Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 9 333
  • 329
  •   1
Отговори
# 315
Момичета къде изчезнахте или има друга тема и аз идвам от Марс 😁.

# 316
Не знам да друга тема 😀

Аз мога да се похваля, че Дани най-накрая му пробиха горните два кучешки зъби. Имам си и аз малко вампирче. 😁

Иначе все още е с памперс и не рецитира Шекспир 🫣

# 317
Здравейте, мами! Ходите ли на ясла? Ние ще кандидатстваме за тази година и дано на есен с песен, че вече полудях с близначките.

# 318
Ние също сме със памперс не казва кога, и се ходи иначе думата пиш я знае. Тези които, са ги махнали как сте процедирали.

# 319
И ние сме с памперси, за съжаление. Като мине зимата, тогава ще ги махам. Поне едната да се научи, та другата да гледа от нея, поне така си мисля, че ще бъде по-лесно. То вече нищо не е лесно, защото моите момичета са като от рекламата на презервативи Дюрекс: тръшкане, търкаляне, реване + инат събран от цялата рода.

# 320
Дани ходи на ясла от май миналата година, ако и сестра му се развива добре и тя от октомври бих я пуснала  да са в една група 😁

За тръшкането лятото беше първия пик, преди да се роди бебето. Сега е доста по-умерено и минават сравнително бързо и говорим. Още имат пикове на растежа и след тях е направо се чудя това моето дете ли е 🤨

При нас драмата е че не иска да яде готвено вкъщи, само десерти, кренвирши, кюфтета, кебапчета, хляб, питка ... в яслата си яде тариката и супа и основно на обяд, плодове преди това. Вкъщи Лили Иванова и само "не" и ми размахва пръст. В яслата му казват, че е като някой италианец само размахва ръце като говори.

# 321
При нас също още си е наличен памперсът. Чудисно разбира какво се прави на гърнето и къде акат и пишкат всички,но нарочно не иска да сяда. След месец тръгва на ясла. Много ми е притеснено с това, но няма как. Останаха ни последните четири зъба. В чуденка съм какви пантофи да взема за яслата.

# 322
Аз за яслата му взех от 1001 пантофки befado, резервните са му на Колев и Колев с лепки. Той общо взето на два-три месеца ги израства и скоро пак ще ходим за нови. 🤨

# 323
Ужас със това тръшкане, вече побелях, млада. Вече се чудя какво да я правя, за всичко реве и пищи, и е една истерия, нерви нямам вече. Как да процедира човек, говоря ли и още по зле.

# 324
О здравейте ,радвам се че сте тук ,нищо че никой не се сети за мен 😂😂😂 шегувам се . И ние сме с памперс, тя знае само да казва ака ,иначе бърбори на китайски, вече не ядем мляко през нощта ,но сме си още в топ форма ,латино гадже 😂😂😂. Не се тръшка все още ,само размахва пръста и вика бия и йош ,ама то и всички й ходим по гъза ,така че нормално. Всички зъби имаме от отдавна, яде всичко без домати ,най-много в момента яде круши от плодовете.  След 8 месеца температура всеки месец ,направихме имунологични изследвания и се разбра от какво е,нищо сериозно и вече е добре, втори месец няма температура. Ще я дам направо на детска градина септември, че лятото не ми се дава ,пък и мисля да седим повече по морето ,а и да й сваля памперса. Залъгалката откакто я хвърлихме преди 6 месеца в болницата няма драма ,за млякото също ,дай боже и с памперса да е така. Вие планирате ли вече 2рия рожден ден, че моята всяка сутрин ми пее happy birthday, по точно би би ту ю 😂😂ама духа свещи по други рожденни дни ,даже не даде на майка ми да махне тортата ,та духаха над 10 пъти 😁. Още е плътно с котката ,още я хапе ,насяда ,мъкне за главата ,но й тя си ходи често надраскана 😁 ,та лудницата е пълна .

# 325
Ужас със това тръшкане, вече побелях, млада. Вече се чудя какво да я правя, за всичко реве и пищи, и е една истерия, нерви нямам вече. Как да процедира човек, говоря ли и още по зле.
Моята го мина вече периода на "голямото тръшкане". Вече се случва много  рядко.
Мина през някакъв скок в растежа и след него спря да се тръшка. Сега първо ме удря по главата с 2 ръце, после ме дере по лицето и накрая ми крещи насреща. После аз крещя срещу нея и явно понеже крещя по силно, въпросът приключва.
Абе от ден на ден става все по весело. И още е с памперс и пак почити нищо не яде , освен АМ.

# 326
Киисс ♥️ Ами да, харесяла съм бая украса от Тему на тема багери - има от пиле мляко хахаха

# 327
Киисс ♥️ Ами да, харесяла съм бая украса от Тему на тема багери - има от пиле мляко хахаха
О благодаря ти бях забравила за Тему, ние сме котешко парти , само незнам дали ще трябва да викам и котките от пътя 😂😂😂. Тъкмо ще спестя от украса ,че тортата да е точно като нейната котка струва мама и тате 😂. За сега сме направили само анимацията с babytv.

# 328
Аз съм запазила една парти зала 😅 и от Шийн съм му взела украса на тема багери и машини, даже вече съм подготвила подаръчетата за гостите 🤣 Само трябва да поръчам торта и кетъринг и съм готова.

# 329
Деси а Магдалена как е ? Разкажи ни спи ли ,яде ли и тя си е наше бебе ❤️.

Общи условия

Активация на акаунт