"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 958
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 945
Кръстьо Капанов! Кой ли би се доверил на плешив коафьор?   Thinking
Аз!

# 946
 Емилиян Събев не беше ли дизайнер в "Drago&Rado"?

# 947
Да, криейтив е на Drago&Rado сега, но в CV-то му има и куп други неща.

# 948
Кръстьо Капанов! Кой ли би се доверил на плешив коафьор?   Thinking
Аз!
Бъзикаш се  Crossing Arms Че той още живее в соцвреме  Rolling Eyes

# 949
Не се бъзикам.

# 950

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 11:40 от Кристал

# 951
Защото видях в кой магазин бяха, а на Славейков и на Витошка магазините на Пепина изглеждат доста по- зле.
Ако си ги посещавала, би трябвало лесно да разпознаеш, че Кремена определено не ги води в магазина на Славейков.

# 952
Мисля, че снимките са в магазина срещу паркинга на CCS, а не в шоурума (който е близо), но не съм сигурна. Casadei на Раковска също е техен.

# 953
Българския формат на предаването нещо никак не ми допада, щом станах фенка на Сървайвър, дето ми се виждаше супер тъпня......
Само за сравнение американското Extreme makeover редовно го следях!

# 954
Мисля, че снимките са в магазина срещу паркинга на CCS, а не в шоурума (който е близо), но не съм сигурна. Casadei на Раковска също е техен.

Къде там Пепина имат магазин?  Thinking

# 955
Страшен сладур стана пича снощи.Много мой тип мъж-екстравагатнтен,небрежен,интелигентен...

# 956
Супер е Simple Smile   това предаване е върха 10х Албена от Враца ми е сестра  Party  много е дива  Grinning

# 957
  • somewhere over the rainbow
Дам, готин стана младежа...и на 40 г. /бъркам ли newsm78/ Евала Peace Ама да не забравяме, че той и преди не изглеждаше зле Naughty, малко плешив, неподдържан и... намръщен. Иначе симпатяга Flutter  Ее, т'ва усмивката е голяма работа...колко го промени само. Абе с два думи - хареса ми Peace
Иначе то стана ясно вече, че са избрали що годе симпатични хора, за да не се изложат после hahaha
Да, Гала беше с по-дълга коса и определено повече ми допадна - нежна и женствена /което й липсва с късата коса/.

# 958
....но аз лично не съм виждала англичанки или скандинавки с яка ноктопластика, сутиени на показ и прашки над панталона, а това повярвай ми й е запазена марка (а, и корсетите). .....

Аз смея да не се съглася с точно това обаче....Скандинавки не съм гледала, но англичанки колко години съм наблюдавала в естествената им среда и точно почти всяка втора е с адска ноктопластика, гащи и сутиени на показ от всякъде, барабар със 100 кила месо, изливащо се от някъде за пиниз  Mr. Green За мен пък Англия е много мила страна, но англичанките имат доста странна представа за дрешки (масовка). Има и много раздвижени, неглиже, но секси мадами, но все пак цари обличането на тъмно  Twisted Evil
Отбелязвам за протокола, че съм фен не само на високите токове и завързаните тоалети, а и не съм от "майките в морската"  Laughing

Кремена просто ми е посредствена малко, но с много желание да е интересна и новаторска и много се напъва за това.
На мен ли ми се стори обаче, че вчера беше доста по- внимателна и мила с мъжа?!

Магазина за обувки със сигурност не е на Славейков или на Витошка. Може да е този до мола, но като, че малко по- просторен ми се струва....Може да е от камерите и осветлението  Rolling Eyes Магазина "там" се намира точно в сградата с/у мола до Хемус от другата страна на улицата, която продължава нагоре по баира (егати обяснението, така и аз незнам дали бих го намерила  ooooh! ).

# 959
Кремена е жена с класа, не само, защото може да си позволи всичко. Прекрасно знае, че скандалното и различното винаги продава, дори и да го обявяват за кич. Самият факт, че на толкова страници тук и в Клюкарника се коментира предимно нейната визия е достатъчен. Аз съм пристрастна и бих се оставила в нейните ръце, но защо ли не се сещам за някой друг известен стилист у нас?  newsm78 А, да! Кръстьо Капанов! Кой ли би се доверил на плешив коафьор?   Thinking

ай, стига ве Crazy
базикаш се!!!
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт