Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 28 869
  • 895
  •   1
Отговори
# 705
Признавам си, че и аз спя на доста силна нощна лампа. Страх ме е от тъмното и ми е неприятно да спя сама. Детето няма проблем да спи на тъмно в съседната стая, но аз имам.

# 706
Да, Невена, спомням си и аз преди 30 г. детските стаи на приятели.
Както е стаята и разделена на две със секция, едната страна "хол", другата тийн помещението.

Да де, ама времената са други. Simple Smile

П.П. Абуто, къде се изгуби, бе, как си?  : )
Майчице 🤣, аз съм чувала и по-лошо, мислих че е измислица, да не се окаже истина. Майка и дъщеря търсят квартирант в собствено жилище, докато те самите делят обща стая. Когато момичето води момче ги разделя едно перденце с майката. 😬

# 707
  • Somewhere far away
А маминките обикновено го правят.
Слагането под общ знаменател е запазена марка в този форум. Мъжете така, жените онака, и маминките също. Мда.
Говорете за себе си и може да се получи що годе пълноценна дискусия. Другото е вятър.
И тъй като в случая това при теб е така, а ти се опитваш да го изопачиш и да го изкараш че при всички е така - не, няма да мине номера.

# 708
  • Paris, France
Едновремешните майки рядко приемаха момчета да им идват в къщата да чукат дъщерите им. Вярвам, че са делили стаята с перде, но не вярвам, че е допускала момчета зад пердето.

Аз бях свободна да си водя гости от всякакъв пол, но в хола и кухнята. По стаите не. Можех да уча, седя, лежа, спя в стаята на майка, даже в леглото и, но не и да нося и складирам мои вещи там или да вземам нейни.

Тогавашните родители работеха и двамата и дълги часове. Имах съседи и съученици с един родител в друг град или държава и другият работи нощни смени. Те можеха да си водят гаджета като са сами в апартамента, но нямаше много родители, които да си пуснат дъщерите да преспиват другаде.

В гимназията седях на един чин с момиче, което живееше в друг град и всеки ден пътуваше до София и обратно. Майка предложи да спи у нас 2 или 3 вечери седмично и така да не пътува по 2-3 и 4 часа всеки ден. Техните не разрешиха. Аз съм преспивала у тях, но тя у нас никога. Завърши гимназия девствена и девствена се ожени за военен. Сега е учителка. Не я пускаха и да следва в друг, далечен град ако ще живее на квартира или общежитие. Не бяха много хора такива, но имаха проблем някой да идва у тях да такова дъщеря им.

Мисълта ми беше, че дъщерята може да е водела момчета зад пердето, но вероятно е било докато майката я няма в къщи. Тогава свършвахме училище в 12 или 13ч, ако сме втора смяна почвахме в 12 или 13ч и свършвахме в 17 или 18ч. Не беше както сега - часовете да са като офисните работни часове.

# 709
  • София
ОМГ не спя сама пък ходя гола. Оооо9, неееееее. Анатема!
В смисъл? Спиш със сина си в едно легло и после ставаш гола да се разхождаш?

# 710
Да ходиш гола из къщата си като живееш само с мъжа си е едно.
Друго е да се развяваш гола, ако живееш с родителите си или с деца.
Извинете ама това не е нормално.

# 711
Боксерки и спортен сутиен, успокойте се, моля.

# 712
То и аз не съм водила момчета при нашите, въпреки че не са едновремешни. Запознах ги и доведох да спи само един, който ми стана мъж. Така че напълно разбираемо е за мен да не допускат хората всеки да такова дъщерите им в собствения им дом. Но едно е да си на 18, съвсем друго е на 32г. И е основната причена да искаш да живееш сам на тази възраст, ако не си омъжена дори не е това, би трябвало да бъде цялостна необходимост от личен живот и съзряване. Мислих че само турците живеят заедно до 100 или докато се омъжат и хората по селата, и единични случаи, които мислят че да не плащат квартира е по-добре, затова се натрисат на техните. Може би пък родителите да искат да ходят голи, но явно и на 50 пак няма да могат заради "децата".

# 713
  • Пловдив
Звучи като измислена история и се надявам да е така. Но със сигурност знам за хора, които са в другата стая, а родителите на момчето в другата.
Че то половин България живее така. Преувеличавам естествено, но все пак е много често срещано.

# 714
Звучи като измислена история и се надявам да е така. Но със сигурност знам за хора, които са в другата стая, а родителите на момчето в другата.
Че то половин България живее така. Преувеличавам естествено, но все пак е много често срещано.
Може, просто ми се струва жалко и недостойно, момичета които не са сериозна приятелка, не познават родителите, просто да отиват в стаята на 25 г тийн и на сутринта да се измушват. Един живееше с баба си, тя поне може да е била глуха.
Иначе това с пердето ми звучи като измислица или поне доста украсено, но не знам вече.
Повечето ми познати живеят сами, особено момичета, вече омъжени де, но преди това самостоятелно от 18г. Следователно търсят мъж на тяхното ниво като разбирания, социален статус, всеки друг мислейки че ще спести от наем се прецаква.

# 715
  • Пловдив
Е ти не четеш ли из Семейни отношения колко народ създава семейства и ражда деца в бившите детски стаи на мъжете си? И после проблеми със свекърва/свекъри?

# 716
  • Обран бостан ;)
Според прочетеното мъж, който предпочита да плаща квартира или най-малкото да поддържа още едно жилище, вместо да спести пари за времето когато ще му трябват (семейство, жена деца) е за предпочитане пред този, който спестява.
Ами добре !

Апропо: По лични впечатления жилищата на повечето мъже, които живеят самостоятелно, трудно могат да минат за уютни (ако ме разбирате) Wink

# 717
Колко днешни мъже, пък и жени, познаваш, които са спестили за семейство, докато живеят с родители?
Теоретично животът с родители или в даден от тях имот би трябвало да доведе до икономически просперитет от икономията на едни ХХХХ лв. на месец и облекченията по поддържането на самостоятелно домакинство, на практика май хич не е така.

# 718
  • София
На практика аз, лудата с наемите и самостоятелно живеене от 19 г,  минах три собствени жилища.
Брат ми все още живее при нашите.
А имаше някакъв момент, в който нашите му дадоха едни пари и освен това работеше в архитектурна фирма, така че имаше възможност за закупуване на самостоятелно жилище.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 16:18 от Rockstar

# 719
  • Out of the Mix
Al, да го кажем така: След една определена възраст да се буташ с родители и да не си самостоятелен не е никак ок.

Навярно е така за "повечето", при мен е аптека, минималистично, лесно и бързо за поддръжка, не трупам, нямам нищо излишно, да се разбира по етажерки и в големия гардероб. Няма какво да цапа, нямам животни, няма и да имам, в апартамент - не. В къща, да, Джони на двора, някакво вълче. Animal Dog2
Направил съм си го да ми е лесно.

Всичко това го казвам, защото сам човек никак не е трудно да си поддържа, стига да има желание, но е до натюрел, аз обичам да ми е чисто.

Общи условия

Активация на акаунт