Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 762
  • 314
  •   1
Отговори
# 300
Спят ли децата ви във самостоятелни стаи вече, моят мъж го е страх да я оставяме във неината стая още спи във кошарата при нас. Тя става да пие вода сама по наколко, пъти на вечер и дане се задави.

# 301
Дани спи в неговата си стая от 7-ми месец. Сменихме му леглото, за да може да си се качва и слиза сам през юли и като се събуди идва при нас. Носи си пандата с белия шум и играчката за сън.

Сега бебето е в нашата стая и сутрин е забавно с двете деца.

# 302
Вие имате ли вече всички зъби, малката пак е със Т не ми дава да и гледам във устата. Но ми се видя предните дни че и е подут венеца за кътник.

# 303
Моите момичета имат по 12 зъба в уста, достатъчно, за да се опитват да ме хапят. Стават все по-нетърпими, ако едната не реве, то другата се тръшка. Вчера вечерта в 23 ч едната такова представление направи, че рекламата за презервативи на Дюрекс пасти да яде. Изгубих и говор, и картина, готова е за актриса, то верно, че рибките са с артистични заложби, но това ми дойде в повече.....Sad

# 304
Ми на Дани му липсват кучешките (имат наченки) и тези след кътниците последните но за тях има време.

Иначе шефа, вчера се приспивахне 4 пъти, тъкмо заспи и сякаш нещо го жилва по дупето и идва в нашата стая с играчките за сън такъв усмихнат и горд 😵‍💫 Добре, че бебето не го отразява за сега и си спи.

Вашите боледуват ли, моя през 3 седмици, сопол, червено гърло от там и кашлица и хайде две седмици.

# 305
Нашата боледува често и тя, вие какви термометри използвате, аз съм взела от тези подобен но малката изобщо като го види пищи и не дава да го допра до нея.

# 306
Моите не боледуват засега, но не ги пуснах на ясла, така че малко ограничихме вирусите с това. Иначе гледам да ги калявам. Спят на отворен прозорец, цял месец ходиха боси на морето, гледам да не ги навличам излишно с дрехи, колкото се може сме повече навън, без значение от времето.

# 307
Моята има 16 зъба без никакви проблеми  ,ще видим останалите четири . Моята е с режим на лягане в 20:30  и до 21 ни забавлява от нейното легло ,обръща се и заспива . Сутрин ставаме в 8:30 ,на обяд спи час и половина до два . Има си котка бебе  (лично нейна ) и той е с режим на ядене сутрин и вечер 🤣 по цял ден сме в офиса и на горе на долу 😁. От всички ( братя)тя е най-добра за тази възраст, от време на време ни ухапе ако не направим нейното ,но големи драми не прави . Температура мерим в краен случай с същия термометър сме и ние ,не й е любимо занимание . Много й хареса на първия учебен ден догодина дано е на същото мнение за яслата 😁.  Другата седмица сме на почивка и после консултация тогава ще ви пиша до къде стигнахме с килата, така че моля ви поохранете повечко вашите 🤣.
П.с: Деси честито живи и здрави да сте всички, някъде съм пропуснала извинявай ❤️

# 308
Мерси, Киси. На 29-ти уравновесихме вкъщи положението с една девойка Simple Smile

За килограмите моя бонбон е доста набит, качи сигурно килограм само лятото, а не се спира на едно място. Има баджатчета за щипкане и дупе, като застане до наборчетата изглежда по-голям 🤣

В яслата си има три девойки, какички около него, но следващата седмица тръгват на градина и сега как да му кажа 🤣

# 309
Мерси, Киси. На 29-ти уравновесихме вкъщи положението с една девойка Simple Smile

За килограмите моя бонбон е доста набит, качи сигурно килограм само лятото, а не се спира на едно място. Има баджатчета за щипкане и дупе, като застане до наборчетата изглежда по-голям 🤣

В яслата си има три девойки, какички около него, но следващата седмица тръгват на градина и сега как да му кажа 🤣
Явно е голям любовчия, нека си папка и ми го пази за моята че на нея ще й трябва як българин ,да си тичат и ядат. Разкажи повече за бебка ,колко се роди ,как се казва нека и тя да си е наше бебе тука 🙂

При нас навсякъде е за щипане 🤣🤣🤣, едно декоративно не ми се падна 😂.

# 310
Сладурана 😍 Ей го и моя 💪младеж.

Магдалена се казва девойката, роди се 50 см, 3160 гр, три седмици по-късно вече е 51.5см и 3750 гр. Много ме плашиха, как ще е огромно бебе... ендокринолога ме разплака, как видиш ли съм се хранила неправилно, аз нищо не качих тази бременност и бях само на салати, ягоди, пъпеш и 🍉 🫣 Беше секцио, вадят бебето мерят го и аз и доктора се смеем, как сме се разминали в мерките отново 🤣 Но се усеща разликата, Дани беше с един килограм повече, сега ми се струва като перце това бебе. Даже не бях взела памперси 1-ци и поръчвах от родилното 🤣 толкова вярвах, че пак ще е бройлер 4-5 кг бебе.

# 311
Сладурана 😍 Ей го и моя 💪младеж.

Магдалена се казва девойката, роди се 50 см, 3160 гр, три седмици по-късно вече е 51.5см и 3750 гр. Много ме плашиха, как ще е огромно бебе... ендокринолога ме разплака, как видиш ли съм се хранила неправилно, аз нищо не качих тази бременност и бях само на салати, ягоди, пъпеш и 🍉 🫣 Беше секцио, вадят бебето мерят го и аз и доктора се смеем, как сме се разминали в мерките отново 🤣 Но се усеща разликата, Дани беше с един килограм повече, сега ми се струва като перце това бебе. Даже не бях взела памперси 1-ци и поръчвах от родилното 🤣 толкова вярвах, че пак ще е бройлер 4-5 кг бебе.
Много красиво име ,скоро не бях го чувала ,тя скоро може да си качи килограмите добре наддава, моя големия се роди 2900 и първия месец 5900 😂, след всякакви изследвания се оказа че просто много му се лепи на дупето, та така до ден днешен 180 висок 90 кг а е на 14 . Сладура въобще не е пълен ,косата му е много хубав цвят от това което се вижда 🙂.  И аз искам да нося малко бебе 😂 вземи я доведи 🤣 аз вече мисля че съм за шампион по вдигане на тежести 😁

# 312
Александра се роди 3170гр, а аз цяла бременност се скъсах да повръщам и преживявах общо взето на фотосинтеза. Изобщо не знам как качих килограми и как стана 3 кг малката, ама от родилното излязох с огромен корем и сигурна че никога повече няма да си вляза в старите дрехи.

# 313
Обмисляте ли да давате витамини или коластра на децата, със идващите вируси. И ако може да споделите какви, точно че до сега не съм взимала.

# 314
Аз давам витамин Д, и сега почнахме рестив за 10 дни и между тях ще давам мечета. Обмислям и противогрипната ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт