"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 278
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 165
Мен пък ме изуми учителят по английски,много симпатичен,с очилца.Просто имаше вид на задръстеняк,а не че беше грозен.Чудя се на какво ще му правят операция,на егото ли?

# 166
Стига празни приказки,просто гледайте какво ще направят с Боряна...

Коя е Боряна?
Първото момиче довечера. Май беше самотна майка на две деца.

# 167
  • София
Мен пък ме изуми учителят по английски,много симпатичен,с очилца.Просто имаше вид на задръстеняк,а не че беше грозен.Чудя се на какво ще му правят операция,на егото ли?

Да, бе, нямал връзка заради външността си и защото бил плешив.
Няма такова нещо NaughtyИ мъжът ми си бръсне главата, ама последното нещо, което може да се каже, е, че не е привлекателен за жените Mr. Green

Учителят по английски си беше тип-топ, звучи цинично, ама ако беше бизнесмен с всичките му там атрибути, никоя нямаше да го подмине заради липсата на коса Mr. Green

# 168
  • София
Стига празни приказки,просто гледайте какво ще направят с Боряна...

Коя е Боряна?
Първото момиче довечера. Май беше самотна майка на две деца.

Аха, ясно, тя имаше потенциал да я стане мацка отвсякъде. Ще гледаме.

Всъщност, да питам, в едно интервю Маги Халваджиян казва, че имало някаква клиника, дето била супер, но не я назовава.Коя ли ще да е, от всички, които са ползвали?
И защо не видях Д-рИльо Стоянов снощи сред гостите?Вие видяхте ли го, аз може да съм недогледала просто? Мисля, че евъзможноза неговата нова клиника да е говорил Маги.А може и за тази на Д-р Н.Георгиев - и тя е нова.

# 169
  • София
И защо не видях Д-рИльо Стоянов снощи сред гостите?Вие видяхте ли го, аз може да съм недогледала просто? Мисля, че евъзможноза неговата нова клиника да е говорил Маги.А може и за тази на Д-р Н.Георгиев - и тя е нова.

Аз го видях д-р Стоянов, там си беше, даже се изказа.

# 170
  • София

Ами, мъжът ми щракаше нервно по другите канали, а не ми се ходеше в спалнята да гледам Mr. Green

Каза ли той нещо съществено, че аз му следя кариерата на този доктор поради личен интерес Crazy

# 171
Аз пък май не видях д-р Ефремов от Малинов  Thinking

# 172
  • София

Ами, мъжът ми щракаше нервно по другите канали, а не ми се ходеше в спалнята да гледам Mr. Green

Каза ли той нещо съществено, че аз му следя кариерата на този доктор поради личен интерес Crazy

Ами не, питаха го за феномена "пристрастяване" към пластичната хирургия, иначе аз съм негова пациентка.

# 173
Таз вечаршното момиче просто го направиха невероятно неузнаваемо  Shocked Очарована съм  #Crazy

# 174
  • София
Таз вечаршното момиче просто го направиха невероятно неузнаваемо  Shocked Очарована съм  #Crazy

Ами, тя не беше себе си, просто.
Дано ефектът не се дължи предимно на грима и техниката на снимане.

Обаче, много добре се справиха, стана хубава, наистина.Доста хубава, бих казала.

# 175
просто принцеса стана Боряна,много красива наистина. Hug

# 176
Тюхх ooooh! иэпуснала съм, дали ще го има някаде в нета?

# 177

оф и аз го търся......  newsm78

# 178

оф и аз го търся......  newsm78

Ако намериш хварли насам baby_neutral

# 179
Искам само да кажа на "СлеДи оТ СълЗи" , че не е прав/а , да съди без да е сигурен/а за какво става въпрос! " която и снимка да пратиш не е проблем, на всяка си грозна" Това го каза моята майка , на леля ми – участничката Ивелина с надсмешка и с надеждата да и вдъхне кураж и надежда че ще я вземат а не заштото мисли че е грозна!

Общи условия

Активация на акаунт