Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 28 883
  • 895
  •   1
Отговори
# 810

За сватба и погребение викаш слагате?

Янтра влага мисълта за подчинение, като да е изискуемо.
Други друг смисъл вложихме, ама не се разбираме.

На сватба най-често само младоженецът е с риза и костюм. За погребения се ходи с черно, а пък черните ризи не са много популярни. Ако не работят в града в администрация или офис, където има изискване за ризи, не съм видяла никой, който си работи в селото, какъвто е и случаят на Ариелето, да ходи в ежедневието си с риза. И кметът не ходи на работа ежедневно с риза.

И като ѝ знам темите на Ариеле, хич не ми изглежда спокойна, щастлива и добре издържана без работа, или фантазията е на макс.

Връща се модата на хавайските ризи, много ги носят. Извън това, ако никой не носеше ризи, нямаше и толкова да се продават.

# 811
Приемам, че не плямпаш, а пишеш искрено и лично Wink

Ставаме двама.
...
Един доволен мъж е доста по-склонен да глези жената до себе си, от този, който се чуди как да и угоди, та да не го гледа с презрение, ама как да го обясниш на радиото, настроено на станция "Фемини FM". Wink
Абе вие не схващате ли, че и жената иска да е доволна? Тоест не може жената да осигурява свирка и мусака, и време за игра на плейстейшън. И тя иска свирка и мусака, и време да си чете. Е как да стане, като всеки иска?

Готвите заедно мусака, ядете на една маса заедно мусака, правите 69 за да имате двамата свирки и после ходите да си "чилвате" Grinning Тъй за всеки има по нещо.

# 812
Duhduh, забрави, че трябва заедно да се прибират от работа, т.е. по едно и също време. Около мен такива двойки не познавам. Има и хора на смяни, даже не се и засичат в къщи. Проблем.

# 813
  • София
Айде сега унижение.
Любов е, нека! Mr. Green
И явно си обича, сексуална е, интимност, това-онова, крепи връзката. Sunglasses
За мен е унижение. Очевидно не за всяка, видимо е. Но аз подобно отношение не мога и никога не съм можела да приема.
Унижение би било, ако това е условие, при което Ариел да си стои в къщи. Щом мусаката и св*рката са защото го харесва, доволна е от живота, който й е подсигурен, отпочинала и пълна с енергия, която някъде да вложи, дай Боже всекиму!
Моля, без всекиму. Аз твърдо не искам.

За мусаката или за свирката бре, Янтра? Ако е за второто, интересно ми стана какво унизително намираш?

Иначе у кого е доминацията е въпрос на перспектива... Когато държиш в устата си, на милиметри от зъбите, нечие супер мило притежание, и върховното удоволствие и силната болка са на едно трепване разстояние, ще поспоря у кого са силата и властта. Но това за хора, на които са им важни такива неща де, на мен просто ми е кеф.

# 814
  • София
Нямат време да се разведат Laughing

Кукумицинка, стана ми ясно, че моето село не е като твоето село. У наше ризи се носят и без повод, стил, какво да ти кажа.

# 815
  • Обран бостан ;)
Duhduh, забрави, че трябва заедно да се прибират от работа, т.е. по едно и също време. Около мен такива двойки не познавам. Има и хора на смяни, даже не се и засичат в къщи. Проблем.
Комшии/ки нямат ли ? Trollface

# 816
Много романтични филми гледаш Joy

# 817
  • София
Не баш романтични.

# 818
Добре, де, "романтични" - там съседка, състудентка, колежка и т.н. са все млади, красиви, с бели подредени зъби и гръдна обиколка 90+. И съгласни.

Абе, как никой не се сети да пита тези дето са против св*рките, на какъв режим са?
Скрит текст:

# 819
  • Обран бостан ;)
На хот-дог. Trollface
Много романтични филми гледаш Joy

Ми роматик съм бееее, к'о а са прааа. Sunglasses

# 820
  • София
Абе, как никой не се сети да пита тези дето са против св*рките, на какъв режим са?
Скрит текст:

Да спре да дъвче и да почне да плюе JoyWink

# 821
  • Somewhere far away
Цитат
Абе вие не схващате ли, че и жената иска да е доволна? Тоест не може жената да осигурява свирка и мусака, и време за игра на плейстейшън. И тя иска свирка и мусака, и време да си чете. Е как да стане, като всеки иска?
Нито мусака , нито свирка- директно сядам аз на  PS - a ! Yellow Heart Grinning

# 822
  • Обран бостан ;)
Цитат
Нито мусака , нито свирка- директно сядам аз на  PS - a ! Yellow Heart Grinning
Пише се ПЕН*СА. Wink

# 823
  • Somewhere far away
Мне. Не се пише така.
PS 4, PS 5 - съкращение от playstation.

# 824
Той спелува по мъжки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт