Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 28 869
  • 895
  •   1
Отговори
# 795
  • Пловдив
Цитирам:
Да много сме "фатални" защото оставяме мъжете си на спокойствие да изгледат един филм и да изпият една бира след тежък работен ден. И вместо със скандал го посрещаме с мусака и свирка.
Супер сме фатални...

За разлика от вас "нефаталните" дето ще му вдигнат скандал за дето иска пет минути спокойствие на Плейстейшъна след като цял ден се е трепал като куче.

За мен е абсолютно унижение да се очаква свирката и мусаката от мен. Едва ли не като изискване, от мъжа. И ако на теб ти харесва и го приемаш - това говори за теб.

Иначе е всеизвестно, никога не съм го крила, че 10-11 години си стоях у нас да гледам децата. От около 8 години работя, на 8 часов работен ден, от понеделник до петък. Инцидентни дежурства в събота или по празник 3-5 пъти годишно.

# 796
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Приемам, че не плямпаш, а пишеш искрено и лично Wink

Ставаме двама.
...
Един доволен мъж е доста по-склонен да глези жената до себе си, от този, който се чуди как да и угоди, та да не го гледа с презрение, ама как да го обясниш на радиото, настроено на станция "Фемини FM". Wink
Абе вие не схващате ли, че и жената иска да е доволна? Тоест не може жената да осигурява свирка и мусака, и време за игра на плейстейшън. И тя иска свирка и мусака, и време да си чете.
Е как да стане, като всеки иска?
А де ? Всеки чака другия да клекне. Малко като във вица за джентълмените-корабокрушенци на необитаемия остров. Живяли там 10 години, но не си знаели имената, защото нямало кой да ги запознае. Bowtie

Скрит текст:
Скрит текст:

Ставаме двама.
...
Един доволен мъж е доста по-склонен да глези жената до себе си, от този, който се чуди как да и угоди, та да не го гледа с презрение, ама как да го обясниш на радиото, настроено на станция "Фемини FM". Wink

Според мен нито приемаш, нито предаваш, ама айде . Wink
Днес нещо не си във форма, простено ти е, грип, киша, международно положение  Simple Smile

Не така Елиф, не така.
Започва се с "така разсъждава мъж без финансови средства", после е "за това ще си умреш сам" и ме заковаваш с  "чий го дириш в женски форум".
Sunglasses

# 797
На село закъде са му изгладените ризи, Ариел?

# 798
  • Пловдив
Скрит текст:

Ставаме двама.
...
Абе вие не схващате ли, че и жената иска да е доволна? Тоест не може жената да осигурява свирка и мусака, и време за игра на плейстейшън. И тя иска свирка и мусака, и време да си чете.
Е как да стане, като всеки иска?
А де ? Всеки чака другия да клекне. Малко като във вица за джентълмените-корабокрушенци на необитаемия остров. Живяли там 10 години, но не си знаели имената, защото нямало кой да ги запознае. Bowtie

Скрит текст:
Скрит текст:

Ставаме двама.
...

Според мен нито приемаш, нито предаваш, ама айде . Wink
Днес нещо не си във форма, простено ти е, грип, киша, международно положение  Simple Smile

Не така Елиф, не така.
Започва се с "така разсъждава мъж без финансови средства", после е "за това ще си умреш сам" и ме заковаваш с  "чий го дириш в женски форум".
Sunglasses
Ами как става - единия готви, другия прави нещо друго за да се свършат домашните задължения по-бързо и всеки да е свободен. Или се редуват. Или готвят заедно.
У нас предимно аз готвя, докато готвя мъжа ще позачисти, ще пусне пералня, ще помогне с някое домашно.

# 799
  • София
У ваше село омачкани ли ходите?

# 800
  • Out of the Mix
Не знам, хора, аз като си обожавам жената, постоянно искам да съм между бедрата й, било с глава, или с ръце, а тя да "кляка", и още нещо.

Странно, явно е до натюрел. Sunglasses

Явно сексът, ласките и каквото, се възприема за някаква разменна монета, и "по график".

Joy

# 801
Айде сега унижение.
Любов е, нека! Mr. Green
И явно си обича, сексуална е, интимност, това-онова, крепи връзката. Sunglasses
За мен е унижение. Очевидно не за всяка, видимо е. Но аз подобно отношение не мога и никога не съм можела да приема.
Унижение би било, ако това е условие, при което Ариел да си стои в къщи. Щом мусаката и св*рката са защото го харесва, доволна е от живота, който й е подсигурен, отпочинала и пълна с енергия, която някъде да вложи, дай Боже всекиму!

# 802

Млад човек с риза не съм видяла в нашето село.  Лятото има стари дядовци по ризи с къс ръкав.

# 803
  • Пловдив
Айде сега унижение.
Любов е, нека! Mr. Green
За мен е унижение. Очевидно не за всяка, видимо е. Но аз подобно отношение не мога и никога не съм можела да приема.
Унижение би било, ако това е условие, при което Ариел да си стои в къщи. Щом мусаката и св*рката са защото го харесва, доволна е от живота, който й е подсигурен, отпочинала и пълна с енергия, която някъде да вложи, дай Боже всекиму!
Моля, без всекиму. Аз твърдо не искам.

# 804
  • София

Млад човек с риза не съм видяла в нашето село.  Лятото има стари дядовци по ризи с къс ръкав.
За сватба и погребение викаш слагате?

Янтра влага мисълта за подчинение, като да е изискуемо.
Други друг смисъл вложихме, ама не се разбираме.

# 805
Айде сега унижение.
Любов е, нека! Mr. Green

Поантата е, че дори и доброволно да го правиш за някои жени все си е "робия" да се погрижиш за мъжа си.

# 806
Аз съм от София, пък и аз се изнесох след бала, с парите от бала.
Не помня дали ми платиха първата такса за университета,  или и тя дойде от парите от бала, но нататък съм се оправяла съвсем сама.
Ами не е готино,  да нямаш никаква съпорт мрежа.
В теб се целят определен тип мъже, които нарочно търсят жена, която няма кой да я защити и трябва наистина много да внимаваш, особено ако си и хубавка.
Работодателите извиват ръце, ако разберат, че си на една заплата от това да не можеш да си платиш наема - абе остани още 1 час на работа,  ама нали и събота ще можеш, ама от отпуска нямаш нужда, ама знаеш ли колко човека чакат за твоето място.
При мен първата ми работа беше точно в пикът на голяма финансова криза и безработица.
Учиш нещо там, ама не каквото искаш или е перспективно, а каквото можеш да си позволиш.
Правиш компромиси със здраве, зъби, почивка, сън и на по-кусен етап олащаш цената.
В общи линии нормалните хора не искат това за децата си.

# 807

За сватба и погребение викаш слагате?

Янтра влага мисълта за подчинение, като да е изискуемо.
Други друг смисъл вложихме, ама не се разбираме.

На сватба най-често само младоженецът е с риза и костюм. За погребения се ходи с черно, а пък черните ризи не са много популярни. Ако не работят в града в администрация или офис, където има изискване за ризи, не съм видяла никой, който си работи в селото, какъвто е и случаят на Ариелето, да ходи в ежедневието си с риза. И кметът не ходи на работа ежедневно с риза.

И като ѝ знам темите на Ариеле, хич не ми изглежда спокойна, щастлива и добре издържана без работа, или фантазията е на макс.

# 808
Айде пак изплискахте легена - да разбирам, че и дрехи не гладите?! GrinGrin

Робия, подчинение дори когато го правиш защото обичаш партньора си ви се струва ужасно?!

Когато обичаш не броиш - дрехите, манджите и всичко, което правиш.

Когато не обичаш вадиш калкулатора - сакън да не те "минат".

# 809
  • Обран бостан ;)
Не знам, хора, аз като си обожавам жената, постоянно искам да съм между бедрата й, било с глава, или с ръце, а тя да "кляка", и още нещо.

Странно, явно е до натюрел. Sunglasses

Явно сексът, ласките и каквото, се възприема за някаква разменна монета, и "по график".

Правилен извод. Ще стане човек от тебе Wink

Поантата е, че дори и доброволно да го правиш за някои жени все си е "робия" да се погрижиш за мъжа си.

Няма да те разберат, защото за теб свирката е кеф, а за тях ... кеш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт