Отговори
Мили хора,жени,бойци и прекрасни души!Благодаря на всички,които ще вземат участие.
 На 40 години съм ,едва от година и половина имам партньор ,който припознах като баща и от ,който искам деца и ходенето по мъките започна. Знаех само едно, че това е човекът и се хвърли с главата надолу.... но последващата въртележка ме разби по пътя.Имах огромна миома на матката и след горене с Хаифу имах пълно стопяват,но след 3 години порастна от 1 се до 9см,тогава срещнах него и знаех какво трябва да направя,миомектомия... след като 6 месеца изчаках,спряхме да се пазим и забременях на 2рия месец, имах лошо предчувствие и в 11 седмица диагноза фетус мортос,след аборта докторите казаха,е е почти сиг хромозомна грешка или ген увреждане,на тези години било нормално,след огромна скръб, раздели и конфликти,пазене и неправене на секс,на 1 ноември се събрахме с любимия и съм заченала отново,на осми ноември той си усма спермограма 45 годишен е ,тежка твратозооспермия,изпаднах в ужас,но му спести опасенията си,преди едн седмица имах зацапване ,след три дни пак и след множество прегледи се установи мисед аборт в нач на 6та гест седмица,докторите ми казаха,че може би за моя случай е най-добре донорска инсеминация.Моля ви споделете ,ако имате опит с тежка тератозооспермия,благодаря ви,за психическото състояние ,стреса и огромната неотделима загуба от сърцето ,не смея и да говоря

# 1
Какво означава, че си му сПестила опасенията си? Той знае ли че проблемът е в него? Може би да прочете това

https://www.profekund.bg/statiya-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82% … 3%D0%B2%D0%B0.php

И да се консултира с лекар и да направи генетични изследвания. Ако не е генетично, изглежда че има лечение: спиране на пушенето, алкохола и т. Н.

# 2
  • Пловдив
Вероятно означава, че не му е казала, че се притеснява от аборт, докато не е станал факт. Иначе няма как да не е научил резултата от спермограмата.
Лекарите не казват ли нещо за ин витро с икси, имси, някакъв такъв метод?

# 3
# 4
Да...именно изпитвах огромен ужас от хода на  развитието и от увреждания на бебчо,разбира се че е видял спермограмата ,ходил на Андонов и му казал да пие хапчета ... и че почти  вс зависи от жената....

Общи условия

Активация на акаунт