Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 28 851
  • 895
  •   1
Отговори
# 840
  • Обран бостан ;)
Идеята за общежитието ми докара смях до сълзи. Аз съм си живяла в къщи с нашите докато учех. Сега, някой, дошъл от м@йната си, ще е на общежитие, да. И ще му се наложи да си плаща за всичко.
За това не знаеш, че на етажа в общежитието има поне 3 потенциални гаджета. Wink

# 841
  • София
Какво е истински студенстки живот?
Мърлява стая, капещи душове и консерви от Провадия ли?

# 842

Горе- долу е тва, да. + яко гладуване и караници със съквартиранти Grinning

# 843
Моята не беше мърлява, не знам къде сте живели и през кои години, че само глад и мизерия си представяте извън бащиния дом.
Истински студентски живот е да не живееш с вашите. Да има излизания, купони и събирания с други студенти като теб. Да излизаш, прибираш се и ядеш когато и каквото искаш, без да се обясняваш на никого.

# 844
  • София
Същото вкъщи, ама гадно. Аха hahaha

# 845
У вас всяка вечер си правила купони с най-различни хора, и вашите не са имали нищо против? Те много ларж бре.
Всеки е живял у тях, но който не е живял без тях като студент не знае какво е, за да коментира, просто е нещо неизживяно за тези хора.

# 846
Не чакаш на мусака и свирка, ами правиш свирка за да получиш консерва от Провадия. Аз това разбрах от всичко това.

# 847
  • София
У вас всяка вечер си правила купони с най-различни хора, и вашите не са имали нищо против? Те много ларж бре.
Всеки е живял у тях, но който не е живял без тях като студент не знае какво е, за да коментира, просто е нещо неизживяно за тези хора.
Ти си учила кърлинг в НСА, че всяка нощ купони ли?

Глупости са това, нагледала съм се на мизерия в общежития, нито един позитив.
Идваха да перат момичета вкъщи и да се къпят, голямо изживяване.

# 848
И аз се учудих на тези големи купонджийки, ама явно всеки си има различни разбирания за купон.
Не съм живял на общежитие, няма две мнение, че е мизерия, но пък потенциалните контакти, които правиш може да са ти много полезни.

# 849
Виж на 18 мислех като теб. Взех екзотично решение да уча известно време в чужбина - основна причина да съм на общежитие. С кеф отидох, с кеф живях и с кеф се върнах.
После с родителите - не съм страдала нито от липса на купони, нито от липса на желаещи за гаджета (второто беше в излишък).
Извод - животът е такъв, какъвто си го напрвиш.
И живеенето сам като студент силно се надценява по отношение на самостоятелност. И че ако не си живял сам, не си научен на самостоятелност - ми не е вярно според мен. Най-важно е възпитанието у дома. Би трябвало родителите да изградят тези качества да се справяш сам с живота - от битовизмите до работа и т.н. Е, виждам че не всички успяват.

# 850
Моята не беше мърлява, не знам къде сте живели и през кои години, че само глад и мизерия си представяте извън бащиния дом.
Истински студентски живот е да не живееш с вашите. Да има излизания, купони и събирания с други студенти като теб. Да излизаш, прибираш се и ядеш когато и каквото искаш, без да се обясняваш на никого.

Ми аз така съм била, хем живеейки вкъщи в много по-добри условия...

# 851
  • София
И днес са така живеещите вкъщи. Учат, спортуват, излизат, пътуват, забавляват се.
Не кесят в полумрак сред кълба цигарен, дим да стискат пвц чашка със съмнителен алкохол и да се бутат с пияни потенциални гаджета от етажа.
Точно това съм видяла на двата ми купона в студентско общежитие, повече не съм стъпила. Излизахме по кръчми, както всички всъщност.

# 852
  • Out of the Mix
Същата работа и при мен беше преди 20+ г., 2-3 купона и дотук с общежитията, барчета, кръчмета иначе.
Студентски си беше супер мизерия, като почнеш от началото на вече несъществуващата "Манджа Стрийт", минеш по завоя, дискотечките, Манията и т.н.

# 853
Според мен повечето пишещи са на възраст вече, и са имали друг студентски живот. И аз не съм живяла на общежитие всъщност, а на квартира, включително и в чужбина. Не бих заменила тези години да кукувам с нашите, видях го и при хората, които останаха при тях...нямаше нищо общо.

# 854
  • София
Плюс манджа стрийт и ако не си се наяла, с***ка за вечеря в дискотеките с метилов алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт