"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 193
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 270
Не може на финала да показват толкова "омазани" с тонаве грим лица - ми то нищо не виждаш от "пълната промяна"...То това с гримирането могат и жените вкъщи да го правят, не е нужно да ходят на толкова манипулации ако пак ще им се налага да се мацат с гримове в такива количества...А за дрехите - нямам коментар Sick

Това е изкопирано от оригиналния формат на шоуто, там ги правят същите.
А и все пак тази вечер ще покажат двете жени след шоуто, в нормалната им среда, така че ще ги видите и без тоновете грим.

# 271
Не може на финала да показват толкова "омазани" с тонаве грим лица - ми то нищо не виждаш от "пълната промяна"...То това с гримирането могат и жените вкъщи да го правят, не е нужно да ходят на толкова манипулации ако пак ще им се налага да се мацат с гримове в такива количества...А за дрехите - нямам коментар Sick
Защо да не могат?И в американското и в английското ги гримират по същия начин.
Че какво им е пък на дрехите?На мен ми харесват много.

# 272
А бе добре си ги правят.
Някой каза, че в американското влизат грозни и излизат малко по- грозни, така си е...
Друг е въпроса ... например тази Боряна, гледах само момента как я режат, не съм гледала цялото предаване и не я видях на финала, ама те я рязаха къде ли не -  по лицето- уши, нос, очи, устни, цици, корем, бедра, колена, дупе.... това ми се вижда ненормално на мен.
Аз не бих се подложила на чак толкова много хирургични намеси.

# 273
За дрехите не знам, въпрос на вкус, обаче и аз видях, че бръчките около устата й си седят. Освен това не забелязах повдигнаха ли й веждите, щото според мен имаше нужда. Някой обърна ли внимание?

# 274
Вчера успях да го гледам и, честно казано, не съм очарована. Жената наистина имаше нужда от промяна, защото изглеждаше доста по-възрастна от 50 годишна. Учудих се, че не й направиха лифтинг на лицето и не знам до каква степен промяната е успешна. Затова довечера ще гледам с интерес...
Иначе на представянето си изглеждаше супер. Направи ми впечатление, че "гаджето" й е с доста по-опънато лице от нея...

# 275
Направи ми впечатление, че "гаджето" й е с доста по-опънато лице от нея...

Неестествено изпънат и лъскав беше.

# 276
А бе добре си ги правят.
Някой каза, че в американското влизат грозни и излизат малко по- грозни, така си е...
Друг е въпроса ... например тази Боряна, гледах само момента как я режат, не съм гледала цялото предаване и не я видях на финала, ама те я рязаха къде ли не -  по лицето- уши, нос, очи, устни, цици, корем, бедра, колена, дупе.... това ми се вижда ненормално на мен.
Аз не бих се подложила на чак толкова много хирургични намеси.
Е нали промяната трябва да е пълна?

А защо не казват колко кг свалят?В американското ги казват.

# 277
Аз харесвах Гала в "На кафе", много й отиваше, жалко че го спряха. В никое друго предаване не ме кефи, но тук по бива от в "Имаш поща" например...
Не знам, не мога да я възприема ли...супер изкуствена ми е. Rolling Eyes "На кафе" беше нейното предаване според мен.

А за това колко трябва да се показва - ок, да показват части от хирургическите интервенции, не е толкова страшно, но защо показват циците на всички?!?!? Супер тъпо е!

# 278
Аз нямам възможност да гледам съсредоточено предаването,но снощи гледах малко и ми хареса как я направиха жената.Огромна разлика преди и след.

# 279
...но снощи гледах малко и ми хареса как я направиха жената.Огромна разлика преди и след.

Дали? Дано разберем довечера...

# 280
  • София
В едно интервю Маги Халвадж. казваше,че някои от хирурзите са си избирали по-леките  операции,разочарован е , и няма да работи повече с тях.
Може би снощния случай е такъв защото  и аз не видях някакви  по-сериозни хирургически намеси.
А и какво беше това "злокачествен тумор", да не би заради това да не са и правили лифтинг.
Всъшност не разбрах  къде са открили тумора.

# 281
  • Все на втория етаж
На мен ми харесаха и двете жени и промените им. Честно казано очаквах предаването да е много постно, но останах изненадана. Все пак е добре според мен да ги показват и точно преди да ги нагримират, за да се добие по- ясна представа за промяната. Те и довечера отново ще са нагримирани от телевизионните гримиьори предполагам, няма да е като на представянето, но пак ще са със хубав грим. А аз искам да ги видя без грим след всичките тези манипулации, така натурални както ги дават в началото.

# 282
Защо да не могат?И в американското и в английското ги гримират по същия начин.
Че какво им е пък на дрехите?На мен ми харесват много.
Аз бих искала просто да видя наистина какво се е променило в тези жени и тоновете грим не ми позволяват да открия истинската разлика - затова мисля, че не би трябвало на представянето да изглеждат като с маска в цирка...А за дрехите - въпрос на вкус, на мен не ми се нравят!

# 283
  • София
Като прочетох всичко за Гала, само ще добавя, че трябваше да вземат друг чове за водещ. Много ми е странна тази практика на НОВА ТВ да използват до дупка едни и същи лица - Гала и Ники Кънчев.

# 284
Като прочетох всичко за Гала, само ще добавя, че трябваше да вземат друг чове за водещ. Много ми е странна тази практика на НОВА ТВ да използват до дупка едни и същи лица - Гала и Ники Кънчев.

от там нататък няма да коментирам лицата- Азис, Китаеца, Маги Желязкова ли каква беше, като чуя НОВА ТВ и само за тях се сещам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт