Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 29 171
  • 895
  •   1
Отговори
# 225
И защо изобщо продължава да се очаква жената да е домакиня, освен работеща и самоиздържаща се?

# 226
Преди 20 години и сметки плащаха мъжете, за да се доберат до секс, и коли имаха, ако няма терен. Сега тия днешните жената трябва да им се доказва поне 5 години колко е безкористна или да им дари бъбрек, че да я черпят едно кафе, и ще благоволят да правят секс само, ако им осигури самостоятелно любовно гнезденце. Сигурно и леглото ще искат момата да го покрие с листенца от рози, за да им създаде достатъчно романтична атмосфера.

# 227
  • София
Вярно е. Аз бях много подредена и вечно се къпех, триех, чистех, миех и перях. Никой мъж не се впечатли и някои даже си казваха, че са готови да поръчат храна, а вместо да се вихря в кухнята, да правим нещо заедно. На много мъже и едно яйце не съм сварила.

Така, аз на мойта жена редовно ѝ се моля да не чистим, но няма милост през ден се сменят и перат калъфки и т.н. У нас се поддържа хигиена, като в аптека и това много ми тежи. Не можеш да оставиш мръсни чинии в мивката, защото не можела да спи ако има мръсни чинии в мивката. Гладят се чаршафи .. абе ужас ви казвам. Трудно се живее с чистница, ама да съм мислил навремето! И аз като чистя, не било достатъчно качествено. Бил съм пропускал места с прахосмукачката и т.н. Единственото дето ми остана разрешено да правя е да пускам пералня и да мия чиний. Явно само с тези задачи мога да се справя, достатъчно качествено.

# 228
  • София
Единственото дето ми остана разрешено да правя е да пускам пералня и да мия чиний.
Хубаво е, че не гледа да ти е чиста и граматиката, че много жени получават еректилна дисфункция от и кратко Wink

# 229
И двете си направиха извода и следващите пъти - по-предпазливо и с повече дистанция Simple Smile

Ама те на 32+ години чак ли си направиха тези изводи? Simple Smile Извинявай, но аз бях на 14, когато осъзнах какви чаровници могат да бъдат мъжете, на думи, на действия даже, да свалят звезди и да ръсят комплименти на килограм, и пак да бъдат развейпрах и да не са boyfriend material.

Stranger, ако жената е с подобна нагласа, че само се забавлява, а не си търси мъж за връзка, семейство и прочее, всичко точно, обаче в случая явно не е така. Мъжете как гледате на жени, които скокват в леглото на първа среща? Какво бихте си помислили? Честно!

Nevena Virolan, под стойностен мъж имам предвид такъв с качества, които се харесват универсално на повечето жени. Когато една жена се чувства готова да създава семейство, се интересува дали ухажорът е надежден, трудолюбив, интелигентен, добър, човечен, емоционално стабилен, здрав, млад, отговорен, грижовен, щедър на време, внимание, ресурси, със сходни възгледи, нормални ценности. Силно се съмнявам която и да е да сметне някое от тези качества за недъг Wink

Не знам за мъжете от форума, но тези около мен определено гледат, освен първоначално външния вид и физическото привличане, дали жената е самостоятелна, справяща се с живота, дали е вярна и лоялна, сърдечна, дали живее здравословно, поддържа ли се, как се държи, възпитана ли е, какви ценности носи в себе си. Искат определено интелектуално ниво, та да могат да провеждат пълноценни разговори в приятна компания, пък който иска умни деца, посмъртно няма да си вземе някоя "куха хралупа", ако ще и Мис Свят да е.

За другите им критерии съм съгласна, само по друг начин бих ги наредила.

Особено за мъж, които иска дълготрайна връзка и семейство, деца, на първо място идва младостта, сиреч фертилността на жената, след това чак идат красотата и тялото, като те пак косвено са признаци за фертилност (симетрия на лицето, чиста кожа, буйна коса, фигура, широк таз).

Двете приятелки на авторката на по 32+ не са вече първа младост, сериозно да се замислят дали да пилеят сексуалната си енергия с бройкаджии, защото от една възраст нагоре стойностните за жените мъже ще започнат да се заглеждат по по-младичките (имат много опции) и те ще трябва да се задоволяват с каквото е останало на параза.

# 230
Единственото дето ми остана разрешено да правя е да пускам пералня и да мия чиний. Явно само с тези задачи мога да се справя, достатъчно качествено.
Купете си съдомиялна, и нея само да пускаш, та съвсем безполезен да станеш вкъщи.

# 231
  • Paris, France
Скрит текст:
Stranger, ако жената е с подобна нагласа, че само се забавлява, а не си търси мъж за връзка, семейство и прочее, всичко точно, обаче в случая явно не е така. Мъжете как гледате на жени, които скокват в леглото на първа среща? Какво бихте си помислили? Честно!

Nevena Virolan, под стойностен мъж имам предвид такъв с качества, които се харесват универсално на повечето жени. Когато една жена се чувства готова да създава семейство, се интересува дали ухажорът е надежден, трудолюбив, интелигентен, добър, човечен, емоционално стабилен, здрав, млад, отговорен, грижовен, щедър на време, внимание, ресурси, със сходни възгледи, нормални ценности. Силно се съмнявам която и да е да сметне някое от тези качества за недъг Wink

Не знам за мъжете от форума, но тези около мен определено гледат, освен първоначално външния вид и физическото привличане, дали жената е самостоятелна, справяща се с живота, дали е вярна и лоялна, сърдечна, дали живее здравословно, поддържа ли се, как се държи, възпитана ли е, какви ценности носи в себе си. Искат определено интелектуално ниво, та да могат да провеждат пълноценни разговори в приятна компания, пък който иска умни деца, посмъртно няма да си вземе някоя "куха хралупа", ако ще и Мис Свят да е.

Особено за мъж, които иска дълготрайна връзка и семейство, деца, на първо място идва младостта, сиреч фертилността на жената, след това чак идат красотата и тялото, като те пак косвено са признаци за фертилност (симетрия на лицето, чиста кожа, буйна коса, фигура, широк таз).

Двете приятелки на авторката на по 32+ не са вече първа младост, сериозно да се замислят дали да пилеят сексуалната си енергия с бройкаджии, защото от една възраст нагоре стойностните за жените мъже ще започнат да се заглеждат по по-младичките (имат много опции) и те ще трябва да се задоволяват с каквото е останало на параза.

На теория звучи добре. На практика всичко гореизброено са празни думи, в които всеки човек си влага собствените критерии. Да е млад мъжа - за една на 30г е стар, а за друга на 37г е млад. Под трудолюбив една разбира да ходи на работа от 9 до 17ч през делничните дни, а друга - да работи по 12ч дневно 6 дена седмично. Трудим се за пари. Ако един мъж изкарва по 1000 лева на час и работи по 5 часа седмично, а друг по5 бона месечно и работи 7 дена по 12 часа и пътува още час до работата, първият е по-добрата опция в момента. В друг момент може вторият да наследи някой чичо милиардер, а първият да се парализира и палачинката се обръща. Нищо вечно няма.

Бройкаджиите не си личат от 100км, а и някои плямпат за спорта и харесват флиртове.

Не знам колко са им кухи хралупите на Мис Свят, но повечето се женят по-успешно от ССФ С две висши и очила.

Живеех супер здравословно като се запознахме с ММ, а сега пуша. Бях 48 кила с мокри гащи, но качих 15 кила преди 10г и после ги свалих. ММ почна да излиза за питие с колеги през ден и пусна паласки. Никой не седи същият.

Те въпросните мъже хубаво искат млада, но в днешно време никоя не ще да се прежали преди да чукне 30г, нито да създава семейство с много по-стар, с мъж с дете, живеещ у родители, без собствено жилище итн. Тези у майките си още по-малко. Няма стимул. Имах съученички, завършили елитна гимназия, учещи математика, инженерство, стоматология, филологии, които на 20г бяха се оженили и родили. От съученичките на децата ми, между 21 и 23г, никоя още няма дете, а някои работят и взеха ипотеки, а други си имат жилище от родители или баби. Те още гадже не са имали. За въпросните 30г мъж е динозавър-педофил и нещо не е наред да ги закача.

Аз скокнах в леглото на първа среща. Предложиха ми брак и вече над четвърт век сме заедно и имаме отгледани деца. Няколко пъти опознавах и се назлъндисвах и нищо не се получи. Нали не мислиш, че съм единствената. В КСА или Афганистан може и да се дърпаш по 5 години, но в големите градове със свободен секс мъжете винаги ще предпочетат секси мадамата, която и без това харесват. Невероятно звучи, но е точно така. Не казвам да се ляга със всеки срещнат, разбира се.

# 232
  • София
Не съм срещнала още син, който вкъщи участва по същия начин и в същата степен, както дъщеря. Доколкото съм чела тук потребителите, и те не са. Може би някакви изключения в съотношение 1 на 100000, като май всичките са приятел на приятелката, т.е не е лично видяно. Просто не може да се сравнява син, живееш с майка си, с дъщеря в същото положение.
Даже се сещам за една потребителка, която помолила сина си на 10-12 годинки да пусне прахосмукачка и той контрирал - ама тате защо не пуска прахосмукачка, ами аз да пускам. Много показателен пример.

Че какво му е на примера? Логическо мислене - баща му не го третират по този начин, а него да. Защо? И ако бащата не го прави, защо синът да не ползва същата опция, която явно съществува? И тук ли имаме "равни и по-равни"? Grin

# 233
Това че заглеждат младички не значи, че излизат с тях. Joy Гледат си само, това важи и за двата пола, хвърляш ли се прекалено на високо падаш по очи.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 08:48 от Serene__

# 234
Това че заглеждат младички не значи че излизат с тях. Joy Гледат си само, това важи и за двата пола, хвърляш ли се прекалено на високо падаш по очи.

И аз това щях да кажа - ако си мъж над 40, младичките жени ще ти връзват само ако плащаш.
А тия са явно самите те някакви скъсаняци, за да нямат пари за хотел или самите те също живеят при майките си.

П.С. Никога мъж не е искал да се завира у нас, за да правим секс. Ебаси падението - преди това може би и вечерята трябва да му платя. Ужас!

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 08:28 от Arielle

# 235
Знам жени, които са откровено разхвърляни, хаотични, дори мърляви в дома си и битовизмите, но красиви, добри и обаятелни - без мъж не са останали..
Аз също познавам много такива жени и наистина без мъж не са останали. Даже имат повече кандидати от останалите, които уж са по реда си.

# 236
П.С. Никога мъж не е искал да се завира у нас, за да правим секс. Ебаси падението - преди това може би и вечерята трябва да му платя. Ужас!

Естествено, че ще си платиш.
Ако някой се предлага плаща сметките, значи има ниско самочувствие или те гледа отвисоко. И после мън-мън - муньо бил, не те възбуждал вече, един и същ е репертоара.
Научи се да развързваш малко кесията и ще видиш как ще ти провърви в живота. Ако караш готованската - няма да имаш много късмет.

# 237
  • Out of the Mix
Скрит текст:
И двете си направиха извода и следващите пъти - по-предпазливо и с повече дистанция Simple Smile

Ама те на 32+ години чак ли си направиха тези изводи? Simple Smile Извинявай, но аз бях на 14, когато осъзнах какви чаровници могат да бъдат мъжете, на думи, на действия даже, да свалят звезди и да ръсят комплименти на килограм, и пак да бъдат развейпрах и да не са boyfriend material.

Чудесен пост, браво.Hands Ok Hand

В какъв смисъл мъжът да се "завира" при жената?
Просто Ариел има много травми.
Навсякъде може всичко да се случва - и при мъжа, и при жената, и на 3-ти места.

Годзила, един от комплексите на Ариел цял живот са били финансите, не са й достигали, не й е било широко около врата, спокойно, така че я разбираме.

Иначе самостоятелни индивиди като се срещнат, и двамата си имат, и просто се наслаждават на отношенията - мъжът е кавалер, жената допринася и тя, спрямо нуждите, желанията и приоритетите им, и отношенията и връзката се развиват от само себе си здравословно, ако са един за друг и има разбирателство по всички въпроси.
Това няма как да се случи, ако все още на 30+ са при маминка, и не са се отделили, и буквално физически, и емоционално, привеждайки в приоритет връзката и партньора. Изключвам кратките периоди, ако сменя квартира, жилище, или здравословен проблем.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 10:14 от Revoker

# 238
  • Paris, France
Научи се да развързваш малко кесията и ще видиш как ще ти провърви в живота. Ако караш готованската - няма да имаш много късмет.

Не си спомням да съм отваряла кесията с мъже, а не е като да не намирах. Точно най-големите готованки около мене, начело с едната ми баба си намираха винаги прекрасни мъже. Пънещите се да бутат, дърпат, помагат, плащат, делят сметки 50/50 често ги сменяха с друга накрая и само си изтровиха нервите.

И как Ариел да няма късмет? Сега е с мъж, който си я гледа, помага и и даже образование и платил. Тези, на които помагала с обзавеждане и наеми я заменили със следващата.

Нямам против да ме разкарат или заменят с друга, но който искаше да излиза с мене, трябваше да поема масрафа.

Ариел трябва да ни дава уроци. И на Кобилкина да налее малко мозък трябва.

# 239
Ариел и на ергените във форума може да дава уроци как да извлекат успех и с малко житейски предимства. Животът раздава различни карти, тя нейните ги е изиграла - в добрия смисъл на думата, - възможно най-оптимално. Да му мислят тези, дето още търсят, докато омаловажават нейния живот.

Общи условия

Активация на акаунт