава, или самите дами няма да споделят всичко. Няма лошо де, тяхно право е.
Ако и двамата господа пък са били само за единия секс - още по-добре, няма нужда от такива.

# 67
Подсигуряването  на терен не е ли задължение на мъжа? Мисля, че избора на партньори е бил неподходящ.
Нищо в една връзка не е задължение нито на единия, нито на другия. Така ги разбирам аз нещата. Иначе си плюем и на равнопоставеността и на равноправието и на всичките ни претенции за равенство.

# 68
Забравих да спомена, че и двете дами работят и не чакат на маминка да им плаща тока, водата и да им готви. Тоест те не си търсят спонсори, а качествен партньор. И моята приятелка ми сподели, че като са си писали с мъжа, той е споделил, че харесва много неща в нея, търси сериозна връзка, не мисля, че липсата на терен е причината да й бие шута така грозно ...
Точно това е причината. На писания може да са обяснявали и брак как ще предложат. Не забравяйте, че това са непознати мъже. За 5 чата ли ги опознаха, че и повярваха на думите? Ако я нямаше майката в картинката, щеше да се пробва да се качи за по кафе и пак да се изпари, ако отговорът е не.

# 69
  • София
Аз чатовете не ги броя за никакво общуване. То е ... Абе трябва да влезе като отделен жанр в литературата. Нищо общо с реалността, обаче.

# 70
За нея майка, за него тъща. Да оставим другите подробности настрана. То като е на зор човек ще намери място за секса. Един път там, друг път на друго място.
На мен примерно не ми дреме жената да ми осигурява терен, даже не го предпочитам. А в дядовата ръкавичка хич не би ми се оставало. Даже и за едно кафе.

# 71
Каквато и да е причината не всеки ще си сложи таралеж в гащите, да се занимава с лепнат за родителите си индивид.

Майка ми живее в 130 квадрата апартамент в хубав квартал. Да се лепна за нея, че да пестим с мм ли? Абсурд!

Живеенето с родителите носи повече негативи. Човек на 30 да не може да докара заплата за един наем/ипотека и да се издържа сам, то говори лошо за него.

Понеже както е ползвал родителя си за патерица, после ще ползва мъжа си/жена си.

Не искаме мамини синчета. Защо мъжете да искат мамината богданка?

За да не живее с родителите обаче, и да не е получил нищо от тях (пари или имоти), трябва да може освен да плаща наема и да се издържа, и да спестява достатъчно, за да събере за първоначална вноска за ипотека. Сам, а не в двойка, това значи, че доходите му трябва да са над средните.

Иначе всички самостоятелни след 18, ама пропускат, че самостоятелността е в общежитие или при по-възрастно гадже, пък и не знам тогава защо в съседната тема се чудят колко пари е нормално да е издръжката на студент от родителите.

Бях чела една  статистика на каква възраст се изнасят българите и беше уточнено, че жените средно се изнасят малко по-рано, защото от бащиния дом отиват да живеят с мъж. Също бяха споменатите и процентите на живеещи с родители след определена възраст и в други държави, дори и в САЩ, и как при лоши икономически условия се увеличават.

# 72
Скрит текст:
Запозна се с мъж, с който си писаха 2 седмици - всичко беше чудесно, той я покани на среща и... изпратил я е и изведнъж е спрял да отговаря на съобщенията й.

....запознала се с мъж, с който много си паснали на първата среща, били са дори интимни, но малко след това тя му споделя, че живее с майка си и той й е казал, че отношенията им са изчерпани...
Сега прочетох пак ситуациите. Едните си писали две седмици, това е било първа и последна среща, мъжът се разминал без секс. Вторите май са били пак на първа и последна среща, мъжът успял да топне чушката обаче и после отношенията са се изчерпали...

Давам решение - да не казват, че живеят с майките си, а че живеят сами на квартира или с братовчедка си. Ако много искат да отидат у някой, да настояват, че искат да отидат у мъжа като за първи път, пък после ще отидат и в тях по-нататък. Да видим тогава къде ще търсят причината след гоустването.

# 73
  • Melmak
Мда, сега в Испания масово не могат да си позволят да се изнесат до към 30, че и след това.

Животът на 19 в общежитие пак е някаква самостоятелност. Ясно е, че родителите те издържат, но много младежи работят нещо и докарват поне за джобни. Налага се да се оправят сами с бюджет, да си перат дрехите, да си чистят стаята, да се оправят сами като го хване грип, да научат София (или др голям град), да си планират време и подобни. Като за 19 годишни.. ми не е лошо. От някъде се почва.
Не всички са получили всичко на готово. Моите приятелки от уни са от други градове. Не се върнаха след завършване. И след общака си отидоха на квартири. Нито са се женили за апартаменти, нито са се изнасяли при богати гаджета. Някои вече са преполовили ипотеката, като нито са имали жилище от родители, нито живеят с тях, защото не са от града.

Оправдания всеки ще намери за всичко. Статистиката не знам на какво се базира и как е изчислено. Ако се гледа по адресна регистрация, аз съм живяла с нашите до преди пет години по тая логика. Не си бях сменила адреса.

# 74
  • София
Навсякъде вече е трудно да се изнесеш, особено ако не говорим за общежитие или квартира с още поне двама колеги/приятели. Има големи градове в Европа, които дори обмислят тавани на наемите, защото цените са извън всякакъв разум.
Подобни анкети са лице в лице - застава анкетиращият и пита: Сега къде живеете, с кого, как, под наем или собствено и т.н. Не се гледат статистиките, защото там ще се изкриви жестоко картината. Приятелят ми например още е с русенска лична карта, иска да изтече и тогава да сменя.
На мен пък, дори и след като се изнесох сама, все пак в началото ми помагаха родителите ми с някой лев. Затова и не се и тупах в гърдите - ама гледайте ме колко съм самостоятелна.
Но пък човек не може да се оправдава до 30, че има защо да живее с родителите си. Иначе може и никога да не се отдели, все ще намери за какво.
А и случаят в началото на темата е съвсем друг. Жена с майка с проблеми + жена, която се развежда и сто процента има нужда от подкрепа, най-малкото морална.

Общи условия

Активация на акаунт