"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 183
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 150

Не е лошо предаването, очаквах да е по зле.

# 151
 Tired нищо особено  smile3502

# 152
Ох, това момиче накрая, Десислава, ме разплака. Сериозно. Embarassed Дано наистина са й помогнали, на милата! А най-симпатична ми стана 60-годишната жена. Ами че тя си е направо чаровна, не виждам някакъв сериозен проблем при нея.

# 153
  • Варна
Ох, това момиче накрая, Десислава, ме разплака. Сериозно. Embarassed Дано наистина са й помогнали, на милата! А най-симпатична ми стана 60-годишната жена. Ами че тя си е направо чаровна, не виждам някакъв сериозен проблем при нея.
аз също се разплаках за това момиче  cry. Нямам търпение да я видя усмихната

# 154
аз също се разплаках за това момиче  cry. Нямам търпение да я видя усмихната

Дано! Praynig

Много мъчно ми стана и за онова момиче, което никога не е обличало рокля...милата. Sad

# 155
  • София
Всички,които излъчиха като избрани, имат нужда от промяна.
Да си призная, 60-годишната жена си личеше, че се е поддържала.Изглеждаше като някои от тези, дето бяха на 30-40 Shocked

Мен това най ме впечатли - че сравнително млади жени изглеждаха като възрастни.Просто се потресох.
А Елвира....тя нямала никакви корекции по лицето.Ич Mr. Green Whistling

А гледах Мадлен Алгафари някъде, май при Милен Цветков, и тя каза, че на момичето с алопеция вече му никне коса.Но не от хирургична или козметична намеса, а заради работата с психолога, т.е. с нея.Било се освободило от автоагресията, а това било най-важното при лечение на автоимунните заболявания.

# 156
Много се радвам за момичето с алопеция тоталис, това без косата, че са я избрали!
Дано да я направят добре!

В едно от сутрешните предавания на Нова ТВ, Мадлен Алгафари каза, че се гордее най-много с постигнатото относно това момиче. Изтъкна още , че е поникнала коса, благодарение на психотерапия ...

# 157
Аз не успях да го хвана от началото, но видях глупостите които издрънка Азо и Китаеца. ooooh!
Гледх 60 годишната жена и страшно се учудихме с мъжа ми, тя си изглежда супер за годините.
А момичето с алопеция и мен ме разплака, особено като каза,че заради това не са я приели в Спортната академия  Sad

# 158
Стига празни приказки,просто гледайте какво ще направят с Боряна...

# 159
А какво представлява алопецията....Освен липсата на окосмяване?
Без коса и с тези големи влажни очи...приличаше на беззащитна сърничка.. Hug Милата...
Сигурно ще я остават 26-та, защото е една от най - интересните участници  bouquet

# 160
2-3 са момичетата които наистина имат нужда да са там, аз лично смятам че има много по- нуждаещи се, направи ми впечатление как са избрани една част от участниците " веднага след нея екипа откри..."  ooooh!

# 161
Всички,които излъчиха като избрани, имат нужда от промяна.
Да си призная, 60-годишната жена си личеше, че се е поддържала.Изглеждаше като някои от тези, дето бяха на 30-40 Shocked

Мен това най ме впечатли - че сравнително млади жени изглеждаха като възрастни.Просто се потресох.
А Елвира....тя нямала никакви корекции по лицето.Ич Mr. Green Whistling

А гледах Мадлен Алгафари някъде, май при Милен Цветков, и тя каза, че на момичето с алопеция вече му никне коса.Но не от хирургична или козметична намеса, а заради работата с психолога, т.е. с нея.Било се освободило от автоагресията, а това било най-важното при лечение на автоимунните заболявания.

Аз съм наясно какво е действието на тоталис и универсалис (имам засегнат познат). Болестта винаги се връща! Надявах се да И присадят коса!

# 162
А какво представлява алопецията....Освен липсата на окосмяване?
Без коса и с тези големи влажни очи...приличаше на беззащитна сърничка.. Hug Милата...
Сигурно ще я остават 26-та, защото е една от най - интересните участници  bouquet

Алопецията от която е болна тя, се нарича тоталис или универсалис. Обикновено започва от алопеция ареата (тази на петна) и после след като петната се свържат опадва почти изцяло не само косата, ами и веждите, миглите, понякога навсякъде по тялото(не е задължително ареата да се превърне в тоталис обаче). В по-ранна възраст, както е при нея - още от 3 годинки няма коса, си е ужасно!
Веждите са И перманентни, но доста отдавна правени според мен. Иначе в лице е доста симпатична. Винаги съм виждала някаква чистота в тези хора. За това че нямат окосмяване ли, или че са преживяли много, нямам идея  Thinking

# 163
  • София
..А гледах Мадлен Алгафари някъде, май при Милен Цветков, и тя каза, че на момичето с алопеция вече му никне коса.Но не от хирургична или козметична намеса, а заради работата с психолога, т.е. с нея.Било се освободило от автоагресията, а това било най-важното при лечение на автоимунните заболявания.

Аз съм наясно какво е действието на тоталис и универсалис (имам засегнат познат). Болестта винаги се връща! Надявах се да И присадят коса!

Да, аз също зная, че в някои периоди започва да расте коса, а после пак може да опада.
Обаче, при едно такова заболяване, не зная доколко и присадената коса няма да опада, все пак.Не съм наясно.Но пак там, при Милен, един от хирурзите каза, че не могат да помогнат при тези случаи.И в американското издание имаше такава жена.На нея й изработиха някаква специална перука, която залепваше за главата, но не помня да са й присаждали коса.А и веждите й ги правиха с татуировка, но изглеждаха по-добре от тези на момичето, което дадоха снощи.

Що се отнася до погледа й, това е от някакво заболяване на щитовидната жлеза, не помня точната диагноза.Него го развила впоследствие, от стрес също.

Много се надявам, че това момиче е получило своята Пълна Промяна. Praynig

# 164
  • София
Стига празни приказки,просто гледайте какво ще направят с Боряна...

Коя е Боряна?

Общи условия

Активация на акаунт