Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 28 955
  • 895
  •   1
Отговори
# 645
Ама не спестяват 2 лв, а 200 или 2000 (един балеаж в хубав салон е 400-500лв).

То пък щото всички си правят балеаж. Аз ходя в центъра на областен град и подстригването беше 15 лева миналата година плюс 5 лева някаква терапия ампула за коса. Никой не ме е върнал е върнал, че не правя балеаж, те и другите основно се подстригват.

# 646
Имам приятелка лекар, близо 60 годишна,  за 15 години купи апартаменти на децата си и спести сумати пари, но ходи небоядисана, защото боята била скъпа. Ходи на маникюр при една маникюристка/фризьорка, която прави и двете и нито едното не е както трябва, косата ѝ е посивяла и накълцана. Препоръча ми я, евтино работела, ходих и бях потресена от прашясалото и салонче и съмнителната чистота на инструментите. Ами мерси за такава мизерна услуга, ако и да спестявам.

# 647
  • София
Имам приятелка лекар, близо 60 годишна,  за 15 години купи апартаменти на децата си и спести сумати пари, но ходи небоядисана, защото боята била скъпа. Ходи на маникюр при една маникюристка/фризьорка, която прави и двете и нито едното не е както трябва, косата ѝ е посивяла и накълцана. Препоръча ми я, евтино работела, ходих и бях потресена от прашясалото и салонче и съмнителната чистота на инструментите. Ами мерси за такава мизерна услуга, ако и да спестявам.
Явно твоята приятелка има друг тип проблеми, психични. От фризьор не можеш да спестиш за апартамент, дори да ходиш три пъти седмично.

# 648
В чист и хубав салон ходя всяка седмица на фризьор. Цените са несравними със София.
На маникюр - никога. Но всичките ми приятелки са със сложни и украсени нокти, значи пазар има Simple Smile
Да работиш с хора е винаги сложно, не завиждам на никоя жена в този бранш. И аз работя с хора, но по-отдалеч и не ми се налага да ги докосвам,. Определено има пари в тези професии, но не са за всеки.

# 649
  • София
Аз се боядисвам сама. Вече какви ли не техники съм усвоила, косата ми е гъста и дълга.
Посетихте ме, днес ще си запазя час за подстригване.

# 650
Явно твоята приятелка има друг тип проблеми, психични. От фризьор не можеш да спестиш за апартамент, дори да ходиш три пъти седмично.
Ами може, психиатър е и прихваща от пациентите си🤣
Нищо не говоря и не разказвам по салоните. С поведението си ясно показвам, че не ми се ѝ слушат чужди истории, явно може.

# 651
Цената невинаги е определяща. В София съм минавала съм покрай салонче, в което клиентките бяха всички тип лелки, с къса прическа, само студеното къдрене им липсва, фризьорката и тя беше някаква леля, цената беше същата като в салон от верига (Венера), който беше недалеч от въпросното салонче.

Като ходихме при майка ми, в малък град, цената беше почти като в областния, трябваше детето всъщност да подстрижа и затова и аз седнах, за пример, окълца ме за 15 минути, а където ходя принципно 1 час ме подстригват, косата ми е много, семейство млади фризьори са мъж и жена и всичко е много чисто и съвременно.

# 652
  • София

Ами може, психиатър е и прихваща от пациентите си🤣
Нищо не говоря и не разказвам по салоните. С поведението си ясно показвам, че не ми се ѝ слушат чужди истории, явно може.
Видеше от самолет, че е психиатър Simple Smile
И може да се мълчи, разбира се, но аз със софийската фризьорка си говоря, защото вече ми е приятелка. Тя ми обяснява в годините неща като това защо всички са с очеизбодни корекции, нямаше да ми хрумне, че е атрибут на престижа да се види, че в теб са вкарани пари. Ей такива работи. 
Но на село ме е страх, пак казва, тамошната ми фризьорка беше вероятно най-добрата, която съм виждала изобщо. При другите толкова няма часове, толкова правят само туристи, че не смея да рискувам изобщо. Виждала съм всякакви ужаси за 20 години в региона, не смея да рискувам. Сама се справям с корените, не е толкова трудно.

# 653
  • Обран бостан ;)
Болшинството жени искат нормален мъж, който да е до тях, да им помага и да ги подкрепя от всякакво естество, присъствие у дома всеки ден.

Едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто да го направиш (цитат от филма "Мъжки времена")

Като цяло си прав, но ако попаднат на такъв се почва:
- нямало химия
- нямало физика
- нямало математика (сметки, туй онуй)
- не летели насекоми (пеперуди в частност)
- нямало крампи (тръпки един вид)
и т.н. и т.н.
В крайна сметка се хващат с кварталния е**ч, който ги мандръса няколко месеца, след което минават в десета глуха и се започва реване по соц. мрежи. "защо все на идиоти попадам". Wink

Колата впечатлява точно пиклите.

На база на форумното понятие за "красиви жени" - това си е дюшеш Trollface

п.п. Извинявам се, че не пиша за фризьорски услуги Wink

# 654
Фризьорките, които познавам аз, също вземат прилични доходи и не могат да се оплачат от липса на работа, а по-скоро обратното. Не познавам фризьорка, която да не изкарва достатъчно, за да се издържа.

Аз не съм казала, че не изкарват достатъчно, а за какво харчат голяма част от изкараното – всевъзможни естетични корекции и процедури, дрехи, бижута...

Ъ-ъ-ъ, не разбрах само, трябва ли да си посипя главата с пепел, че ходя на фризьор и маникюр, че нещо не можах много да схвана от пасивно-агресивните опити за захапване в някои постове?

# 655
Фризьорките, които познавам, обичат общуването с клиентите, една не се е оплакала да й тежи точно това. Иначе определено не им е лесно и работата им е свързана с много професионални заболявания -артрити, дископатии и прочее. Да не говорим, ако се развие алергия към химикалите. Аз се боядисвам и сама, но когато имам време, предпочитам да отида при моята фризьорка за това, на мен ми е релаксиращо и приятно времето, прекарано в салона. И изобщо мисля, че прекалените икономии са вредни за икономиката, ако всеки спестява от всичко, нито един бизнес няма да се развива, къде ще работим тогава. Икономията е майка на мизерията. Аз поне се стремя да изкарвам повече, за да мога да си харча повече. Трябва да имаш някакъв бюджет и да си определяш кое ти е приоритетно и кое не, не е необходимо да се отива в крайности и съвсем всичко да харчиш.

# 656
  • София

Аз не съм казала, че не изкарват достатъчно, а за какво харчат голяма част от изкараното – всевъзможни естетични корекции и процедури, дрехи, бижута...

Разни фризьорки има. Моята си харчи парите за децата и за уиндсърф. Няма корекции. Няколко други добри познавам, по същия начин са. И там има различни хора.

# 657
Работят, изкарват пари, няма лошо. На мен са ми в повече клюките, които обикновено могат да се чуят там. Не са ме боядисвали досега по-добре, отколкото аз сама се боядисвам, затова и спрях да ходя, а иначе обичам много да ми барат косата. Гнус ме е да ходя на маникюр, основно правят гел лак, който не ми харесва и не ми е хигиеничен, но не ми пречат, че работят и изкарват пари, даже обратното.

# 658
  • София
Ама не спестяват 2 лв, а 200 или 2000 (един балеаж в хубав салон е 400-500лв).

То пък щото всички си правят балеаж. Аз ходя в центъра на областен град и подстригването беше 15 лева миналата година плюс 5 лева някаква терапия ампула за коса. Никой не ме е върнал е върнал, че не правя балеаж, те и другите основно се подстригват.
Повечето млади си правят. Като ваденки са с русото, почващо от ушите.

Невена, не седи тупирана нон- стоп бре, хаха. Просто е трудно преливането, но ако тупираш кичур по кичур и боядисаш само остатъка, после като разплетеш кошницата, е прелято.

# 659
Обичам да ходя на фризьор и ходя редовно. Също ходя един път месечно на козметик и масаж. Ами прави ми кеф, защо да се лишавам?

Общи условия

Активация на акаунт