Обезцветяване на косата

• 424
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, преди 4 седмици в салон направихме обезцветяване на косата ми която беше боядисана в черночервено, но корените станаха оранжеви а надолу краищата бяло руси. Сложихме кестеняво светло кафяво отгоре като боя, но в последствие изби в корените и става рижаво кафяво, което ме побърква. Пиитах фризьора ми за рижавото той каза че има два варианта пак изсветляване или по-тъмна боя , но с по тъмня боя след време рижавото пак ще се покаже. Единствения вариант според мен е повторно обезветяване. Знам, че косата ми ще се увреди доста, но не виждам изход. Та въпросът ми е някоя от вас правила ли си е обецзвутяване на косата в период от 4 седмици и дали беше толкова увредена?

# 1
Няма как да спрете косата си да расте в корените. Правите поддръжка само на корени без да пипате останалата коса. Иначе рискувате да останете без коса или дълго време после да сте с много изтощена, падаща, оредяваща коса.

# 2
Ще останеш без коса. Не си прави експерименти.
И аз като по-млада се изрусявах и на по-кратки периоди и то при фризьор.
Като ми изгоря тотално косата спрях всякакви бои.

# 3
Ще останеш без коса. Не си прави експерименти.
И аз като по-млада се изрусявах и на по-кратки периоди и то при фризьор.
Като ми изгоря тотално косата спрях всякакви бои.

Не знам дали е проблем за второ обезцветяване като са минали 4 седмици

# 4
С постепенно скъсяване на косата няма да я увредите. Рисково е да се минава от един нюанс на желания веднага, била съм с всякакви цветове на косата, но никога с обезцветяване. Има много хубави продукти за коса в днешно време, но оредее ли веднъж, не знам… Фризьорите гледат да ви вземат парите, а какво ще избие впоследствие не ги е грижа. По-добре да се изтърпите с няколко цвята, известно време, хич не е приятно, знам, но се запазва здрава и силна косата. Не е важен единствено цветът, но и здравето, гъстотата, блясъкът, силата на косата. На ваше място не бих я третирала агресивно отново, няма да рискувам сериозно увреждане, което после я успея да оправя, я не.

Общи условия

Активация на акаунт