Обсъждане на имотни обяви - 37

• 47 471
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
  • на последния етаж
https://www.imot.bg/obiava-1b170688180474684-prodava-dvustaen-ap … entar-ul-solunska
 За който търси имот в Център, цял ден отвсякъде във фейсбук ме замерят с тази обява.
Какво подтискащо жилище!

# 661
Та то е без пари. Тази сутрин хвърлих поглед какво се предлага от ЧСИ и попаднах на този търг http://www.izpalniteli.com/targ/461319/510571/#c510571
първоначална цена - 4100 евро/м2 за гараж тип барака.

# 662
Защо ли няма кой да ме подтисне в апартамент на Солунска?! Simple Smile

# 663
Ще си намери купувач, сигурна съм. Аз харесвам такъв тип интериор, мен не ме потиска, не ми харесва единствено подът. Grinning За гаража цената също не ме изненадва, това мисля е някъде до Стадион Васил Левски, така че - очаквано за център и местоположението предвид проблемът с паркирането. Той също вярвам, че бързо ще си намери купувач.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 20:53 от Ambrosia

# 664
  • София
Не е моят тоя дизайн. Локацията е страхотна.
Но толкова камънак в малки помещения стои натруфено и смалява още повече. Ако бяха оставили само акцентни стени и плотове, щеше да е по-ефектно. Така и височината се губи, а подозирам, че там таванът е висок.

# 665
  • София
Пореден пример, че стил и усет с пари не се купуват. А са вложени съвсем не малко. Брутално е!

# 666
Камъкът по стените може и да е скъп, но мебелите със сигурност не са.

# 667
  • София
Гаража е зад Марая, на ул. Крум Попов.

# 668
Егати пещерата!

# 669
Не ме поТиска този интериор, нито пък го смятам за брутален.
Съгласна съм с Илит, че са прекалили с каменните облицовки, само една идея по-малко камък, една идея повече дърво и метал и щеше да ми баш по вкуса.
Самото жилище сигурно е тъмно, заради високи отсрещни сгради и/или дървета, и/или нисък етаж. Харесва ми, че няма бяло (поне аз не видях друго бяло освен мивката в банята). Мен бялото ме поТиска.

# 670
И за мен е поТискащо (добре, че някой се сети) да го гледам. И да, има скъпи неща, даже и мебелите, но но са повече за УАУ, отколкото практични.  Малка кухня, пералня открита в кухнята, малко гардероби, тясна баня...  Но не знам какво да кажа за идеалните части от магазините, може там да е изгодата.
Вероятно има хора, които харесват такъв мрачен интериор.

# 671
  • София
За изгода от идеални части на магазините съм скептична.
Ако са няколко наследника рядко ще се случи съгласие за размера на наема. Рядко са реститути като родата на майка ми - единодушно да упълномощим един от братовчедите да преговаря и поддържа контакти с наемателите, после и при продажба. И това трябва да се проучи преди покупка.
Аз също мисля, че се пише поДТискам. Дани го е обяснил добре.

# 672
https://www.imot.bg/obiava-1b170688180474684-prodava-dvustaen-ap … entar-ul-solunska
 За който търси имот в Център, цял ден отвсякъде във фейсбук ме замерят с тази обява.
Отваряш вратата на банята, тръгваш да влизаш и се блъскаш в мивката. Колко хубаво. Smiley

Много натоварващо за възприятие. Всяка стена и мебел имат шарка и текстура...

# 673
Гробницата на Тутанкамон.

# 674
Ръбестите мивки са по-шик, ама хич не са практични.
А и понякога болезнени ...

При подобна баня (малко по-голяма, но пак с врата в края и продълговата), съм слагал 1во душ, защото заема най-малко място. За сметка на мокрене на врата и мивка. Иначе наистина си е мега криво.
А ако си пил, несъбуден или си болен и ти е лошо, как ще се промъкваш покрай тая мивка.

Опа, сега се загледах и в цената. 320 евра за мини двустаен.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт