Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 29 180
  • 895
  •   1
Отговори
# 210
Знам жени, които са откровено разхвърляни, хаотични, дори мърляви в дома си и битовизмите, но красиви, добри и обаятелни - без мъж не са останали..
Има също и мъже, които искат да заместят на мама слугинажа с такъв от гадже, партньор, но подходяща будала все не се намира достатъчно достойна и поради това те по-често си стоят сами, и се превръщат в 'дърти ергени' ..
Въпрос на мотивация е.
Аз лично не виждам особена награда в това жена ти да е красива и обаятелна жена, която е разпиляна и внася хаос. 100% върви в комплект с разни ментални проблеми. Може би добра компания за коктейл, ресторант или креват, но до там. Няма логика да я вкарваш перманентно вкъщи или да й правиш деца, освен ако не си глупав да си вкараш такъв автогол. Такава жена вкъщи ще генерира дискомфорт, така че най-добре се ограничи до виждания петък-събота. Ако търси сериозност, но не е готова да се променя, по-добре следващата - в наше време има вече много красиви, добри, обаятелни...

# 211
Аз лично не виждам особена награда в това жена ти да е красива и обаятелна жена, която е разпиляна и внася хаос.
не говоря за трофейни съпруги, а за нормални жени, които са добри в нещо друго, не точно в домакинството и нямат проблем с намирането на мъж, който да ги обича или имането на поколение..

# 212
В тази връзка да споделя, че открих нещо супер странноза себе си след раздялата ми с БНД /измежду другите неща/. Докато бяхме заедно и бих била квалифицирана като "разхвърляна, мърлява, и пр", а след това... хахах в нас блести хора, подредено е и винаги чисто и блести! Уау чак не мога да го осмисляна моменти. Да, обяснението е, че не съм имала мотивация да чистя на някой си дет седи на компа пък аз да чистя... WTF нали,ясно и съм за*бавала всичко. Второ, "разхвърляното и мръсното" в 80% е било от/за / поради него... Щот аз на момента си оправям дрехи и чистя ако изцапам. И.... Кво стана сега... Хахах излиза че аз всъщност съм супер чистофайник, когато е за мен си и детето. Ама за друг, дет ми лежи и пърди, пък аз да ходя по него... Хахахха  забравИ. Мога и да съм мизерница Wink

# 213
  • София
Като жената внася хаос да подрежда мъжа. Аз съм отгледана от жени с кариера – и майка ми, и бабите ми, никой не е бил вманиачен в домакинството, а и всички вкъщи винаги са допринасяли равностойно. И сега е така.

# 214
  • София
Според мен мъжете бягат (независимо от живеенето с мама), понеже не са видяли достатъчно качества, които харесват. Вече имаше подобни мнения. Ако тя държи поведение, каквото на него му харесва, и има ценности, каквито на него му харесват, това с майката се превръща в един незначителен битовизъм.

Ако вече в конкретните случаи е потвърдено, че е само заради мамите, миии.. значи имат предразсъдъци, не са любопитни да опознаят ситуацията и не дават втори шанс. За мен това е достатъчен червен флаг, и хич не бих се питала на мен какво не ми е наред.

# 215
  • София
И в началото писах – някой някого отсвирил и отхвърления вече върти филми, ма какво, ама защо. Влюбването и първите срещи се водят от откровено ирационални неща, нито има, нито може да има причина. Хора се събират с абсурдни хора, които не само живеят с родителите си, но и с жените/ мъжете си, толкова е ирационална първоначалната любов, пък тук се питаме за момичета живеещи с мама. Като те харесва някой хич и не  го интересува с кого живееш.

# 216
  • София
От друга страна, може да се погледне позитивно на нещата. "Живея с някого" /като изключим мъж, все пак/ е една много удобна и успешна "цедка". Който мине - значи е трябвало да мине, който не - ми не.

# 217
  • София
И мъж не им пречи, даже жените с мъж са доста предпочитани по ред причини.

# 218
Така като чета, недаващите си зор в домакинстването жени, имат мъж и деца, а бленуващият жена-слугиня седи сам и дращи глупости из форума. Интересно е, да се набюдава.

# 219
  • София
Сегааа. Аз може да оставям това-онова за уикенда, ама има сами мъже, които са оставили абсолютно всичко за абсолютно някога си.

# 220
Обикновено на мъжете не им прави впечатление дали се е събрал прах по шкафовете , но забелязват ако жената е преуморена, кисела и апатична, та си предпочитат ведра жена вкъщи за сметка на блестящ от чистота дом. Авторката и приятелките й да не им се чудят на тези ,изпарилите се. Ами да са по-избирателни и повече да гледат действията , не какво им казали и говорили .Да не  се подават на тия закостенели неща с натиска , че им е време или че са закъснели. Имам много познати, които се омъжиха над 35 - 40, и деца си народиха.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 21:07 от •MERA•

# 221
  • Paris, France
Знам жени, които са откровено разхвърляни, хаотични, дори мърляви в дома си и битовизмите, но красиви, добри и обаятелни - без мъж не са останали..
Има също и мъже, които искат да заместят на мама слугинажа с такъв от гадже, партньор, но подходяща будала все не се намира достатъчно достойна и поради това те по-често си стоят сами, и се превръщат в 'дърти ергени' ..

Вярно е. Аз бях много подредена и вечно се къпех, триех, чистех, миех и перях. Никой мъж не се впечатли и някои даже си казваха, че са готови да поръчат храна, а вместо да се вихря в кухнята, да правим нещо заедно. На много мъже и едно яйце не съм сварила.

Тук много жени сме писали, че не си падаме по чистене и домакинстване. christina1980, да е жива и здрава! пишеше винаги нещо от сорта "Аз съм мърлява, гледам само собствения ми задника, обичам само моите деца....". Предполагам още е женена и същото и с мене. ММ винаги ми е предлагал да вземем човек за домакинската работа.

В случаите от темата мъжете си тръгнали без да се интересуват домакинства ли и готви ли жената. Тогава защо продължаваме да го бистрим??????

# 222
На много мъже и едно яйце не съм сварила.
То да не е Великден да се чукате с яйца.
Обаче и "много мъже" говори за експириънс тука.

# 223
Абе изобщо кой мъж на първа среща се интересува каква домакиня е жената срещу него?
Това да не ви е времето от романа на Ивайло Петров "Преди да се родят и след това".

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 01:34 от Прекрасная Василиса

# 224
Тия специално са се интересували дали жените имат терен и дали са готови да скочат в кревата на първа среща. Никакво значение не е имало какви домакини са.

Общи условия

Активация на акаунт