"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 100
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Не, не бих се подложила, още по-малко в ръцете на български хирурзи. След 10-на години  ще си направя лифтинг на лицето, но няма да е тук.
АЗ също не бих се подложила заради публичността, заради факта, че ще оперират бг хирурзи... А иначе бюста мисля след второ раждане да се оправа и да и аз съм за лифтинга, но не в БГ.

# 76
Голяма фенка съм на америкакската версия - много добри им бяха хирурзите и зъболекарите.Чудеса направиха с някои от участниците.
С голям интерес ще гледам предаването или по-точно сеира на лекарския екип, с какви предизвикателства ще се справят Joy

# 77
Сигурна съм, че нашите хирурзи ще се справят, има много свестни лекари, не знам някои негативни мнения, отгоре на какво изказват мнение, след като самите те не са се подлагали на такива интервенции. Чета и в тялото и като гелдам колко много момичета/жени, че и мъже са си правили пластики, съвсем не мисля, че хирурзите ни са скапани  Naughty Вярно, има и много непрокопсаници, но се надявам, че няма да ги изберат точно те да правят пълната промяна на участниците.

Сигурна съм, че резултатите ще са добри, мисля, че на доста хора ще променят живота. Не вярвам само с връзки да подбират хпрата  Wink Ако и да има такива случаи, те няма да са всички  Peace

Все пак си мисля, че имат шанс по-фрапантни случаи- деформирани лица, тела, които имат нужда от по-сериозна работа, за да си личи промяната. Ако не ме беше страх и мен толкова, на драго сърце бих си направила това онова  Wink, но...никога няма да ме изберат...за добро или зло  Wink

# 78
Не бих отишла.
Няма и за какво, кусурите ми са дребни.

На същото мнение съм.
Има хора,които наистина се нуждаят от такава промяна,съдейки по видяното в чуждите формати.Жалко,ако са го побългарили и са предпочели хората с връзки...

# 79
Наистина, дано да подберат хора, които имат нужда и нямат възможности за такива интервенции!

Иначе аз си се харесвам, само зъбите бих искала да са ми по-бели, ама за тях трябва да търся няк'во друго предаване ...хм.. 'зъбна промяна??!? "  Joy 

Също нямам нищо против лифтинга след време, и при проверен хирург  Mr. Green незнам за българските пластични хирурзи, но предполагам, че и те като колегите си лекари, може да са много добри, и герои/визирам условията на които работят/ , но нямат материалната база, техниката и опита на един хирург в САЩ да речем.

# 80
  • Sofia
Аз очаквам предаването с интерес, само много ме дразни песента към рекламата "You are so beautiful" Rolling Eyes Направо подигравателно ми звучи, "Толкова си красива, ела да ти направим 7-8 пластични все пак" . Не знам кой го е измислил ама ми се струва адски нетактично. Close

# 81
..."Толкова си красива, ела да ти направим 7-8 пластични все пак" . Не знам кой го е измислил ама ми се струва адски нетактично. Close
Има го този момент, но цялото предаване не е много тактично. Съдейки по чуждите формати все пак е за добро - помагат на хората.
Относно компетентността на лекарите, изобщо не се притеснявам. Българите са доказано добри специалисти в много области, така че е нормално и в пластичната хирургия вече да има такива...
Всъщност, лошото е, че въпросната е доста скъпо упражнение, защото си мисля, че почти всяка от нас, ако не сега, то след време, би искала да пооправи нещо по себе си... Simple Smile

# 82
Нямам кой знае какво да си променям,но писах и ми отговориха да пратя въпросните снимки без грим.
Но не е само това.Искат адреси,телефони на близки хора и на хора ,които са в непрекъснат контакт с вас.
И знаете ли какво значи това?
Според мен кошмар за близките ми от страна на журналистите.
На кастинга няма да отида.Подписваш се на сумати документи,включително и за това , че си длъжен да ходиш на интервюта.

# 83
 Голям фен съм на предаването което се излъчваше по FOX LIFE. Ще го гледам с  интерес да видя какво ще представлява българския вариант на "Пълна промяна". Любопитно ми е  и какво ще сътворят нашите хирурзи, фитнес инструктори и стоматолози.

# 84
  • Sofia
Мен ми е любопитно кой ще е фитнес инструкторът Laughing Българския Майкъл Търманд Mr. Green

# 85
Мен ми е любопитно кой ще е фитнес инструкторът Laughing Българския Майкъл Търманд Mr. Green

Киро-скалата Rolling Eyes Mr. Green

# 86
Права си. За другите ясно, на дали си имаме такъв инструктор newsm78...

# 87
Nqkoi znae li saita na predavaneto???Ili adres???

# 88
Права си. За другите ясно, на дали си имаме такъв инструктор newsm78...

Mr. Green

Nqkoi znae li saita na predavaneto???Ili adres???

http://www.palnapromiana.com/

# 89
  • София
Аз, пък, ако бях продуцент, по-скоро щях да избера хора с потенциал да станат наистина красиви - в повечето случаи те са си хубави, но в началото ги дават без грим, натъртват им недостатъците.Та тези хора, след като претърпят промяната лъсват с една фрапантна хубост и така се получава ефекта на желаната промяна.
Защо ще ми се иска да гледам някой, който е много грозен, а след промяната е по-малко грозен.
В този смисъл, мисля, че тук майчето, дето е писало и има снимка/не помня ника Embarassed/има голям шанс.
Ще й махнат грима, ще я натъкмят в някави гадни дрешки, а после ще я гримират, ще я облекат и ще е красавица.Защото и сега си е хубава.

Така си мисля аз, де, поне в началото мисля, че ще заложат на този вариант - по-скоро да ги загрозят в началото, че после да са супер хубави, отколкото да пробват тежката артилерия с много грозни хора.
Не може да не сте забелязали, че и в оригиналния формат хората никога не са с грим и прическа.
Вероятно затова и искат такива снимки Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт