Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 11 504
  • 362
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Ние тръгваме на ясла от септември. Как ще се адаптират близначките не знам, като не са се отделяли от мен. Много са своенравни, всяка втора дума им е "марш", бият се помежду си, по цял ден някой реве, но са много задружни, ако трябва да се направи пакост. Повечето деца, които ще са в яслата все са по едно в семейството. На такова дете никой не му е взимал играчка от ръцете. А моите хуни са ужасни в това отношение. В групата ще има няколко деца от набор 2025, дано да ги пазят от по-големите деца. Подготвям се тежки времена😅. Обмислям октомври да им сложа противогрипна ваксина, а и на мен също.  Някоя мама има ли опит в това отношение?

Последна редакция: чт, 06 авг 2026, 09:42 от Book_79

# 361
Дани е на ясла от май 2025, адаптира се средно още понякога плаче като тръгва за яслаз особено като вижда че аз и сестра му оставаме вкъщи. Там си е весел и си играе, повечето деца са набор 24, но има и 23 и есента ще дойдат и няколко 25. Вече не дърпа играчки, а ги разменя 😁

За противогрипната миналата година не можеше да я сложим, че беше малък сега си мисля да му я сложим, ако намерим де.

# 362
Здравейте и от мен и моята тръгва септември на градина, повечето неща за градина ги покриваме, но когато иска е без памперс иначе сама го слага ,та да я оправят там 😁. За говоренето сме до никъде ,само изказва кой й се кара 😁, не дава тон да се повиши 🤣, особено като дойде някой дето не чува и заговори ,чак го бие да спасява баща й . Педиатърката ни каза че ще направим консултация с логопед, но не вижда някакъв проблем,  преди детска ще правим някакъв курс и ще изследваме бактериални лизати, но откакто тя я наблюдава, освен една уроинфекция от морето не е боледувала, та й имам огромно доверие . Относно дали слуша ,не се оплаквам аз от тези добрите деца дето не правят бели и само седят съм нямала ,а и не познавам,  та не е толкова зле положението,  просто иска игра ,деца и всичко е ок . За яденето си яде още ,върви си едра ама те всички са ми такива, брат й е 6ти клас 185см ,90кг ,това е малкия ,за другите да не говорим че аз си вдигам главата едвам да ги видя 🤣, в Лидл жената ме пита за магазин ли пазарувам 😁, не за четири деца 😁. Имаме още една почивка и после ги изпращам по училища и градини 🤣. Моята иска при всички други хора и деца ,само да не е при нас ,та с детската едва ли ще има проблем, в детския център въобще не ни иска .

Общи условия

Активация на акаунт