Изживейте магия! Спечелете семейни билети за Lumina Park!

• 4 488
  • 184
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Искам да видя северното сияние, Мачу Пикчу и пингвините Simple Smile

# 61
О, местата са много - Бразилия, Куба, централна Африка и Средиземноморието като за начало 😊

# 62
  • София
Розовата лагуна, Австралия?!

# 63
Първа спирка - Рим. Много ме привлича, не знам защо. Обичай- не съм много сигурна, нно някой карнавал би бил добро преживяване.

# 64
Южна Испания - Андалусия е любимата ми дестинация. Прекарах две седмици там и се влюбих, бих се върнала отново. И като цяло с удоволствие бих посетила западна Европа, Южна и Северна Америка. Източните държави не ме привличат толкова.

# 65
Бих посетила светещият плаж на Малдивите 💙
За обичай не съм сигурна, може би Коледното четене в Исландия.

# 66
Ако можех да обиколя света, първата ми спирка щеше да бъде Япония. Вълнувам се от уникалната комбинация от традиция и съвременност, която страната предлага. Бих искал да изживея лично обичая "ханами" – наблюдаването на цъфтежа на вишните. Тази традиция не само че символизира красотата на природата, но и събира хората заедно, за да се насладят на момента и да отпразнуват преходността на живота. Преживяването на "ханами" под цъфтящите дървета, в компанията на приятели и семейство, би било незабравимо и вдъхновяващо.

# 67
  • София
Много са местата, които бих искала да мога да посетя. Бих започнала с Южна Африка и Национален парк Крюгер. Среща отблизо с дивите животни в естествената им среда, а не зад решетките в зоопарка.

# 68
  • Once there was a Hushpuppy...
Искам да започна от САЩ, била съм преди много години, но бих искала да видя Гранд Каньон и някои от големите езера.
За обичай не съм сигурна точно, но бих искала да опитам различна храна и да се запозная отблизо с начинът на живот в Америка.

# 69
Обичам топлите дестинации. Бих отишла на някой остров

# 70
Ако имах възможност бих посетила Китай и Великата китайска стена. Изобщо страните на изток от нас са ми много интересни, защото са много различни от нас, повече и от Америка и Африка.

# 71
  • Пловдив
Япония и фестивалът а цъфтящите вишни ❤️

# 72
Бих посетила Франция,освен забележителностите,Дисни ленд ,искам да видя и малките градчета и селца.Също бих отишла някъде на Сафари ,да видя екзотични животни отблизо в естественият им хабитат,не зад решитки.

# 73
Перу - Мачу Пикчу, макар че винаги съм казвала Еверест!

# 74
Бих искала да посетя Барселона Hug

Общи условия

Активация на акаунт