"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 175
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Sofia
Сега Ефира да я почна тя е заприличала на диня в лицето от опъване, попълване , уголемяване на устни. Миналата седмица или там когато беше изобщо не ми хареса.

# 1 066
Самите импланти не бяха големи. 350 кубика са нормални по размер. изглеждаха така, защото тя имаше плътни жлези и увиснали гърди. Стоянов можеше малко да ги повдигне, така станаха още по увиснали. Все пак има допълнителна тежест. И на всичкото отгоре и станаха разногледи. Ами има си начини и това да се избегне, не трябваше просто да й напъха силикона и готово, специално гърдите й имаха нужда от "прекрояване". За ушите и аз съм съгласна, имаше нужда да се коригират. Но пак идва момента на естетиката и пропорциите. За да й направят по-фино излъчването, трябваше да й сложат имплант в брадичката, това штеше да компенсира месестите бузи и големия нос, който пък от своя страна, трябваше да стане с по-малък връх. Трябваше да се помисли първо върху овала на лицето, а после за бръчките. Тя имаше много отслабена мускулатура в средната част на лицето, около челюстта и шията. Трябваше да се поработи и върху този проблем, а не само върху кожата. Едно микродермабразио щеше да и е добре за порестата лъскава кожа. Да не говорим, че в БГ не са чували за ретиноиди - нещо, което е чудесен начин за премахване на бръчките и подмладяване на състарена кожа. Като цяло свежестта й липсва на Славка.

# 1 067
Докторът й каза, че няма нужда от големи импланти, мисля сте гледали.
Тя си искаше големите бомби. Не мисля, че са увиснали, даже напротив, като коледни топки са, мразя такива.

# 1 068
  • София
Кой е този образ, който пее "Камино" ?  Crazy

# 1 069
Кой е този образ, който пее "Камино" ?  Crazy

Стефан  Hug

Уникален глас  newsm20

# 1 070

[/quote]

Стефан  Hug

Уникален глас  newsm20
[/quote]

Съгласна съм! Изумена съм , Браво! Simple Smile
А за Славка... Някак цвета на косата и тоалета и прекалено много се сливаха , нямаше контраст..Но определено по ми харесваше от да речеме ... (забразих и името) майката на 4те деца , женена за 10 год по=млад... Славка стана по-красива от нея Simple Smile
А Тодор е  Heart Eyes Интересно ми стана - в кого точно се е влюбил..... newsm78

# 1 071

Денка се казва, тя ми е фаворит  Crazy

...

Това момче хубаво пя, да ни кажа уникално  Crazy

...

Славка изглеждаше не чак до там добре, но въреки това ми хареса приятна женица е... а за Тодор и на мен ми стана интересно коя ли ще е любовната му половинка от екипа  newsm78

# 1 072
а за Тодор и на мен ми стана интересно коя ли ще е любовната му половинка от екипа  newsm78

Не успях да го гледам цялото предаване.... но ако Тодор се е сгаджил с някой от екипа, то ще да е с някоя "-джиян"... то други там няма  Crazy

# 1 073
  • somewhere over the rainbow
Не, не, това беше уникална тъпотия с "Камино"-то Sick Може и да пее добре момчето, но определено на това място се очакваше да е Лили Иванова. То цялата им е такава Sick

Сега огледах подробно и двамата. На Тодор май скулите са му в повече, доста...изпъкнало му изглежда лицето. А и стария нос по-ми харесваше. Вярно беше дълъг, ама по-мъжкарски ми изглеждаше. Въпреки всичко смятам, че Тодор е едно от най-добрите им попадения...до сега де.
Славка не я докараха нещо Confused Подмладена е, но не е по-хубава Naughty А носа как й го оставиха така, дълго има да се чудя. newsm78

# 1 074

Не успях да го гледам цялото предаване.... но ако Тодор се е сгаджил с някой от екипа, то ще да е с някоя "-джиян"... то други там няма  Crazy
[/quote]

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А как красиво говореше за новота си любов... Heart Eyes

# 1 075
а за Тодор и на мен ми стана интересно коя ли ще е любовната му половинка от екипа  newsm78

Тццц за кой говориш все пак, аз НИ разбирам  Mr. Green

# 1 076

[/quote]

Тццц за кой говориш все пак, аз НИ разбирам  Mr. Green
[/quote]

За това че е някой от рода на Халваджиян (те нали са всичките известни и са в екипа на предаването- Маги Халваджиян , Кремена...и ощееее....) Simple Smile)

# 1 077
  • по пътя на светлината
Какво беше това момче-уникално........... Shocked Shocked Shocked

# 1 078
А носа как й го оставиха така, дълго има да се чудя. newsm78
Още в самото начало на предаването Славка наблегна, че иска обезателно корекция на носа си и то най-вече в месестата му част. Докторът подскочи като ужилен и каза, че нейният нос е проблемен, а месестата част е доста трудна за работа. Славка настоя да поправи тази точно част и той ужким обеща, но всички виждаме резултата. Прилагат се еднотипни операции спрямо всички участници. Явно са гледали да е по-малко работата и по-евтина процедурата newsm78.

# 1 079
[quote author=Nedda link=topic=172378.msg5132743#msg5132743 date=119143558

За това че е някой от рода на Халваджиян (те нали са всичките известни и са в екипа на предаването- Маги Халваджиян , Кремена...и ощееее....) Simple Smile)
[/quote]

Ясно, ми аз Кремена не мога я гледам, но ясно... Емии ще се разбере по натам със сигурност  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт