"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 164
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 255
абе добре ги нагласиха първите 2....да взма и аз да се запиша ли Simple Smile да замяазам на човек и аз  Crazy

# 256
Бабето стана мацка от класа. Ама на тоя Валери(познатият й) му падна ченето като я видя  Peace

Тъжно, че майка й почина...Досега и двете мацки имат труден живот...ЯВно повечето участници са с такъв...

# 257
Няма нищо смешно,то ти идва направо да заревеш като видиш носа и бюста на Гала,за прическата да не говорим ooooh!

Mr. Green

Таз вечершната женица я направиха много добре... Разликата е доста фрапантна...  #Crazy

Еххххххх и аз искам корекции, ама хора само за корекции тип слаНина и мАс не взимат в това предаване...  Mr. Green

Направи ми впечатление на представянето, едно от момичетата да казва, че не си харесва тялото... като я гледах виждах самата мен си над 100 кг. ми мога само да й кажа, че с искане и с мечти не става таз работа, трябвало е не само да го иска, а да положи усилия за да го има или е трябвало да се регне тука във форума и на база целия чудесен колектив който вирее напред назад из темите би и помогнал да свали 20-30 кила поне..., ама друга тема просто си разсъждавам на глас...  Laughing

Иначе са си супер симпатични и сега всички участнички - те са хора като нас, нищо по фрапантно и различно няма в тях... И сега цяла БГ се оглежда в тяхните лица и просто на следващата пълна промяна всичко живо що диша ще иде да кандидатсва и да се пробва, че знае ли човек на кой ша му излезне кЪсметУ...  Mr. Green

# 258
  • somewhere over the rainbow
Като стана въпрос за Гала, тя има груби и мъжки черти, доста е...мъжествена в лицето. Бе направо си ми прилича на онези мъже, дето се правят на жени /да не използвам цинизми/ Rolling Eyes

За предаването - не е много мой тип, идва ми прекалено сълзливо. Трудния живот на участниците е с цел засилване на драмата Cry Въпрос на вкус... Но ми направи впечатление, че промяната е наистина пълна - ни мойш ги позна Joy Харесват ми резултатите, определено Flutter В чуждите предавания не ги променят толкова, повечко грим, лак за коса и високи токчета. Влизат грозни и излизат грозни Mr. Green, а като вземат да ги превъзнасят какви красавици били станали, падам от стола ooooh! За сега нашенските резултати са по-добри Peace

# 259
  • София
Че какво й е на Гала, аз я намирам за хубава.
Има излъчване и осанка, а камерата я обича.Гала има много добро екранно присъствие.
Носът й не е съвършен, а чест й прави, че не се е "надарила" с няколко кубика силикон.
И Мадлен е остаряла, и Кремена не е нито първа младост, нито първа хубост, но те са личности и на тях не им трябва промяна на имиджа, нито на живота посредством промяна на външността.

# 260
  • София
На мен също много ми харесва предаването. Как ги направиха двете участнички също ми хареса. Е, имам мнение за вида на водещата и стилистката ... Но всеки има право да се прави на каквото си иска.
До тук единствено не ми харесват дрехите. Твърдо панталона вчера беше кофти изработка. От камера си личи, че шева е направен калпаво- набрано, а на живо хич и не искам да го видя. Но финалната рокля днес беше хубава, за разлика от доста дрипи, които показаха преди това.
Последно, за разлика от някой мнения преди това, аз харесвам, че се показва и част от манипулацията. Защото така човек искащ да се подложи на корекция придобива по- реална представа за нещата. Е, болката няма как да я покажат по телевизията.

# 261
и на мен гала ми харесва...не виждам що толкова я плюете горката

# 262
  • Габрово
И на мен Гала ми харесва.
А тази женица днес каква мацка я направиха.....синът й може да й мине за брат.

# 263
И аз я харесвам Гала, харесвах и предаването и "На кафе", но уви спряха го

А за днешното предаване - много готина я направиха тая женичка  Grinning

# 264
  • София
Честно казано, не е съвсем ясно доколко са я направили наистина такава, каквато изглеждаше на представянето.Много ефекти използват за финалните кадри.Не стигат тоновете грим, а и те - допълнително.Да не забравяме как изглежда Нели Рангелова в новия си клип и как в действителност или на екран, без ползване на софтуер.А иЛили Иванова в клиповете си е като някаква 30-годишна мома.

Жената не я бяха доизкусурили.Виждаше се, че не са премахнали част от двойната брадичка, например.
Ще ги видим утре на живото предаване.Дано наистина е "живо".

# 265
За мен Гала на живо е нещо съвършено.

# 266
На мен пък ми харесва Гала.
И днешната жена ми хареса как я направиха.Гаджето й направо си глътна граматиката Mr. Green

# 267
  • София
За мен Гала на живо е нещо съвършено.

tribalizmos ти ли беше агента от шоуто  Thinking
дай повече материал и пикантерии де Praynig

# 268
днес не гледах изцяло предаването,че детето не ме оставяше на мира...

обаче имам един въпрос-защо бръчките около устата и напълниха само с филър  newsm78 не направиха ли й някаква операция за изпъване на кожата....

ако махнем наистина тоновете грим - май не са се справили много добре в долната част на лицето ...

# 269
Не може на финала да показват толкова "омазани" с тонаве грим лица - ми то нищо не виждаш от "пълната промяна"...То това с гримирането могат и жените вкъщи да го правят, не е нужно да ходят на толкова манипулации ако пак ще им се налага да се мацат с гримове в такива количества...А за дрехите - нямам коментар Sick

Общи условия

Активация на акаунт