Колкото и да е трудно се опитайте да си избиете казаното от тази нетактична лекарка от главата.. И аз съм със завишени околоплодни води от 16г.с някъде , в следствие на което АГ ме посъветва да спазвам режим, но само да Ви кажа, че горната граница е 8 , не е 5 - моите бяха на горната граница. Каза ми да отида да ме види след 3 седмици спазване на режим и тъй като не бяха спаднали, също ме насочи към ехокардиография и към същия специалист - д-р Маринов + обременяването с глюкоза. Той просто е най-добрият в това в България. Лекарката ми обясни , че това е нещо рутинно при завишени води и сега ще Ви споделя какво ми обясни докторът, който ,между другото, е уникален. Аз направих обременяването в деня преди часа ми при доктора и резултатите бяха перфектни. Като отидох при него ми обясни, че при завишени води, които не спадат до мисля че 30г.с. или някъде там, не помня точно коя каза, се изписва медикамент , който би могъл да натовари сърцето на бебето. Затова когато АГ-тата видели леко завишени води, пращали майките на такъв преглед , за да се подсигурят, че сърцето е напълно здраво. Това е , което ми обясни докторът. Не се притеснявайте , наистина не значи , че му има нещо на сърцето, като ви е пратила на този лекар. Та след няколко седмици бях на фетална и лекарката ми каза, че това с водите е изключително субективно и за нея нямам проблем с тях, даже в листа пиша, че са нормално количество. Така че Ви съветвам да се успокоите, защото това напрежение Ви вреди и задължително сменете лекарката си, защото, дори да има някакъв проблем, това е неадекватно и нечовешко отношение за мен… Пожелавам Ви успех и всичко да е наред! ❤И съвет от мен - дори да Ви е Ок захарта, избягвайте приема на захар и бързи въглехидрати , така или иначе не са полезни, а имат доста алтернативи. Стискам палци всичко да ни е наред до края на бременността и да родим прекранси, здрави бебчета !
Изключително ви благодаря, наистина не знаете,колко ми помогнатхе.Дай Боже ,всички да прегърнем здрави бебчета!