Обсъждане на имотни обяви - 37

• 48 158
  • 784
  •   1
Отговори
# 465
Вероятно е чула “локация локация локация”. Някой брокер я е излъгал, че това е широк център и в главата й се върти, че е топ столичанка с имот в центъра. Или поне така ще го лансира на съседите си. И после се чудим защо си метат парите от терасата и имотите са абсурдно скъпи. Grinning
Дайте й линк да чете тук и дано й дойде акъла.

# 466
  • София
Е, тя вече ми се разсърди, само заради едно скрийншотнато мнение.
Гого, с брокери не се е занимавала, никой не й пълни главата с глупости. Тя, както се вижда, е достатъчно способна да си хвърли парите на вятъра, не й трябва подстрекател. В неделя идва на оглед и може да се прежаля да отида с нея, без да си отварям устата, само за сеира.

# 467
Не сме бедни, глупави сме. Наистина недоумявам как може на някой да му мине през ума да “инвестира” в това нещо. По-добре да се включи някъде на зелено, дори в края на Люлин, но поне да е жилище, а не килия.

# 468
  • София
И за мен е глупаво.
Ако го прави човек, който ми е близък и не просто познат, ще се опитам да му влея разум. Дори непоискан.

# 469
  • София
Не можах да видя така желаната инвестиция.
Уж се съгласявах с Маркетплейс, но накрая ми показа апартаменти в Париж.
Ако може някоя добра душа да покаже поне 1 снимка.
Обещавам, че няма да преваря инвеститорката и да го купя преди нея.

# 470

Иначе пише 50к лв, а Тонка май каза евро.

# 471
В такова нещо човек може да откачи. Мисля, че инвеститорката не си дава сметка какво е 20 квадрата, но като го види на живо ще й дойде умът в главата.

# 472
Приятелката по-добре да го преправи пак на гараж (ако е 50к лева) и да го пуска под наем. Тя ако ще идва 1 път в годината да спи в София, вярно по-добре на хотел. Не го разбирам това.

# 473
Мале...

# 474
Приятелката по-добре да го преправи пак на гараж (ако е 50к лева) и да го пуска под наем. Тя ако ще идва 1 път в годината да спи в София, вярно по-добре на хотел. Не го разбирам това.

За дъщерята, ако учи в София, е. Вместо да плащат за квартири, аз така разбрах.

# 475
Това не е възможно да е било гараж, по скоро сервизно помещение за блока и евентуално за портиер.
В този смисъл надали има как да го “преправи” обратно на гараж

# 476
Мечтите понякога струват пари.

# 477
Това не беше ли за 50 000 лева, а не евро

# 478
# 479
Тогава да си купи на морето апартамент,  а тук да спи на хотел веднъж в годината Blush

Общи условия

Активация на акаунт