Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 762
  • 314
  •   1
Отговори
# 285
Случвало ли ви се е на детето да му се бели кожата около ноктите на пръстите на ръцете? Да отбележа, че напоследък пак си яде ръцете, мисля че се мъчи да избива кътник....

# 286
Хей. Давате ли пробиотик и какъв?

# 287
Хей. Давате ли пробиотик и какъв?
Когато се наложи биогая ,иначе не .

# 288
Аз доста пъти съм давала домашен мед. Мисля,че почнах някъде 2 месеца след,като навърши годинката. Тъй ,като и аз знам,че до годинката не е ок,макар че нашите родители са ни давали доста по-рано,но не са знаели рисковете.

# 289
Дадох мед, дадох фъстъци, дадох ягоди, ял е праскови с мъх, ял е къпини, сусам, соя, краве прясно мляко. Расте едно малко палаво момченце.
Бих имала едно на ум само, ако някъде е дал рекция.
Кратос като каза че родителите й са й давали мед без да знаят риска ми припомни, че съм лекувана с @спирин, пак без да знаят рисковете от синдром на Рей.
Опираме до това да бъдем информирани родители и че трябва да бъдем подготвени за Белята с главно Б.
Ще Ви оспамя.
В петък вечер, вечеряме семейството, каката отива до тоалетна и наддава вик. Викът, който винаги съм чакала, но закъсня до сега. "Мамо, акам червеи!"
Още преди джи пи-то да е вдигнало телефона си, мъжът ми бе засилен към аптеката. Хапчето бе на масата и губех още пет минути да дообясня защо 6 години й промивам мозъка с: "измий си ръцете!"
Дами, запазете хладнокръвие и всичко ще бъде наред Sweat Smile

# 290
Незнам при вас как е но при нас е лудница, малката е много нервна започна да ме бие, да се удря сама от стени, врати да се тръшка на пода ако нещо не и се даде. Чудя се вече какво да правя пред нервна криза съм, опитвам със приказка леко тихо нестава, ако се карам пак реве и се нерви.

# 291
Незнам при вас как е но при нас е лудница, малката е много нервна започна да ме бие, да се удря сама от стени, врати да се тръшка на пода ако нещо не и се даде. Чудя се вече какво да правя пред нервна криза съм, опитвам със приказка леко тихо нестава, ако се карам пак реве и се нерви.
Тоя цирк съм го играла с единия й брат ,ами до 5ти клас беше така 😁 сега е супер дете от 1 година 🤣. Оправия няма какво ли не съм опитвала и все недоволен, но поне разбрах на мама какво й е било с мене ,макар че още твърди че от всички никой не е толкова лош като мен 😂. Търпиш и чакаш да мине или да се ожени 😁.

# 292
Поли, при мене е същото, но от месеци насам. Та вие направо сте закъснели.
Новото при мен е , че малката вече ме и хапе когато не я слушам.
И като си изцапа ръцете ги бърше в моите дрехи.

# 293
Здравейте, поставени ли са всички ваксини на Мартенчетата вече? Има ли промяна в последната, на мен ми казаха , че ще е Пентаксим преди, а сега чета за Инфанрикс?

# 294
Здравейте, поставени ли са всички ваксини на Мартенчетата вече? Има ли промяна в последната, на мен ми казаха , че ще е Пентаксим преди, а сега чета за Инфанрикс?
На нас ни предстой тези дни последната, но ще ни кажат за какво е преди да я поставят, така процедира ЛЛ.
Чудех се задължителни ли са тези ваксини, това са излишни вируси които, им бият.

# 295
На нас ни остава една октомври началото реимунизация 6-валентната.

# 296
На нас ни предстой тези дни последната, но ще ни кажат за какво е преди да я поставят, така процедира ЛЛ.
Чудех се задължителни ли са тези ваксини, това са излишни вируси които, им бият.
Ваксините много отдавна не съдържат вече живи вируси, така че не се тревожи за това.

# 297
  • София
Малко изоставаме с последната, че решихме с педиатъра първо да сложим за Варицела.

# 298
Малката има от няколко, дена червени пъпки около интимната област и то не като тези ситните които, се получават от жега около памперса. При вас случвало ли се е.

# 299
Пробвай с по голям номер памперси, така че като се намокрят да седят леко провиснали а не прилепнали към кожата. Ако не минават за няколко дена, лекар

Общи условия

Активация на акаунт