Обсъждане на имотни обяви - 37

• 47 472
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.Пловдив
В първия хубавото е гледката. И не просто гледката от прозореца, а гледката на кубетата на Ал. Невски директно от тоалетната чиния... Blush

Гледката е ОК, но Дондуков е доста натоварен и шумен булевард, включително и от трамваите. Това е надстроена мансарда/таван. До ъгъла (със стълбите) с ул. Стара планина. От север (задната страна на кооперацията) е механотехникумът.

Готино самосиндикално стайче за студент тип инвестицийка от мама и тате

# 646
Да, бе-инвестиция в таванска стая.

# 647
Съвместна инвестиция на неколцина мъже за водене на мацки Wink

# 648
  • София
Да, може да се намали цената, поради нужда от допълнителна инвестиция за каски за глава, че с това тясно легло ще е забавно  Grinning

# 649
Вие се бъзикате с мансардата, ама да споделя.
Преди седмица по Солунска дочух разговор между младо момиче и нейния спътник. Момичето (със силен мек-ащ акцент, но иначе типичен представител на сегашното младо поколение, т.е. със самочувствие) гордо заяви, че е търсела квартира под наем на ниска цена, проявила е търпение и накрая е изскочила такава обява (вероятно във ФБ). Та  никак не е невероятно да има търсене и за такива квартири за под наем.
Аз не бих купила това жилище вече за мен - без асансьор и на шумен булевард. Но не е невъзможно за живеене, въпрос на преценка за цената/цена, на която ще се продаде (ако се продаде).

# 650
Лейдис, малко да събудим темата - сега ми попадна това https://www.imot.bg/obiava-1a174384753472523-prodava-ednostaen-a … knyaz-al-dondukov не разбирам какво са направили с паркета горкия
и това - на снимка номер 8 е страшно, поне да бяха почистили https://www.imot.bg/obiava-1a174377221987308-prodava-ednostaen-a … a-zaharna-fabrika

Вторият сега е 75000 евро, вчера не беше ли 85000, или грешно съм запомнила? За квадратурата, състоянието и местоположението наистина е скъп, но ако са склонни да свалят, може да се получи. Имам слабост към тухлени сгради, затова продължавам да го мисля този Grinning Също дърветата пред балкона и липсата на високи сгради е голям плюс.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 09:55 от Cafe

# 651
Не е ли по-добре кемпер за тея пари да си купи човек, поне локацията ще е  разнообразна.

# 652
В Захарна фабрика има и други подобни, както и ще излизат в бъдеще. Казаха, че съседа отгоре и входа е зле, което ще е проблем за отдаване. Освен ако не го отдадеш в тоя вид на определен контигент, за 500 лв.
А ателието не е жилище, а таван, няма хубави прозорци, ниско е.

# 653
Таванът мисля ще струва много, аза да се направи проект за повдигане на покрива, и ремонт. В този вид, и аз не бих дала толкова много пари. За мен струва исканата цена, ако вече беше с повдигнат покрив.

# 654
Покривът вече е повдигнат - виждат се предишните "трегери"-гредите, които са диагонално над кухненския плот, примерно, които отиват до ниво 50-60 см. над пода при прозорчето. Всичко над тези греди е вече повдигнато. Да се направи изцяло, би означавало надстрояване, което е тежка процедура, включително с учредяване на право на надстрояване със съгласие на 100% от собствениците в кооперацията. Цялостен проект, защото ще се промени натоварване, конструкцията на покрива и т.н. Накратко - мисия невъзможна.

Бул. Дондуков 43 на Гугъл мапс, примерно, виждат се типичните повдигани тавани. Иначе е било таванчето вероятно с капандура.

# 655
Този таван, за да се продава трябва да е със сменнен статут и да не е "таван". На жилище няма как да е станал по каналния ред и е "ателие за индивуална творческа дейност" най-вероятно. Ако случайно е "апартамент", то този е бил някой "голям" човек...
Цената за мен е безумна независимо от локацията - бул. "Дондуков". Приход от повече от 500-550 лв не виждам как ще генерира към днешна дата. При наличие на статут "ателие" и цена около 45000 евро би се продал, ама за 82000 евро не го виждам.

# 656
  • в пералнята
Абсолютно, да не говорим, че не са 30кв., макс 20.
Някой се опитва да се отърве, защото моментът е удобен.

# 657
Здравейте ,в началото  сме на търсене на апартамент за собствено ползване ,знам че не може да се каже точно ,но например в кв.Хаджи димитър примерно ремонтиран панел колко евро на квадрат ,в Овча купел ново строителство пред акт 16 .ще съм благодарна ,ако споделите мнение за Евро на кв.метър по принцип...Благодаря

# 658
За тази цел има имот.бг.
Отваряте квартала и гледате средна цена.
Това с цената на квадрат хич не е обаче адекватен критерий. Защото състоянието на подобни като квадратура имоти може да е различно. Гледайте си каквото ви хареса на вид..

Ето например това помага ли ви с нещо?

# 659
https://www.imot.bg/obiava-1b170688180474684-prodava-dvustaen-ap … entar-ul-solunska
 За който търси имот в Център, цял ден отвсякъде във фейсбук ме замерят с тази обява.

Общи условия

Активация на акаунт