"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 160
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 050
  • somewhere over the rainbow
Иначе снощи като я гледах се сетих какво беше казал един пластичен хирург по Тв преди повече от година - има хора, които колкото и пластики да си правят те никога не стават красиви, защото не са се родили с излъчване.  Според мен тази участничка от снощи макар и с хубава фигура в лице си беше обикновена, незапомняща се, без излъчване. Тя и 1000 пластики да има ще бъде симпатична( или по - скори прилична), но никога красива.
Момичето от Варна например и трябваше съвсем , съвсем малко пипане и стана голяма красавица, но тя си го имаше излъчването,
Абсолютно съм съгласна с това Peace Peace

А забелязахте ли, че когато я изненадаха в склада, Славка си беше с приличен ежедневен грим и изобщо не изглеждаше като алкохоличка, като на снимките преди промяната. Имам чувството, че нарочно ги правят по-грозни, отколкото са /почти съм сигурна, че им мажат с нещо лицата, за да им лъщят гадно на представянето Sick/, за да изпъкне повече "промяната" Thinking

# 1 051
Аз съм  С чашка,по едно време доста си мислех да си уголемя бюста на Д.Обаче като видях на по-дребна структура как стои голям бюст,благодаря!Трябваше да си сложи по-малки имплантанти.

# 1 052
  • София
Да, бе, не можело да ги направят красиви.
Няма такъв филм.Могат да ги направят да приличат на Анджелина Джоли, ако искат.
И ако са способни на това.

Гледала съм филм за една англичанка, дето беше получила някакво голямо наследство.Та, нейната мечат била да прилича на Барби.Куклата Барби.Беше доста грозновата лелка, която след всичко, което изтърпя приличаше точно на Барби.На 20-годишна Барби.Живото й копие.

Има хора, които се преобразяват до неузнаваемост.Просто не приличат на себе си.Съвременната пластична хирургия разполага с инструментариум, който, ако се използва докрай, може да сътвори чудеса.

Вярно, че за три месеца не можеш да "заличиш" 20 години живот, дали отпечатък върху лицето, ама....не е нужно да опънеш някого така, че да му унищожищ някой лицев мускул, да засегнеш нещо по нервите, да го надрусаш с ботокс, та да стои като някаква маска.

Славка, за жалост беше ужасно състарена.
Хирурзите твърдят, че една интервенция може да върне до 7 години назад времето.Това, при една добре поддържана 40-годишна жена, би означавало да изглежда на 30.При Славка беше просто невъзможно.Тя и сега не изглежда на реалната си възраст, защото ще й трябва още доста работа по кожата и в проблемните зони.
Но беше болезнено, неестествено опъната.Прекалено се е търсил зашеметяващ резултат.И е страшна на моменти за гледане.

# 1 053
Преди промяната Славка изглеждаше поне на 50 и да не забравяме, че каквито и чудеса са прави пластичната хирургия, възможностите й са ограничени. Важното е тя да се чувства добре с новото си тяло.  Rolling Eyes

# 1 054
  • Варна
Учудих се, че не й оправиха носа - голям като картоф.

# 1 055
  • Sofia
Аз съм  С чашка,по едно време доста си мислех да си уголемя бюста на Д.Обаче като видях на по-дребна структура как стои голям бюст,благодаря!Трябваше да си сложи по-малки имплантанти.
Тя беше като невидяла ако можеше не Д, а Е ( ако иам такава) чашка щеше да си сложи

# 1 056
  • Paris
Този лекар определено няма да е "моя" лекар. Засега д-р Георгиев се представя най-добре, според мен.
И аз искам да попитам защо е този ужасен лъщящ грим, каква е идеята newsm78

# 1 057
  • по пътя на светлината
За добри резултати на такъв индивид трябват поне няколко операции и добри специалисти-хайде не се заблуждаваме,че в България имаме...... Stop

# 1 058
  • София
За добри резултати на такъв индивид трябват поне няколко операции и добри специалисти-хайде не се заблуждаваме,че в България имаме...... Stop

Нямаме, явно.

Я, ето я тази.
Не съм сигурна дали беше тя, дето стана Барби.
http://www.cindyjackson.com/my_cosmetic_surgery2.php

http://www.cindyjackson.com/photo_album.php
http://www.theminx.com/iss5vol2/surgery.htm

Ох, тази направо си е затрила всички снимки преди, само след я има.
Ама...намерих най-накрая.

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 14:42 от КЛОНКА

# 1 059
Нещо и намен не ми хареса Славка.Ами да и бяха пооправили и ушичките .Видяхте ли ги само как и стърчат ?

# 1 060
  • Sofia
Нещо и намен не ми хареса Славка.Ами да и бяха пооправили и ушичките .Видяхте ли ги само как и стърчат ?
Абе каквото и да и правят пак няма да е "Уаууу"

# 1 061
Абе каквото и да и правят пак няма да е "Уаууу"
Защо ли така не са се постарали този път???  newsm78

# 1 062
  • Sofia
Според мен се постараха направиха и хмм чакай да сметна 6 пластики на лицето , сложиха и най-огромните цици на света, махнаха и стриите, но жената си е такава - има нужда от още многог, много, много . Тя просто по рождение не е хубава. Росица например ( жената на която почина майка и по време на пормяната) си личи, че на младини е  била хубавица  и с малко опъване и попълване на устните светна

# 1 063
Този лекар определено няма да е "моя" лекар. Засега д-р Георгиев се представя най-добре, според мен.
И аз искам да попитам защо е този ужасен лъщящ грим, каква е идеята newsm78

Това мъжа на Елвира ли беше?
Ако да - то това е и моя лекар  Heart Eyes

# 1 064
Според мен се постараха направиха и хмм чакай да сметна 6 пластики на лицето , сложиха и най-огромните цици на света, махнаха и стриите.....
А пък според мен това не е постараване ...а  престараване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт