"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 947
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 930
За майките в Морската:
http://oshte.info/004/000105/05/2005/gala.jpg
 Grinning

# 931
Гала снощи не беше ли с по-дълга коса?Ако е решила да промени дължината на косата си ще бъде много хубаво.Не я харесвам с къса коса.

# 932
На мен пък нещо не ми харесва предаването особено. Confused
Прекалено брутални неща дават и то толкова рано вечер. ooooh!
Гледах го само първите пъти,но после спрях,защото не ми се гледат кървища и шевове. Confused

# 933

La Bombe, и аз отдавана искам такава операция-колко ти струва тогава и доволна ли си от тази клиника и докторка. Аз също се зарадвах, че я дадоха отблизо-нещо, което го правят всеки път в американския вариант.
600 евро на око + 50 евро за прегледи, или преведено на български - 2500 лева.Едва ли се е променила цената за една година.

# 934
Гледах го само първите пъти,но после спрях,защото не ми се гледат кървища и шевове. Confused

Човек като гледа как ги рушкат с разни шишове да им изкарат мазнините,просто губи апетит.Полезно е предаването,с две думи.

# 935
600 евро на око + 50 евро за прегледи, или преведено на български - 2500 лева.Едва ли се е променила цената за една година.
Благодаря ти, моят диоптър е изключително висок, така че съм чувала, че първо се минават няколко прегледа, за да преценят дали операцията ще има висок процент успеваемост. Явно ти си доволна  Peace Сори за оф-а.
Момчето ме трогна, визията му накрая ми напомняше на стила Депеш Мод и малко на техния фронтмен Heart Eyes

# 936

Човек като гледа как ги рушкат с разни шишове да им изкарат мазнините,просто губи апетит.Полезно е предаването,с две думи.
Joy Joy Joy
Руешението - трябва да се вечеря до 8 часа Mr. Green

# 937
А за гримьорката нещо да кажете?
На Узунджовска или на Хан Аспарух е?

# 938

Joy Joy Joy
Ако могат да изместят предаването в 15 часа  Grinning

# 939
Благодаря ти, моят диоптър е изключително висок, така че съм чувала, че първо се минават няколко прегледа, за да преценят дали операцията ще има висок процент успеваемост. Явно ти си доволна  Peace Сори за оф-а.
Момчето ме трогна, визията му накрая ми напомняше на стила Депеш Мод и малко на техния фронтмен Heart Eyes
Да, наистина приличаше на него ShockedЧудех се на кой ми прилича.
Моя също беше висок -5.Да, първо се минават няколко прегледа, скенери и т.н., за да видят дали си годен и дали не е изтъняла ретината.Ако ставаш - ти правят операцията.
Естествено, че съм доволна, 23 години ги носех.

# 940

Joy Joy Joy
Ако могат да изместят предаването в 15 часа  Grinning
Направо  да пускат повторенията сутрин и обед Joy

А за гримьорката нещо да кажете?
Стига па ти, сега и нея ще оплюят Joy

# 941
Търсих...и видях една руса ,късо подстригана мацка....Това ли е тя  newsm78 Мисля че е много готина. Облича се в "ню адже" стил. Peace
Сега разбирам защо българките не я възприемат.Тя не се облича "по български" .Много западнярски се носи мацката... Wink  Тук всички жени се носят така. В България клоним към италаинската мода,стилно елегантно...високи токчета....а тя е към агнглийската мода,където всичко   е "неглеже"  и "небрежно" подредено....и  много интересно ...  Flutter
Тя е "различна"  и нестадндартна .... Grinning
Аз пък евала и правя че не копира всички...а се откроява и е много дива и готина.И си има неин имидж който старшно и ходи... Heart Eyes  Паднах си по нея...  Heart Eyes Поне от това което видях.... Peace
А трябва ли да е "стандартна "красавица"...  Wink

Разбира се, че не трябва да е стандартна красавица, аз лично не бих си позволила да обсъждам дали е хубава или не, каква й е устата, прическата и т.н.
А по въпроса за стилът й - всеки човек си има собствен вкус, затова светът е шарен.
Но понеже го определи доста категорично, не знам какви нейни снимки си гледала, но аз лично не съм виждала англичанки или скандинавки с яка ноктопластика, сутиени на показ и прашки над панталона, а това повярвай ми й е запазена марка (а, и корсетите). Кремена изключително много харесва италианската мода, любими са й италианските дизайнери, гледа много италианска телевизия, живяла е в Италия с мъжа си и двамата обожават тази страна.  Peace

# 942
, сутиени на показ и прашки над панталона, а това повярвай ми й е запазена марка (а, и корсетите).
Сигурно за това толкова ми харесва.И аз ходя така Mr. Green

# 943
Кремена е жена с класа, не само, защото може да си позволи всичко. Прекрасно знае, че скандалното и различното винаги продава, дори и да го обявяват за кич. Самият факт, че на толкова страници тук и в Клюкарника се коментира предимно нейната визия е достатъчен. Аз съм пристрастна и бих се оставила в нейните ръце, но защо ли не се сещам за някой друг известен стилист у нас?  newsm78 А, да! Кръстьо Капанов! Кой ли би се доверил на плешив коафьор?   Thinking

# 944
Аз съм пристрастна и бих се оставила в нейните ръце, но защо ли не се сещам за някой друг известен стилист у нас?  newsm78 А, да! Кръстьо Капанов! Кой ли би се доверил на плешив коафьор?   Thinking
[/quote]

Нали правиш разлика между стилист, който се занимава със стайлинг, т.е. определя цялостната визия и "стилист-коафьор", какъвто е Капанов - това са две коренно различни неща?...
Сандра Клинчева, Емилиян Събев, Георги Манов, да продължавам ли...

Общи условия

Активация на акаунт