Harry Potter (TV series) - Дом 'Бг мама' в Хогуортс (фен тема за предстоящия сериал)

• 13 357
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Рупърт ми е извън полезрението, признавам. Аз за актьорите, играещи Хари и Хърмаяни говоря. Ема и Даниъл, нали? Гледала съм ги в други филми и никак не съм впечатлена.

П.п. Помня, когато излезе първият филм. Бах в София и като фен на книгите отидох да го гледам на кино. Заведох и една приятелка. Милата, тя пухтя от досада през цялото време, но търпя заради мен. Simple Smile И нейното мнение беше, че децата са трагични.

# 91
Аз Рупърт Гринт съм го гледала само в онзи мини сериал с Джон Малкович (Малкович беше най-ужасният Еркюл Поаро) и не ми хареса изпълнението му.

# 92
На 14 прочетох първата книга и до днес се радвам на цялата ХП вселена като дете (на 42 съм вече:joy:). Синът ми е почти на 8 и тази седмица почваме Философския камък. Много искам и той да стане фен и да преживея целия този вълшебен свят отново С и ЧРЕЗ него.
От 13г съм страшен фен на Колелото на времето и след като и сериала преживях без (сериозни) психически отклонения, че и чакам новия сезон на 13ти, значи и сериал за ХП няма да ме уплаши. Само се надявам основните протагонисти да са от същата раса и пол. Със сигурност ще го гледам и ще му дам шанс. Зарадвах се на новината за Джон Литгоу - той е страхотен актьор и всичко може да изиграе - дато само е здрав, че е в напреднала възраст. Много би ми било интересно да видя Том Хидълстън като Волдемор, но май само ще си помечтая 😉
Иначе съм фен на Хърмаяни и Ема Уотсън, както и на Даниел като дете, защото после като тийн много ми прилича на Сашо Кадиев и ми е Joy.

# 93
  • София
Аз си харесвам и тримата във филмовата Хари Потър вселена и мисля, че идеално пасват на персонажите си.
За съжаление или не, но и тримата не успяха да развият кариерите си, но както добре знаете, ужасно трудно е за дете звезда да пробие и като порасне. Единични случаи са.
Просто завинаги ги свързват с дадена роля и така до гроб.

Иначе за мен от тримата най-талантлив е Рупърт Гринт.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 22:49 от Diavolo

# 94
Ема обикновено се приема за много успешна (въпреки, че според мен, не е такава).

# 95
https://deadline.com/2025/03/harry-potter-series-mcgonnagall-sna … sting-1236313232/

Paapa Essiedu в крайна сметка вероятно ще бъде Снейп.

И Janet McTeer преговаря за Макгонъгол.

# 96
Paapa Essiedu в крайна сметка вероятно ще бъде Снейп.

Нямам нищо против актьора, обаче като чета физическото описание на Снейп, си представям "sallow skin" по по-различен начин.. Косата му също винаги съм си я представяла по-скоро права... Странен избор са направили..

# 97
Естествено - описана е права мазна коса, като завеса покрай лицето му. И нос като клюн.
 Сега, ако Джеймс е светъл, ще излезе, че Лили е ра..стка.

# 98
Да, и тормозът на Джеймс и компания ще придобие и друго измерение, вече може да се отиде към расови обиди, което изобщо изопачава идеята на книгите. HBO бяха казали, че ще се стараят да са 1:1 с книгите, но за мен още от кастингите се провалят с това. Фен съм на ХП от малка и имам/х голямо желание да гледам и сериала, но вече се замислям.

# 99
Може Сириус да е китаец, а Лупин индиец (ама ще трябва да им променят имената), за да не изглежда като тормоз на расова основа.

# 100
Възможно най-диаметрално противоположната визия на Снейп. Сигурно ли е, че ще е той?

# 101
Почти сигурно, щом източникът е Дедлайн - те са най-сериозният сайт за такива новини.
От НВО за сега не са обявили официално.

# 102
Бляк.
Започна се.

# 103
Да вземем да им пишем превантивно, че като зрители, не ни се покрива с героя.

# 104
  • София
На 95% ще е той.
Първа греда и то голяма.
Снейп ми е любимият образ и ключов за цялата история.

Това им е първата грешка и то много голяма. И си лимитираха вече възможните грешки. Това е. Още една каст греда и ги отписвам. В смисъл ще гледам, но вече не с този кеф и ентусиазъм, а ще сложа критическите очила, а това няма да е добре...

Поинтересувах се какъв е отзвука зад океана, ами не е добър. Повечето фенове НЕ одобряват този каст.

Нали щяха да се следват книгите, какво се обърка???

Общи условия

Активация на акаунт