Частни училища -информативно - дискусионна тема- 66

• 42 299
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • София
E, стига де! Как по две на стол? Не че по две на единичен чин е приемливо, ама по две на стол?!

# 691
Аз мисля, че си правите майтап вече. Как по две на стол и три в едно шкафче?
[/quote]
По наше време бяха по 4 в шкафче. Наистина се губеха много неща и не се намираха после. То няма и кой да питаш... И се стига до абсурдната ситуация да се пише на имейл за изчезнли ръкавици, шапки, суичъри. Имам такава комуникация със секретарката, която завършва с извинение, че не могат да ми помогнат и не се намират нещата. Тя беше иначе много мила, но не издържа дълго там.

# 692
Имах един учител по история, в неговите часове нелегално идваха да слушат от други училища, седяха на пода.Simple Smile между чиновете. Сетих се сега с тия столове.

# 693
  • в страната на чудесата
Ми да не са нелегални пукчета, с интерес в науките?

# 694
  • София
Моят беше сам в шкафче и пак не можеше да си намери нещата. Joy В първи клас загуби два чифта панталони в училище. Още не разбирам как човек може да си загуби панталона. Rolling Eyes

# 695
Добре, че съм онлайн сега, че утре пак ще ги няма тези мнения. Добре се посмях с по две на стол и 3-4 в шкафче 😃

# 696
Моят беше сам в шкафче и пак не можеше да си намери нещата. Joy В първи клас загуби два чифта панталони в училище. Още не разбирам как човек може да си загуби панталона. Rolling Eyes

Мястото на загубените вещи беше пещерата на Али Баба. Включително имаше и очила с диоптри, които никой доста дълго не беше потърсил. АХаххаха

Да кажа, че след моят политкоректен преразказ не съм чела. Нещо интересно имаше ли след него?

# 697
  • София
В тази пещера успях да открия единия панталон в края на годината. Другият не се намери. Във втори клас изгуби трети панталон - чисто нов: Пратих го да си го търси в "Изгубени вещи". Ама защо да го търсел, като той и без това щял да умалее. Rolling Eyes Бях на път да го оставя да ходи по гащи до 18 години, но той спря да губи.

# 698
  • София
Веднъж се наложи да се обаждам за една  жилетка в ....пожарната Joy Не питайте как се стигна дотам.
И колко струва вече детето ти да дели стол с още едно? Да сметнем колко щеше да е таксата , ако бяха по едно на стол. Или с колко ще се намали ако са по 3 Joy

# 699
Казват в деня на отворените врати, но могат да започнат 22 и в края на седми клас да са 27.
.
На какво се дължи това увеличение през годините? Нови деца ли приемат след пети клас?
Не знам. Предполагам, че от Предизвикателствата приемат някои деца с добър резултат.
Не разбирам какъв е проблемът. Събереш ли отличници/напреднали, можеш и в клас по 90 да ги сложиш и пак да имат по-добър резултат от клас с двама ученика.
За мен няма абсолютно никакъв проблем. Просто ми стана интересно защо се получава така. По темата за броя ученици в клас, не мисля, че е голям проблем да са повече деца в прогимназиален, че даже и в начален етап. Всичко зависи от децата и учителите.
Малкият клас невинаги е предпоставка за гладко протичане на учебния процес. Както и големият клас не значи автоматично, че не може да се обърне внимание на всеки и че нещата няма да вървят.

# 700
  • София
Вижте сега, аз отдавна съм се отказала да споря с някакви безумни теории, че ако създадеш вайбър група и не ти подновяват договора...  Откъде знам ли... ами сещайте се, ама не само аз, познавам създателите на 6 вайбър групи на училището.
За шкафчетата е така 2-3 деца делят едно шкафче, но те са големи и има място. Наистина при тази градация очаквах, че някое дете седи и право Grinning Загубените вещи наистина са една огромна планина, където има невероятни нещо, които не се търсят, но истината е, че има и изчезнали, за това си ги надписваме (примерно за айкидо кимоната са масово от един и същи магазин, докато се разбере, че са 2 в някое дете минава време, а другите родители са се отказали да търсят в училище.. примерно).
Също така мога да потвърдя, че идват деца на пробен ден през годината, но е по-скоро изключение.

# 701
  • София
Абе, остави ги шкафчетата. Кажи за чиновете така ли е? По две на стол?

# 702
  • София
Не защитавам Иззи, защото и моето отношение е по-скоро негативно, но да потвърдя и аз, че и в СС изчезват много неща. Децата са разсеяни, губят ги, после я се сетят да ги потърсят, я - не. Синът ми нон-стоп си забравя някъде по кабинетите шишето за вода, но все пак после успява да го намери. Чувала съм за забравени и неоткрити якета и всякакви други дрехи. От време на време пращат снимки на бижута, ключове и други скъпоценности. В края на всяка година даряват чували с непотърсени дрехи на домовете за деца. Та очевидно проблемът с вещите явно е масов и вината не е в конкретно училище. А едно време се смеех на колежката, чието дете се прибираше посред зима без яке, защото го е забравил...

# 703
  • София
Абе, остави ги шкафчетата. Кажи за чиновете така ли е? По две на стол?
Никога не съм виждала по две деца на стол, ама то няма и как да седнат две на стол, ако успее да намеря снимка на столовете ще се уверите, че физически е почти невъзможно да седнат две деца на стол. Чиновете са единични, като са от тези, които могат да се сдвояват (т.е. учителят може да си нареди всички на ред един до друг или по два, или както реши). В класът на детето ми никога не са седяли по две на чин.
П.С. Нали знаете, че от 5ти клас нагоре Иззи е в Техпарка Wink

# 704
Нямам досег с Иззи.
Адски много вярвах в неговото развитие в началото.
Разклати се след случаите с неподновените договори. Въпреки, че след време дочух и други варианти на историята. Че родителите са ходели на почивки с децата и когато ръководството е изсквало от тях да попълнят сами пропуските, родителите са се правили на глухи. И когато са ги информирали, че няма да подновят договорите е настанала атаката. Втората трус за мен дойде когато напуснаха създателите, като Каравасилев, но той напусна и ПЧМГ - та и там монетата има две страни.

Факт е, че все още следя страницата на Иззи във фейса и всяко ново попълнение в екипа им е от добро, по-добро. Което си е факт , е факт.

Та не вярвам да седят по две деца на стол. Ако ще и 30 да са в клас още 10 стола да намерят, няма да са проблем.
Тоест малко фантазия ми се струват нещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт