Обсъждане на имотни обяви - 37

• 48 147
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
Сто пъти е по-добре наем, дори ако в нейната глава са "пари на вятъра", отколкото това. Това "ателие" освен за магазин или салон - за друго не става.

# 481
Интересно, ако няколко студенти си наемат по-голяма стая/апартамент в хотел, дали ще бъде по-евтино от квартира.

# 482
Понеже минавам често по Одрин, по залюхано място с лупа да търси няма да намери.

# 483
  • София
И за мен е глупаво.
Ако го прави човек, който ми е близък и не просто познат, ще се опитам да му влея разум. Дори непоискан.
Ребъл, тя ми се разсърди вече, защото съм се опитвала да я разубедя! Толкова относно близките хора и непоисканите съвети.
Винаги съм се чудела как може да има подобни балъци, а приятелката ми от детството се оказа един от тях. И да вметна, че не е някоя проста и необразована.

Тогава да си купи на морето апартамент,  а тук да спи на хотел веднъж в годината Blush
Не й се налага да спи на хотел, защото винаги е добре дошла вкъщи.

# 484
Аз я разбирам донякъде, понеже изобщо не обичам да спя на гости, нито в хотел, ама ако ги има тези пари по-добре да изтегли кредит и да вземе нормално ателие/студио, било то и в Обеля/Надежда.

# 485
Една обява от Варна:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c172320009763491&slink=br0r80&f1=1

Малко се чудя дали си струва цифрата (250к ойро), която са сложили
Разбира се, че не си струва. Обзавеждането е циганско, както и локацията, не далеч от Колхозен пазар.
Пълен пас от мен.
Близостта до Колхозния би обяснило някои дизайнерски избори.

Обзавеждане/декорация се сменят, но локация/квадратура/цена комбото ми е моментът, за който не съм сигурна.

# 486
  • в пералнята
Това си е чиста подигравка, но всеки сам си преценя.

# 487
Не сте показали снимка на стаичката от вътре, прозорче с решетки.  Като от филм на ужасите.

50 000€ все още са пари, и може да се купи нещо с тях. Това килийче не си струва.

# 488
  • София
Може, ама 2 паркоместа за по 150лв. наем. А така 900лв. на едностайка /според определени наемодатели тук/  Blush
Права е жената, така се мисли мащабно, много пъти и тук съм го чел. Не знам що се отричате от това  Blush

# 489
Няма кой да даде 900лв наем за това нещо.
Мечтите обаче са безплатни.

# 490
  • София
Аз бих инвестирал в това, вместо в 2 паркоместа за тези пари. И да е по-нисък наема, има по-добра ROI.

# 491
Аз бих инвестирал в това, вместо в 2 паркоместа за тези пари. И да е по-нисък наема, има по-добра ROI.
Ти да не си собственика? Joy

# 492
  • София
Иска ми се, ама не съм  Grinning
Аз да не съм Митко да си рекламирам имота тука, щото не мога да го продам  Grinning

# 493
Има едностайни по ливадите, малки , но нови сгради или гарсионери.
Няколко мисли по създалата се ситуацията:
1. Ако някой много иска да направи нещо и му се каже “Не” ,то има голяма вероятност да го направи напук. В такъв случай най-много да си развалите отношенията.
2. Ако аз бях в тази ситуация. Щях да намеря един или два  едностайни  от нормален  строител и да предложа да отидем да го видим. Така и така ще се разкарва поне да има база за сравнение.
Другият вариант е гарсониера,  всяка една убита такава е по-добре от тази душегубка.
Ако приемем , че има 50 хил, ще може да си остави 20-23 хил за ремонт и останалото за първоначална вноска и да го дава под наем докато дъщерята порасне само ще се плаща.

# 494
То хубаво, ама ти правил ли си ремонт и занимавал ли си се с наематели, докато живееш в друг град?
Аз ако бях на нея и ми "горят дупка в джоба" 50 бона - както казват американците, тоест търся за какво да ги дам - бих ги обърнал в злато или в долари, които носят 4.5% безрисков доход в момента в хамерикански ДЦК, прави 187.5 на месец - тая дупка едва ли може да се даде под наем за повече (прави 366 лева).

Общи условия

Активация на акаунт