Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 10 685
  • 356
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета ,надявам се че всички сте добре и оцелявате нормално 😁, от днес Сиана е с обеци ,някоя от вас дето е сложила да каже какво прави ,на мен доктора ми каза промиване през два дни със спирт или ракия и това е 🤣. Мойте ги слагах на 16 та друго правих и затова да питам и вас ,че при тия мъже за първи път слагам обеци на бебе 😁.

# 346
Честити обични на девойката. И аз ще следя с теб, че мисля другия месец да слагам и на моята.

Здравейте момичета ,надявам се че всички сте добре и оцелявате нормално 😁, от днес Сиана е с обеци ,някоя от вас дето е сложила да каже какво прави ,на мен доктора ми каза промиване през два дни със спирт или ракия и това е 🤣. Мойте ги слагах на 16 та друго правих и затова да питам и вас ,че при тия мъже за първи път слагам обеци на бебе 😁.

# 347
  • София
Ние сложихме преди година. Дадоха ни едно специално гелче слагахме първите дни, но не знам какво е, отдавна съм го изхвърлила. Беше много важно да се въртят двете обици по-честичко, особено в началото. И също не сменяйте медицинските обеци поне 6 месеца. Тива се сещам засега. И също не трябва да се топи в басейни сега в началото.

# 348
Ние сложихме преди година. Дадоха ни едно специално гелче слагахме първите дни, но не знам какво е, отдавна съм го изхвърлила. Беше много важно да се въртят двете обици по-честичко, особено в началото. И също не сменяйте медицинските обеци поне 6 месеца. Тива се сещам засега. И също не трябва да се топи в басейни сега в началото.
Благодаря ти и аз така знам че се въртят ,явно утре ще търся и друг лекар или ще звъня на козметичката дето на мен ми ги слага ,абе усетих че този пропусна информация.

# 349
Здравейте мартенски мами Simple Smile

Да ви питам вашите дечица будят ли се нощем. Моя малък динозавър всяка нощ се буди с рев между 2-3 и после заспива. Някакъв период ли е, нищо не го боли. И иска да спи при нас 🤷

# 350
Деси, нямам и аз обяснение. При нас това се случва много отдавна с тази разлика че като ѝ пошъткам и погаля, веднага се успокояваше и заспиваше. Обаче пък при нас беше по 5-7 пъти на вечер.
Сега през нощта сякаш спря, но пък на обяд се случва след 1 час сън. Успокоявам и пак заспива.
И спа естествено до кошарата ѝ за да съм на линия.Sad
Освен да пробваш дали не му е топло или студено докато спи, за друго не се сещам.

# 351
Ми спеше с чувал, сега не иска да го облече. Сега спи с къси гащи и тениска и само маха завивката. И спи между нас 🤣 и не иска в неговото легло. Имат си стая с три легла и двамата спят при нас. Бебето в кошарката той между нас.

Другия месец ще се пробвам да ги места да спят и двамата в тяхната стая. Сега започнах да ги приспивам за нощен сън заедно, че иначе лудвам.

# 352
Сигурно заради бебето иска и той при вас.
На братовчед 5годишния син започна да си ака в гащите, защото сестра му (бебето) ака в памперса.
Та приготви се и за други изненади евентуално.

# 353
Момичета честити ужасни 2 години на всички навършили и на всички скоро навършващи като нас❤️. Моята както знаете до преди 2 месеца ядеше през нощта, ами тъкмо спря и започна да спи и се зарадвах и от няколко дни ми реве през нощта, при нас не иска но спи половината на моето легло 😁. През деня рядко спи ,за тази седмица 1 път ,незнам какво е ама помня че и с братята й така беше и се примирявам с ужаса 🤣. Ако не получи нещо реве , а пък недай боже някой за й се скара голяма драма, но знам че този период понеже още не може да говори и затова има нерви . Не вярвам да им има нещо здравословно, макар че опитах даже и няколко възглавници ,различни завивки и чували и пак си реве ....ами да реве 😁. Аз просто уча китайски и гледам драми ,баща й повече й се връзва ,та вчера чак го и риташе 🤣. Избира какво да яде ама хич не ми пука ако иска ,аз добре съм си я охранила 😁. Та такъв си е периода ,то до сега все периоди 🤣

# 354
Много познато, а още колко периода ни чакат, не ми се мисли 😅😅😅

# 355
Много познато, а още колко периода ни чакат, не ми се мисли 😅😅😅
Мама каза че с мен й е най-трудно ,та значи на 35 години явно също не е лесно 😁 ,лошото при мен е с момчетата ще явно ще прибирам и чужди момичета 🤣а като гледам тази дето ми се падна за сега ми идва да набия родителите й 🤣🤣🤣.

# 356
О това с рева, като се скараш ми е любимо 6-ти месец вече 😁 Дани днес прави 2 години, юху 😍 за обеден сън заспива, за нощен в нашето легло и ако аз съм там да. Неговата стая явно си е аз да си играя в нея. Като се научат да говорят ще има ама аз исках банана цял, с ти го счупи 🤣

Та да, честити 2 годишни терористчета.

Общи условия

Активация на акаунт