Обсъждане на имотни обяви - 37

• 48 221
  • 784
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Локацията е топ, ама нещо не виждам втора стая, пък са писали двустаен.
Куките определено придават плашещ вид.

Едната стая е малко кухньохолче и от нея преходна спалня. По новите критерии се води двустаен, по соца си беше чиста гарсониера. То и като такова е дадено на първия собственик - дърт ергенин.
И не, локацията не е топ. Който поживее на това място се разочарова точно от нея.

# 436
Това не е ли по средата на баира? Ако е така - мерси. Веднъж седмично си водя едното дете на курс по математика в близост до Горския пътник. Изскача ми душата от баира. В Лозенец е хубаво, но само в равните участъци /за мен/. Другото може и да е близо, но ако ще е на баир - не желая. Живеехме години в нашия град на един баир - не се "свиква" с времето.

# 437
  • София
Румка, да - на средата на баира е, срещу паметника и 122 у-ще.
Поне е в началото на улицата, че е дълга и усойна.
В обявата е хем близо до метростанция Дж. Баучер, хем до Парк Център/срещу х. Хемус/ - смятай как лъжат къде е. Близо може да е, вървияла съм го години наред. Но хич не е удобно по т.н. черен лед баира и в двете посоки.
Който е с кола - не му пречи.

# 438
Дианабад -
S tower
Отсреща също, но не знам името на комплекса , ето тук https://maps.app.goo.gl/HT8RZxeURDJbKtYp7?g_st=com.google.maps.preview.copy

Артекс разбира се

# 439
  • София
Миналата година през м.Декември направих запитване към Артекс за сграда ЕСТИР, кв. Младост 1 цените започват от 2 400 евро/кв. м. /без ДДС/ за първи жилищен етаж и стъпката с увеличение за всеки етаж е със 100 евро/кв.м. Това са цени на дупка

# 440
  • София
Те и S tower не са с по - различни, май от 2700 почваха до 6600 Е. А имат и офис етажи, после хотелска част и накрая са жилищата, на високото и скъпото.Laughing

# 441
Те цените е ясно, че са високи, но мен повече ме притеснява, че таксите после може да са непосилни. Бях харесала нещо, но ме изненада ха с 300Е за тристаен месечно. И сега гледам за по-basic сграда. За S tower не съм питала, защото и тя ми изглежда твърде луксозно и си помислих, че ще са много таксите.
 Имате ли идея какви са на Артекс и S tower!?

# 442
Кое какво им е? То е на квадратура обикновено изчислението. Зависи какво искате да купувате

# 443
Приятелка живее в Артекс на Г. М. Димитров - 150 лв месечно. Зависи от кв. Те са в 3-стаен, около 120 кв се води техния. Имат жива охрана на две смени по 8 часа, през другото време охранява СОТ. Имат собствена зелена част зад блока, 4 асансьора, доволна е от почистването. Но Артекс са си луксозно строителство.

# 444
Кое какво им е? То е на квадратура обикновено изчислението. Зависи какво искате да купувате
Таксите на квадрат какви са.
150лв. си е много поносимо.
На мен за тристаен 117кв.м. ми обявиха 300Е.

# 445
Здравейте,
Някой да знае строители да продават проекти в Дианабад или Хладилника /Витоша около  Ловния парк?
В нормална жилищна сграда, не луксозни комплекси.
Видях някои с брокер, но те са направо в Ст.град.
Може да погледнете сграда Силва. Намира се на първа линия на бул. Г.М.Димитров.Строежът е доста в началото, вчера минах оттам.Строителят не ми е известен дали е добър.

https://www.sbe.bg/stroitelstvo/sgrada-silva/apartament-37v-210

# 446
А, ей това имах предвид като пуснах локация, но не можех да се сетя името.

# 447
В кой комплекс са тези 300Е, направо се смаях Flushed

# 448
Sbe по принцип са инвеститор. Последните сгради им ги строят Мират, за които съм чела хубави неща. Но за тази конкретно не знам дали са Мират.

# 449
Това как го разбирате Simple Smile :
"вид собственост. Частна чужди физически и юридически лица, тип Жилище"

Че собственика е чужд гражданин и жилището е купено, чрез фирма?
Грешно ли тълкувам или ?

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 17:54 от sweet13

Общи условия

Активация на акаунт