"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 264
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Ама тя е общоизвестна.От дете мечтаела да е като куклата Барби.
Но не това е важното.Не всеки може да си позволи всичко това.
Обаче, като говорим за "Пълна промяна" - ей това е - от грозно пате - лебед.
Тая мацка изглежда на двайсет и нещо, а отдавна е минала четирийсетте.
Сложих я заради коментарите, че една жена, ако си била грозна, нямало как да стане хубава.Е, има, има начин.
А на Славка даже грозната двойна брадичка не успяха да оправят, въпреки че в сайта си въпросният доктор твърди, че има най-добрата апаратура точно за тази цел.
Н.Георгиев поне докара шията на Денка.

# 1 096
  • по пътя на светлината
Пластичния хирург само повтаряше каква мацка е ,за пръв път виждам такава емоционална реакция на лекар , удивляваше се на творението си....... Rolling Eyes

# 1 097
В България имаме добри хирурзи-това е факт, но всеки лекар ще ви каже, че няма добър естетичен хирург, който да може да прави всичко добре-затова навън хората се специализират в определена област-тяло, лице. Казват, че за естетичната хирургия висш пилотаж е да направиш от един наистина проблемен нос нещо красиво-не всеки може да го прави. Този хирург наистина не може-то се видя ясно. Много често има проблеми извън  това, което ние  виждаме и са необходими много години практика точно за ринопластиката....жалко за жената-аз като собственичка на проблемен нос наистина й влизам в положението-да имаш надежди, че най-големия ти външен "кусур" ще се оправи, а той сега изпъква най-много.....дано в предаването не видим повече такива грешки, защото това си е направо грешка от тяхна страна.

# 1 098
  • София
А пропорциите на лицето???
Ами тя преди изглеждаше по-пропорционална.Сега има някаква странна брадичка и голям нос, който странно увисва при усмивка.
Да й беше пипнал и челюстта.Не работят в синхрон със стоматолозите.След оправяне на усмивката, се променят чертите на лицето.Това беше много ясно на хирурзите в американския формат.Там им правеха временни протези, да види пластичният как ще изглежда лицето после, с новите зъби и тогава да моделира.
А тук - първо ги оперират, после ги "озъбяват" и накрая - усмивка на травестит и някаква брадичка на пуйка.

Не че е станала грозна жената, ама......далеч не стана дори малко, мъничко хубавка.Поне малко, бре!!!Имаше потенциал тая жена.Затова ме е яд.

# 1 099
Сега и аз, по ред на номерата Simple Smile:
1. Гала- приличаше на коледен подарък с тази рокля, все още не е минал Хелоуин, за да се издокарваме в тон с коледния сезон Rolling Eyes
2. Кремена - какъвто и стилист да е, доста еднотипно се облича според мен, с тези сутиени навън и деколте, от което няма какво толкова да се покаже.. Tired. С късата си коса може да си прави различни превъплъщения за всяко предаване, наистина да шокира аудиенцията, а тя все една и съща таралежеста прическа като своята най-добра приятелка. С вчерашния си 'аутфит/ансамбъл' тип колежанка хич не ми допадна.
3. Тодор изглеждаше щастлив, доволен и спокоен...и влюбен Blush, радвам се за момчето, има излъчване, което вече не се крие под шапката и очилата. Може и да не ви прилича на Дейв Геън, но аз се изкефих много на цялостната му нова визия. Не мога да кажа същото за нито едно от момичетата. Може би само Денка изглеждаше толкова щастлива и доволна, и наистина подмладена.
4. Славка-изглеждаше ми студена и сякаш не се чувстваше комфортно в кожата си. Защо на нея не й дадоха достатъчно ефирно двеме, та тя едва успя да сподели две думи на кръст, след като я поканиха след мъжа й на сцената?! Много я претупаха, нито й дадоха шанс да сподели тя какво мисли и чувства, нито на нас шанс да я поогледаме по-подробно Sad
5. Този доктор и на мен с твърде емоционалната си реакция ми се видя малко 'фалшименто'... Thinking

# 1 100
msbilt, 1, 2, 3, 4 и 5  thumbsup Абсолютно! Точно така мисля и аз! Особено доктора... Оскар направо! smile3501

# 1 101
  • София
Абе, ако ще говорим пак за стайлинг, най-яката гавра снощи беше с Мадлен.Тоя тиролски имидж плюс златните ботички, като фея от планината, само дето не доеше крава и нямаше мармоти, правещи шоколад.

# 1 102
  • по пътя на светлината
Абе, ако ще говорим пак за стайлинг, най-яката гавра снощи беше с Мадлен.Тоя тиролски имидж плюс златните ботички, като фея от планината, само дето не доеше крава и нямаше мармоти, правещи шоколад.
Умна жена е и със собствено мнение,какво ли я е омагьосала Баба Яга ......... Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 103
Ау! Верно! Като позастаряваща горска фея беше и в главата и като тиролска краварка в рокличката, а чепиците бяха... Sick Дали да благодари за този вид на Кремена или сама е стигнала до това извращение за визията си!  hahaha

# 1 104
КЛОНКА, отдавна не се бях смяла с глас пред монитора, но ти просто изби рибата с това изказване Laughing Мадлен я бях забравила в списъка си, но аз по принцип я харесвам, та съм малко пристрастна и затова не я коментирам. Досега тя изглеждаше най-нормалната от 'светата троица' в това предаване. И тъкмо вчера мислех възторжено да пост-на, че искам коса с кичури като на Мадлен, но след вчерашното вълнообразно творение, нещо ми стихна ентусиазъма. Май всички се стремяха снощи към някакво ученическо/колежанско излъчване, което не им ходи на годинките вече...
Кристал, радвам се, че ме подкрепяш Peace Hug

# 1 105
Умна жена е и със собствено мнение,какво ли я е омагьосала Баба Яга ......... Joy Joy Joy Joy Joy

Вчера Мадлен Алгафари ми заприлича на Сара Джесика Паркър в някое от многото и превъплащения

Гала е достатъчно красива, за да изглежда добре, в каквото и да е облечена. Достатъчно умна, за да не рита срещу този, който дава хляба, но на моменти доста несъобразителна с отношението си (приказките), което мен лично много ме дразни по принцип като черта от характера не само при нея.

Кремена Халваджиян явно харесва различното, явно се интересува от всичко, което би направило живота по-интересен и цветен. Отива й начина, по който се носи, защото това е тя, това е част от нея, но аз лично не мога да разбера нейния стремеж другите да я наподобяват, най-вероятно не е нарочно, най-вероятно просто е нещо, което не може да избегне, както не може да избяга от себе си и от търсенето на себе си (може би търси себе си и в другия отсреща?). ....Нямам си идея, просто си разсъждавам.
До колкото се отнася до работата й, не ми харесва това, че копира. Копирането е етап от обучението, но не би следвало да е начинът, по който се работи, когато става въпрос за истински професионализъм.

НО на нея й е даден шанс и доста пари, за да покаже на какво е способна, явно дава всичко от себе си, много се старае, влага сили и емоция, но дали това е достатъчно?.....Щеше да е глупаво да не се възползва. Разбирам.

Аз се чудя толкова ли няма и други хора, които да заслужат шанса да са стилисти или водещи в тази НОВА телевизия. Гала е водеща на половината им предавания. Аз лично не гледам нито едно от тях. Дори това "Пълна промяна" съм го гледала 2 пъти и то студийните излъчвания и веднъж се излъгах да гледам едно за процеса на промяна, което не ме спечели като зрител за напред. Дано поне хората, участващи в него да са наистина доволни от това, което им се е случило.

# 1 106
Ей тоя нос на Славка щеше да ми избоде очите  Outta Joint пфу язък за жената,скопосаха и носа  Tired
Снощи не можах да го гледам.Кажете какво даваха!

# 1 107
Грешка Embarassed

# 1 108
Вчера Мадлен Алгафари ми заприлича на Сара Джесика Паркър в някое от многото и превъплащения
Я не обиждай Сара Джесика Паркър! Mr. Green

Гала е достатъчно красива, за да изглежда добре, в каквото и да е облечена. Достатъчно умна, за да не рита срещу този, който дава хляба, но на моменти доста несъобразителна с отношението си (приказките), което мен лично много ме дразни по принцип като черта от характера не само при нея.
Въпрос на вкус е красотата на Гала. Също така би могла да се нарече красавица, ако не е носът, белега между веждите, фалшивата усмивка и безумната прическа, която никак, ама никак не и отива и не е в полза на нейната "красота". "Достатъчно умна" не е най-точния израз! Достатъчно хитра и пресметлива - ДА! За останалото - Peace

Кремена Халваджиян явно харесва различното, явно се интересува от всичко, което би направило живота по-интересен и цветен. Отива й начина, по който се носи, защото това е тя, това е част от нея, но аз лично не мога да разбера нейния стремеж другите да я наподобяват, най-вероятно не е нарочно, най-вероятно просто е нещо, което не може да избегне, както не може да избяга от себе си и от търсенето на себе си (може би търси себе си и в другия отсреща?). ....Нямам си идея, просто си разсъждавам.
До колкото се отнася до работата й, не ми харесва това, че копира. Копирането е етап от обучението, но не би следвало да е начинът, по който се работи, когато става въпрос за истински професионализъм.
Кремена Халваджиян проявява леки признаци на едно поведение, което може да подлежи и на диагностициране. Начина по който се носи... Да, отива на налудничавия и вид! Защото само Господ Бог е създал човеците по свой образ и подобие! (не съм някаква върла поклонничка на християнството и всичко свързано с него, просто сам чела книжки). В търсене на себе си би трябвало да потърси квалифицирана помощ, но най-вероятно няма да е подходящо да ползва тази на Мадлен Алгафари. Копира, защото не може да се напъне да измисли нещо сама, а тооолкова и се иска! В никой случай не мога да свържа "Професионализъм" с Кремена Халваджиян!

НО на нея й е даден шанс и доста пари, за да покаже на какво е способна, явно дава всичко от себе си, много се старае, влага сили и емоция, но дали това е достатъчно?.....Щеше да е глупаво да не се възползва. Разбирам.
Който си не може, просто си не може! И шанс и пари, и квото и да му дадеш само с желание нищо не става! Трябва си акъл и истински талант за това. Пък и много, много знания. "Уличния университет" или школата "Разглеждам картинки в списания" не стават!

Аз се чудя толкова ли няма и други хора, които да заслужат шанса да са стилисти или водещи в тази НОВА телевизия. Гала е водеща на половината им предавания. Аз лично не гледам нито едно от тях. Дори това "Пълна промяна" съм го гледала 2 пъти и то студийните излъчвания и веднъж се излъгах да гледам едно за процеса на промяна, което не ме спечели като зрител за напред. Дано поне хората, участващи в него да са наистина доволни от това, което им се е случило.
Има, има! Но не принадлежат към империята "Халваджиян"! Навсякъде се говори за това какви са турците, циганите и други съсловия, а никой никъде не споменава арменците! Те са като евреите, а за евреите имам особено мнение #2gunfire . Гледай, защо не гледаш? Ще ти бъде интересно да си оформиш мнението за тези хора, а то според мен, е напълно вярно, за малкото време, което си им отделила! Дано са щастливи променените хора наистина, защото представяте ли си някои от тях, които преди са се чувствали зле, за да потърсят такъв радикален начин за промяна, сега да се почувстват още по-зле!?

MaDMamA, bouquet !

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 17:06 от Кристал

# 1 109
 Такъв анализ на постинг не бях виждала  Mr. Green!
Да, ще се съглася с теб за г-жа Паркър, няма да повторя  Laughing, но просто нямаше как да не ми направи впечатление отново копирането и то от ролята й точно в "Сексът и градът". Там пък бахти наглия стилист, как можа да съобрази за  4-те жени, които  са толкова различни като типажи, да подчини външността им на съответната роля?!?!?! Умът ми не го побира! Crazy(ха!)
 Няма да започна да гледам нещо, от което не мога да намеря нищо за себе си. Нито ме вдъхновява, нито ме стимулира за нещо хубаво. Само ми се реве като ги видя, а да рева не ми е от любимите занимания.

Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт